Ref. 1167

Vestigingsgebied:
Noord Brabant

Werkgebied:
Nederland

Branche:

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Omzet:
€ 700.000 per jaar

Vraagprijs:
€ 545.000

Het betreft een kleine allround aanbieder van zonnepanelen en aanverwante energieproducten. Dit bedrijf is relatief jong, maar heeft al vele honderden woningen van zonnepanelen voorzien. Positionering van het bedrijf en marketing qua prijs, kwaliteit en service zit aan de bovenkant van de markt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van A++ kwaliteit producten.

Het bedrijf verkoopt direct aan de consument en neemt de klant alle werk uit handen. De organisatie heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd en heeft een zeer trouwe klantenkring.

Directeur/eigenaar werkt samen met meerdere gecertificeerde installateurs en het kantoor bevindt zich in Brabant. Het werk wordt voor 95% uitgevoerd op locatie bij de klant, waardoor het bedrijf zeer gemakkelijk kan worden verplaatst.

De omzet van 2021 zal uitkomen op € 700.000 met een genormaliseerde Ebitda van € 110.000.

De huidige eigenaar runt het bedrijf met veel plezier, maar wil het graag iets rustiger aan gaan doen. Eigenaar is wel bereid om langduriger samen te werken voor een zeer gedegen overdracht. Een ideale opportunity voor een MBI kandidaat.

De vraagprijs voor deze unieke organisatie is € 545.000.

De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient de koper over voldoende eigen middelen te beschikken.   

 

Unieke kans in een snelgroeiende zonne-energie markt om in te stappen of uit te breiden.

 

Geïnteresseerd?