Bedrijf verkopen, een hele stap

Uw onderneming verkopen en overdragen aan een interne opvolger of een externe koper is een hele stap. Bij het verkopen van uw bedrijf komen veel zaken kijken, zoals de presentatie, de vraagprijs, de cijfers, juridische zaken, fiscale zaken, maar ook de emoties. Voor deze complexe materie kunt u als ondernemer vertrouwen op de deskundige begeleiding van Company Brokers.


Overnamebegeleiding

Company Brokers begeleidt de verkoop van uw onderneming van het begin tot en met het afronden van de overdracht. Wij onderscheiden ons door daadkracht en doelgerichtheid. Geen lange voorbereiding met het schrijven van uitgebreide rapporten, maar daadkracht door het aandragen van geselecteerde kandidaat-kopers. Alleen serieuze en passende kandidaten selecteren wij voor uw bedrijfsovernametraject. Zo brengen wij partijen effectief bij elkaar en begeleiden wij u naar een succesvolle transactie. Over onze werkwijze, lees meer >

Verkoopmogelijkheden groeien

Kandidaat kopers zijn er steeds geweest, maar door de houding van de banken kunnen wensen niet, of moeilijk in vervulling gebracht worden. De "bank-wereld" is nog steeds moeilijk, maar er dienen zich ook veel andere mogelijkheden aan om het voor kopers toch mogelijk te maken hun wensen te vervullen.

Juist hier telt onze ervaring, creativiteit en kennis, die er samen met ons financiële netwerk voor zorgen dat u uw bedrijf kunt verkopen en overdragen tegen goede condities!

          

Denkt u aan het verkopen van uw bedrijf?


Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies