Ref. 1252

Vestigingsgebied:
Noord Holland

Werkgebied:
Nederland

Branche:
Bouw & Installatietechniek

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Omzet:
€ 650.000 per jaar

Vraagprijs:
Notk

Leverancier en renovatiespecialist van trappen Purmerend

Specialist woningrenovatie

Dit bedrijf is ruim 20 jaar een begrip in Noord Holland op het gebied van trappen. Of het nu gaat om een nieuwe trap of een renovatie van een bestaande trap, dit bedrijf biedt een scala aan mogelijkheden voor uw project.

Naast de grote collectie van basistrappen van gerenommeerde aanbieders, heeft dit bedrijf ook een eigen trappenlijn ontwikkeld die in-huis wordt geproduceerd. Verder is er een veelzijdigheid aan materialen en kleuren waaruit gekozen kan worden, dus is er altijd een keuze die aansluit bij de wensen van de klant.

Het bedrijf staat bekend als dé specialist van de regio en het heeft een grote klantenkring opgebouwd waarbij een zeer grote naamsbekendheid is ontstaan. De klanten zijn zowel bedrijven alsook particulieren.

Het bedrijf is gevestigd in Purmerend in een modern bedrijfspand met opslagruimte en 160m2 showroom.

Naast de eigenaar heeft dit mooie bedrijf 2 vaste medewerkers en heeft het bedrijf 2 bedrijfsbussen welke zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

De omzet bedraagt ca. € 650.000,- met een genormaliseerde EBITDA van € 215.000,-.

De koper kan een strategische partij zijn die wilt uitbreiden of een MBI kandidaat met affiniteit met de bouw.

Om een soepele overgang en financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

 

Een mooie kans voor een strategische koper om de activiteiten uit te breiden of voor een MBI-er om een goede start te maken in de bouwwereld.

 

Geïnteresseerd?