Onze selectie

Circa 15% van de Nederlandse bedrijven zal in de volgende 5 jaar te koop worden aangeboden. U vindt in dit aanbod van bedrijven een selectie van de vele bedrijven die wij in portefeuille hebben. Dit bestand wordt regelmatig bijgewerkt. De omschrijving van een bedrijf is globaal. Om redenen van discretie kunnen wij hier geen specifieke informatie verstrekken. Indien u belangstelling heeft voor een specifiek bedrijf uit dit onderstaand aanbod, dan kunt u via het bekeken bedrijfsprofiel het interesseformulier invullen en verzenden. Wij zullen u dan verdere informatie over het bedrijf verstrekken.

 

Te koop aangeboden

Vooruitstrevend in duurzame techniek

Snelgroeiende Totaal installateur

De onderneming is totaal installateur en vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen waaronder warmtepompen, zonnepanelen, ventilatie en airconditioning. Daarnaast heeft het bedrijf een uitstekende 24-uurs service, is het sterk in onderhoud en in elektra.

Te koop aangeboden

Sterk in specifieke toepassingen

Producent Matrassen

Het betreft de verkoop, dan wel de gedeeltelijke verkoop, van een productiebedrijf van matrassen, met bewezen groeipotentieel. De matrassen worden geleverd in Nederland, Duitsland en België. De matrassen worden in kleine productie batches geproduceerd voor specifieke toepassingen.

Te koop aangeboden

Koploper in branche

Elektrotechnisch dienstverlener voor de industrie

De onderneming richt zich op het aanbieden van totaal oplossingen ten behoeve van industriële automatisering, control en proces-optimalisatie. Daarbij legt zij zich toe op zowel engineering, programmering en assemblage als op de installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties.

Te koop aangeboden

Dynamisch en actief familiebedrijf

Tour Operator – Actieve groepsreizen

De onderneming richt zich op het aanbieden van actieve groepsreizen voor outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips. Naast een breed aanbod van bestemmingen en reisformules beschikt de onderneming over eigen terreinen, installaties en materiaal.

Te koop aangeboden

Groeiende internationale markt

Internationale groothandel in fiets-onderdelen (nichemarkt)

Het betreft een al lang bestaand (en zeer winstgevend!) Nederlands bedrijf dat nieuwe fiets-onderdelen (voor high-end race- en mtb-fietsen) verkoopt aan fiets-groothandels en detaillisten. De (internationale) markt voor dit soort kwaliteit-fietsen is zeer sterk groeiend.

Te koop aangeboden

Hoge kennis Cryptocurrency

Adviesbureau in Crypto beleggen

De onderneming, opgericht in 2018, publiceert columns en adviseert in het handelen op de volatiele cryptocurrency markt. Vanaf de oprichting is de onderneming in staat geweest te groeien en winst te genereren.

Te koop aangeboden

Sterk merk!

Importeur & Specialist in RVS Luchtbehandelingssystemen

Dit bedrijf vertegenwoordigt een sterk merk in RVS producten met exclusiviteit in de Benelux.
De onderneming is specialist in luchtbehandelingssystemen bestaande uit o.a. ventilatie afzuigkappen, geurfilterkasten, afzuigmotoren, mechanische ventilaties.

Te koop aangeboden

Trouw klantenbestand

Schoonmaak- / en glazenwassersbedrijf in Twente

Het bedrijf is al meer dan 50 jaar actief in de regio met algemene schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing. Het bedrijf beschikt over een trouw klantenbestand en wordt gewaardeerd om zijn hoge kwaliteitseisen, flexibiliteit en hoge serviceniveau.

Te koop aangeboden

Commercieel installatiebedrijf in een groeiende markt

Onderneming in klimaattechniek

De onderneming is specialist op het gebied van klimaattechniek waaronder ventilatiesystemen, airconditioning en warmtepompen. Het bedrijf is erg succesvol en staat zeer goed in de markt. Het bedrijf heeft een enorm groeipotentieel voor de komende jaren.

Te koop aangeboden

hoog service- en kennisniveau

Veelzijdige IT onderneming in het midden van Nederland

De onderneming bestaat reeds meer dan 20 jaar en levert diensten op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, hosting diensten en online back-up systemen. De onderneming heeft een trouw klantenbestand en staat bekend om haar hoge service- en kennisniveau.

Te koop aangeboden

kleinschalige, solide kinderopvang

Kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen in Zuidoost-Nederland

Het betreft een zeer winstgevende, solide en goed georganiseerde kinderopvang- organisatie met 3 vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang. De onderneming biedt kinderopvang aan die
staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit tegen competitieve tarieven.

Te koop aangeboden

Feeling met zorgverlening

Onderneming in Schoenen met zorg

De onderneming bestaat dit jaar 15 jaar en is opgericht door de huidige eigenaar. Het bedrijf levert schoenen aan mensen met ‘moeilijke’ voeten. Met een feitelijk mobiele winkel worden de klanten bezocht op hun woonlocaties in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en serviceflats.

Te koop aangeboden

Gunstige overnamecondities

Scooter en Rijwielhandel

Deze Scooter en Rijwiel detailhandel, met werkplaats, in de regio Den Bosch bestaat al lang heeft een bijna monopolie positie in deze middelgrote plaats. Er is een zeer grote vaste klantenkring.

Te koop aangeboden

Internationale groeikansen

Award winnende webshop met showroom – Design tuinmeubelen

Het betreft een webshop met fysieke showroom, die zich specialiseert in het aanbieden van design tuinmeubelen. Het met grote aandacht samengestelde productaanbod, ‘dat net iets meer dan standaard biedt’, sluit uitstekend aan op de behoefte van de klant.

Te koop aangeboden

Complete service voor de retail

Inkoopservicebedrijf in consumentenproducten

Het te verkopen bedrijf betreft een inkoopservicebedrijf in consumentproducten, waarbij de inkoop voornamelijk plaatsvindt in China en de afzet gerealiseerd wordt binnen diverse Europese landen.

Te koop aangeboden

Onderscheidend door breed assortiment

Webshop gespecialiseerd in Gelegenheidskleding

Deze toonaangevende speler op het gebied van feestartikelen, feestkleding en versieringen is de onderneming gestart met haar online activiteiten om de gelegenheidskleding aan te bieden aan consumenten.

Te koop aangeboden

Stomerij & wasserij op een A+++ locatie

Wasserij service voor bedrijven en particulieren Randstad

Een uitstekend draaiende Stomerij & Wasserij op een A+++ locatie in het centrum van de stad in de Randstad. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en is de enige stomerij in de stad en omgeving met particuliere en zakelijke klanten als vast klantenbestand.

Te koop aangeboden

Productie, logistiek, techniek en bouw

Zeer winstgevend uitzendbureau

Het uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzendwerk voor functies in productie, logistiek, techniek en de bouw. Het beschikt over een sterk IT-platform, waardoor het de mogelijke toekomstige concurrentie van online businessmodellen aan kan.

Te koop aangeboden

Kwalitatief hoogstaand bedrijf

Specialist in Keukens, Badkamers, Apparatuur en Installaties als ook in tegels

Deze onderneming is een echte specialist in keukens en badkamers, inclusief apparatuur en sanitair, alsmede de wand- en vloertegels. Van ontwerp tot en met de installatie en dat van eenvoudig tot zeer exclusief.

Te koop aangeboden

Unieke en royale locatie

Bedrijfsterrein Westelijk havengebied Rotterdam

Unieke kans op een zeer royaal bedrijfsterrein van 3,5 ha met indicatie industriële bestemming, gelegen op een strategisch punt in het westelijk havengebied van Rotterdam.

Te koop aangeboden

Costa Rica

Well established Company of Solar Systems

The company is specialized in importing, warehousing, engineering and the construction of solar systems in Costa Rica with affiliates in Panama and Colombia.

Te koop aangeboden

specialistische kennis Sociale Wet- en Regelgeving

Consultancy-onderneming Sociale Zekerheid

Deze toonaangevende onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving en voorkomt dat haar klanten onnodig te veel betalen of dat er gelden in de vorm van subsidies of stimuleringsmaatregelen onbenut blijven.

Te koop aangeboden

Internationale kans, kwalitatief goede fabricage

Meubelfabriek in Turkije

De onderneming produceert op dit moment met name bankstellen en fauteuils voor de Nederlandse markt. Een zeer interessant bedrijf voor een strategische partij die haar productie wil uitbreiden of wil verplaatsen.

Te koop aangeboden

Expansiekansen en grote naamsbekendheid

Gespecialiseerd vleesproductiebedrijf en groothandelsactiviteiten

De twee bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.

Te koop aangeboden

Uniek, innovatief en milieuvriendelijk

Uniek gepatenteerd concept uitvaartkisten voor ondernemerstalent

De onderneming heeft een uniek, zeer vernieuwend internationaal gepatenteerd kistconcept voor de uitvaartbranche ontwikkeld. Na een intensieve ontwikkelingsperiode van 4 jaar is het concept gereed om in de markt gezet te worden.

Te koop aangeboden

Internationaal actieve webshops

Webshops houten speelgoed en speeltenten

Het betreft een online houten speelgoedwinkel die staat voor hoge kwaliteit, uitstekende service en maatschappelijke betrokkenheid. De onderneming heeft meerdere webshops in diverse talen ontwikkeld voor de online verkoop van houten speelgoed, speeltenten en buitenspeelgoed.

Te koop aangeboden

Groothandel actief in heel Europa

Groothandel (B2B) Spirituele producten, Mineralen & Edelstenen

Het bedrijf is in meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van spirituele producten, mineralen en edelstenen. Een volwassen bedrijf met een stevige positie in de markt en een "klinkende" naam.

Te koop aangeboden

Gedifferentieerd transportbedrijf

Bedrijf in transport, opslag en afval

Zeer gedifferentieerd transportbedrijf met transport/afvalstoffenverwerking/kraanverhuur/speciaal (groot) transport/op- en overslag/express-koeriers-sneltransport. Mooie nieuwe materialen, waaronder vrachtwagen combinaties, 2 bestelauto’s, kranen, diepladers en ca. 500 containers.

Verkocht

Uniek winkelconcept

Handelsonderneming in nieuwe en gebruikte meubelen & woning interieur

Deze handelsonderneming (groothandel en detailhandel) heeft een unieke marktpositie in nieuwe en gebruikte meubelen en interieurproducten. De eigen winkel en showroom met de allure van een authentieke brocante biedt een breed assortiment nieuwe en gebruikte producten aan.

Verkocht

Start-up in groen!

Onderneming in uniek duurzaam Groenconcept

Deze onderneming is specialist in het ontwikkelen en realiseren van klimaatverbeteringen door het plaatsen en onderhouden van innovatieve en duurzame groenvoorzieningen op werkplekken. De huidige eigenaren zijn echte “ontwikkelaars”.

Verkocht

geschikt voor meewerkende vakman/vrouw

unieke Polijsterij

Het betreft een bedrijf dat voor derden producten polijst (of straalt) als nabewerking van de fabricage of als restauratie. Van klein tot omvangrijk, bijv. van zilveren theelepels tot bijv. complete uitlaatsystemen en spaakwielen voor motoren.

Verkocht

Technische groothandel in nichemarkt

Groothandel aandrijftechnieken

De onderneming is een technische groothandel in vele onderdelen voor allerlei aandrijftechnieken. De producten bestaan uit elektrische en mechanische delen, die de vele vooral vaste klanten verwerken in de bouw van hun machines en/of andere producten.

Verkocht

Breed productgamma A-merken

Online warenhuis – Parfumspecialist

Het betreft een webshop die zich in korte tijd, na een specialisatie in parfum en cosmetica, heeft doorontwikkeld tot een online-warenhuis. Het brede productgamma A-merken wordt aangeboden tegen zéér competitieve prijzen.

Verkocht

Projecten financiële sector

Dienstverlener projectmanagement & detachering

De onderneming legt zich toe op het uitvoeren van complexe en/of omvangrijke projecten voor grote organisaties in de financiële sector. Daarnaast legt de organisatie zich toe op het werven, selecteren en detacheren van zelfstandige, hoog gekwalificeerde, project professionals.

Verkocht

Webshops met grote groeipotentie

Webshop in foto, video, outdoor & accessoires

Het betreft 3 webshops voor de verkoop en distributie van foto-, video-, outdoorcamera’s met bijbehorende accessoires en onderdelen. De belangrijkste webshop is één van de grotere in zijn soort.
De shops zijn ontwikkeld op een Magento platform met een sterk en user-friendely webdesign.

Verkocht

Groot in aanbod en service

Groothandel machines voor de maakindustrie

Het betreft een groothandel in vele verschillende soorten van nieuwe bewerkingsmachines en aanvullende accessoires, van klein naar zeer groot en geavanceerd. Het bedrijf vertegenwoordigt diverse grote fabrikanten.

Verkocht

Deelovername Technische Groothandel

Gespecialiseerde Technische Groothandel (45% aandelen)

De onderneming is een gespecialiseerde technische groothandel. De klanten bevinden zich voornamelijk in nichemarkten van fijnchemische -, pharma toepassingen en duurzame energie.

Verkocht

Installatiebedrijf in hoog-innovatieve projecten

Specialist in Advies, Verkoop en Installatie van Zonnepanelen

De onderneming is specialist in het adviseren, verkopen en installeren van zonnepanelen. Door een combinatie van referentieprojecten, keurmerken en VCA certificering komt de onderneming in aanmerking voor omvangrijke, prestigieuze projecten. Dit zorgt voor een stevige basis om snel verder te groeien.

Verkocht

Een bedrijf voor een motorliefhebber!

Motorspeciaalzaak: Dé kans om van je hobby je werk te maken!

Optitune is op zoek naar een nieuwe (mede) eigenaar!
Een van de bekendste namen in de Nederlandse motorfietswereld is in bijna 13 jaar tijd uitgegroeid van een garagebox tot de leukste motorzaak midden in de Randstad.

Verkocht

Nationaal bekende groothandelsformule

Groothandel bouwmaterialen met timmerfabriek

De onderneming is actief als groothandel van bouwmaterialen. Zij heeft een goede reputatie opgebouwd dankzij haar kwaliteitsaanbod, vakmanschap en flexibele deskundige dienstverlening. Daarnaast vervaardigd de onderneming in de eigen timmerfabriek hardhouten kwaliteitskozijnen.

Verkocht

Meer/minderheidsbelang in adviesbedrijf

Commerciële partner/vennoot (m/v) voor adviesbedrijf in personeelskwaliteiten

Het adviesbedrijf in personeelskwaliteiten is trendsetter binnen de markt. De organisatie richt zich op 3 belangrijke pijlers: instroommanagement, verzuimbeperking & beheer en opleiding & training. De methode die uitgedragen wordt is inmiddels meer dan bewezen succesvol.

Verkocht

Bijzonder automotive-bedrijf

Internationale groothandel (en concepteur) in auto-onderdelen

Dit al zeer lang bestaand en winstgevend bedrijf verkoopt auto-onderdelen zowel in Nederland als door heel Europa (en ver daarbuiten) aan garagehouders en schadeherstelbedrijven. Veel producten in het assortiment worden speciaal in opdracht van het bedrijf exclusief geproduceerd.

Verkocht

Eenmanszaak met servicegericht maatwerk

Groothandel Gereedschapstaal

De onderneming is door haar regionale en nationale klanten een gewaardeerd partner in kwalitatief gereedschaps- en roestvaststaal. Dankzij de zeer korte levertijden en de klantgerichte bewerking van de producten heeft het bedrijf een erkende plaats in de markt verworven.

Verkocht

Zeer rendabele lederproducent

Leerfabriek

De exclusieve producten van de firma zijn geroemd om hun hoge kwaliteit. Dankzij de volledige beheersing van het productieproces is het bedrijf een gewaardeerde partner voor zijn klanten. De firma produceert haar producten voor onder meer kwalitatieve modeartikelen, interieur en technische producten.

Verkocht

Goeddraaiend productiebedrijf

Meubelproducent

Dit al vele jaren bestaand bedrijf produceert slaapkamer meubilair in opdracht van haar vaste klanten, zijnde voornamelijk Nederlandse retail-klanten. Het bedrijf levert hoge kwaliteit en is zeer flexibel in de productie.

Verkocht

Exclusief agentschap huidverzorging

Exclusief agentschap huidverzorging apparatuur Benelux

De onderneming is een groeiend bedrijf dat in de huidige vorm ruim 7 jaar, exclusief voor de Benelux, apparatuur verhuurt en verkoopt en producten verkoopt voor huidverbetering en definitieve ontharing. Verschillende productlijnen vormen het productenpakket van de onderneming.

Te koop gevraagd

Foodbedrijf

Gezocht Food Productiebedrijf

Voor een onderneming in de food-sector, zoeken wij ter uitbreiding van hun activiteiten bedrijven ter overname. Interesse gaat uit naar productie bedrijven en/of groothandels in de "food-sector" met een omzet boven € 5 miljoen per jaar.

Te koop gevraagd

Metaalbedrijf gezocht

Metaal productie- of handelsbedrijf gezocht

Wij zijn op zoek naar een onderneming in de metaalsector ter overname of participatie. Liefst productiebedrijf met handelspoot.

Te koop gevraagd

Goeddraaiend Productiebedrijf

Productiebedrijf ter overname gezocht

Voor een MBI kandidaat tezamen met een investeerder zoeken wij een goed draaiend productiebedrijf ter overname.

Soms starten de onderhandelingen snel, mede doordat wij veel kandidaten in portefeuille hebben. Mocht er al een optie zijn op een aangeboden bedrijf, dan betekent dit nog niet dat u geen kans meer heeft. Tijdens het traject besluiten partijen soms niet verder te gaan met elkaar. Dan gaan we door met de volgende kandidaten. En natuurlijk komen er steeds weer nieuwe bedrijven bij, dus ook weer nieuwe kansen.