De ervaren makelaars van Company Brokers zijn ex-ondernemers. Daarnaast beheersen zij het vak om alle betrokkenen, dus niet alleen verkoper en koper, maar ook alle betrokken adviseurs "met de neuzen één kant op te krijgen en te houden" en dat zorgt voor het succes!

Wij schrijven geen kostbare rapporten, maar voeren die acties uit die leiden tot het beoogde succes: de aankoop van de onderneming. Discreet, daadkrachtig, persoonlijk en betrouwbaar!

Lees meer over het aankoopproces.

Kijk voor een overzicht van bedrijven ter overname op ons actuele bedrijvenaanbod.

 

 Voor meer advies over uw bedrijfsaankoop


Neem
contact met ons op.


MBI/MBO

Groot aanbod

Er zijn vele bedrijven te koop in Nederland. 15% van de ondernemers in Nederland gaat ervan uit de komende vijf jaar de onderneming te willen verkopen. Dit betekent dat er elk jaar ongeveer 20.000 ondernemingen worden overgedragen.

Grote interesse

Naast het grote aanbod is er in Nederland ook grote interesse in het ondernemerschap. Eén van de manieren om ondernemer te worden is het kopen van een bestaand bedrijf. Hiervoor is vaak wel een financiering nodig. Er moet weliswaar direct worden geïnvesteerd, maar er wordt vanaf de eerste dag winst gemaakt. De succeskans is meer dan 95 %, blijkt uit recent onderzoek van de ING.

Voor bestaande bedrijven betekent een bedrijfsovername vaak gerichte groei in een strategisch segment en versterking van de marktpositie.

Matchen

Company Brokers biedt u op deze website inzicht in een deel van haar actuele bedrijvenaanbod. Dit aanbod wordt voortdurend geactualiseerd.

Begeleiden

Indien u een bedrijf met specifieke kenmerken zoekt, dan kunnen wij u daarbij helpen door middel van een zoekopdracht. Kiest u voor deze service, dan gaan wij actief op zoek naar bedrijven die bij uw wensen aansluiten. Wij begeleiden u vervolgens gedurende het hele aankoopproces door bemiddeling en onderhandelingen en bij de afsluiting van de bedrijfsovername.

Financiering

Naast bemiddeling bij aan- en verkoop kan Company Brokers ook bemiddelen bij de financiering. Wij hebben contacten met vele banken en met bedrijven en instellingen die voor aanvullend risicodragend kapitaal kunnen zorgen.

Juist nu de banken veelal "niet thuis" geven, telt onze creativiteit om toch voor een passende financiering te zorgen!

Zo kan Company Brokers u met de juiste, en de bij u passende, ondernemende investeerders in contact brengen. Want ook hier geldt dat het moet 'klikken' tussen partijen.

Sale and lease back van uw bedrijfspand kan ook zorgen voor extra liquiditeiten. Company Brokers heeft hiervoor een speciale afdeling Vastgoed in samenwerking met Credion. Onze vastgoedspecialisten kennen de mogelijkheden en kunnen heel snel met u tot zaken komen.

Verder zijn er een tal van andere financieringsmogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan factoring, payrolling en crowdfunding. Ook hiervoor heeft Company Brokers contacten in haar netwerk.

Onze condities zijn net als bij bedrijfsovername gebaseerd op no cure – no pay!