Nieuws

Succesvolle overdracht van een groothandel in gereedschapstaal aan een strategische koper.

11-09-17 -

Company Brokers heeft de succesvolle overdracht georganiseerd en begeleid van Metallum, een sterke nichespeler in gehard en op maat geproduceerd gereedschapstaal aan Plaat- en Constructiewerken Denis.


Skin Technology, bekend van zijn apparatuur voor huidverzorging is overgedragen aan SkinTec Benelux.

18-04-17 -

Schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen opgelet. Skin Technology, bekend van zijn apparatuur voor huidverzorging van hoge kwaliteit, maskers en aanverwante schoonheid producten is overgedragen aan SkinTec Benelux.


Unieke leerfabriek is succesvol overgedragen aan een ambitieuze MBI-er.

06-04-17 -

Deze mooie Brabantse onderneming, met een sterke marktpositie in Nederland en Europa, is dankzij haar know-how en de beheersing van het volledige nalooings- en afwerkingsproces een zeer gewaardeerde en betrouwbare partner van wereldwijde importeurs en fabrikanten.


Toonaangevende foodproducent in zoetwaren verkocht aan marktgenoot.

10-01-17 -

De onderneming bestaat al decennia lang en biedt onder private label een grote range van producten aan. Het behoort tot de categorie van 'grotere producenten' en wordt binnen de retail als toonaangevend aangemerkt.


Meubelproducent verkocht aan MBI-er

15-09-16 -

Company Brokers heeft succesvol de overname begeleidt van een producent in de meubelbranche. De meubelproducent, met een gevestigde naam in slaapmeubelen, is bijzonder door zijn korte levertijden, hoge kwaliteit en grote productie flexibiliteit waardoor persoonlijke wensen van de eind-klant gerealiseerd kunnen worden.


Overname Barometer gematigd positief

05-09-16 -

De uitslagen van de halfjaarlijkse overname barometer zijn bekend. Dit onderzoek is gehouden onder 185 overname advieskantoren, die tezamen verantwoordelijk zijn voor 90% van de transacties in de MKB-markt.


WIG BV doet eerste overname via Company Brokers

07-07-16 -

WIG BV, een onafhankelijke investeringsmaatschappij, heeft zijn eerste bedrijf gekocht. Het bedrijf is een toonaangevende producent van transportsystemen in de voedsel- en drankenindustrie. Het mag menig multinational tot zijn klantenkring rekenen.


Paul Denis gecertificeerd BOBB-lid

30-06-16 -

Onze bedrijfsmakelaar Paul Denis is een nieuw gecertificeerd lid van de BOBB en is onlangs gecertificeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).


Company Brokers samen met Tom Coronel en Marc Koster in een snelle race

16-06-16 -

Via onze bemiddeling hebben Tom Coronel en Marc Koster het bedrijf Create2Fit in Naarden (bekend van verschillende consumer webshops) teruggekocht van RFS/Wehkamp.


Succesvolle verkoop Technische Groothandel

02-05-16 -

Een succesvolle verkoop van een 50% participatie in een technische groothandel. Company Brokers heeft haar klant, een groothandel en dienstverlener in technische meetapparatuur en opmetingen begeleid bij de verkoop van 50% van de aandelen aan een grote industrieel.


MKB-Overnamecongres voor ondernemers

26-04-16 -

Op donderdag 26 mei a.s. vindt in Utrecht het MKB-Overnamecongres plaats. De Beroepsorganisatie voor Overnamespecialisten, de BOBB, organiseert deze dag speciaal voor MKB-ondernemers.


MBO traject geslaagd!

18-04-16 -

MBO’er en eigenaar tevreden. Company Brokers heeft een MBO traject succesvol begeleidt. Het betreft een technische groothandel.


Succesvolle deal Vaccinatiezorg

04-04-16 -

Ondernemer Frans Akkermans nam in 2007 Vaccinatiezorg over. Hij stroomlijnde de organisatie en verkocht het bedrijf - inclusief twee ad on acquisities - begin dit jaar aan Jan Egberts.


Technische groothandel verkocht aan MBI-duo

22-03-16 -

Opnieuw heeft Company Brokers een koper en een verkoper naar tevredenheid bij elkaar gebracht. Het betreft hier een gespecialiseerde Technische Groothandel, welke verkocht is aan een MBI-duo.


Company Brokers uit Geldermalsen in de top 10 Beste Overnamespecialist!

19-11-15 -

Uit ruim 200 overname-specialisten is Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames in Geldermalsen, vertegenwoordigd door Willem van den Hoek Ostende, genomineerd voor de Fusie & Overname Adviseur van het Jaar.


De open overnamemarkt lokt buitenlandse kopers die zich op Nederlandse bedrijven storten

03-11-15 -

Meerdere factoren dragen eraan bij dat steeds meer buitenlandse kopers zich melden als gegadigde voor het overnemen van een Nederlands bedrijf. Met name private-equity partijen uit Angelsaksische landen scharen zich onder de geïnteresseerden.


Bijna helft van de ondernemers wil bedrijf wel verkopen

02-11-15 -

Volgens een artikel gepubliceerd op 28 oktober 2015 denkt 50% van de ondernemers er over na om zijn bedrijf te verkopen als er een goed bod is.


Company Brokers slaat haar slag in de toeristen sector

13-10-15 -

Company Brokers slaat haar slag in de toeristen sector en heeft na geslaagde onderhandelingen camping Rjukan Hytte og Caravanpark in Telemark Noorwegen overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Esbro Investment Group.


Succesvolle overname van Horecaworld door TCW

16-09-15 -

TCW Groep, een business to business groothandel voor non food producten voor de horecasector, heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Horecaworld. De nieuwe eigenaars zijn Marcel de Wolf en Frank Klomp, die als bestuurders van TCW verantwoordelijk zijn voor de sterke groei van TCW de afgelopen jaren, en Rabo Participaties (RaPar).


Ook financiering door Company Brokers

13-09-15 -

Na succesvolle aankoopbegeleiding van een installatiebedrijf ook de financiering rond via de Rabobank.