Ref. 1086

Vestigingsgebied:
Noord Brabant

Werkgebied:
Europa

Branche:
E-commerce

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 400.000 per jaar

Vraagprijs:
€ 70.000

Webshop houten speelgoed en speeltenten

Deze onderneming is inmiddels succesvol verkocht via onze bemiddeling!

Het betreft een webshop voor houten speelgoed, speeltenten en buitenspeelgoed, die staat voor hoge kwaliteit, uitstekende service en maatschappelijke betrokkenheid. De onderneming heeft meerdere webshops in diverse talen ontwikkeld. Het complementaire productgamma stelt de onderneming in staat het gehele jaar actief te zijn. De verkopen vinden plaats in meer dan 6 Europese landen.

Het bedrijf, gevestigd in Noord-Brabant, bestaat sinds 2010 en heeft door haar niche positionering een interessante marktpositie verworven.

 

De kwaliteit van de producten en service aan de klanten, een evenwichtig productaanbod en efficiënte bedrijfsvoering zijn de drivers van de onderneming.

 

De omzet bedraagt tussen de € 300.000 en € 400.000 met een brutomarge van 19%.

De mogelijkheid om de activiteiten met de bestaande websites verder uit te bouwen in Europa, geven een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen.

Er zal sprake zijn van een activa-passiva transactie. De vraagprijs voor de activa-passiva, exclusief de voorraad, van deze onderneming, bedraagt € 70.000,-.  Dit is exclusief de voorraad, omdat deze gedurende het jaar sterk kan fluctueren.

 

Een goede kans voor een internet ondernemer met een ‘BUY & BUILD’ strategie en internationale ambities!

(Om zich te kwalificeren dient een kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken).