Ref. 1056

Vestigingsgebied:
Midden Nederland

Werkgebied:
Wereldwijd

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
BV

Omzet:

Vraagprijs:
€ 1.600.000

Het bedrijf is sinds vele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van spirituele producten. Een volwassen bedrijf met een stevige positie in de markt en een “klinkende” naam.

De producten worden verkocht aan detailhandel en particulieren. Met een uitgebreide, gebruiksvriendelijke en informatieve website worden de klanten uitgebreid geïnformeerd over de producten en kunnen alle producten online worden besteld. Het bedrijf beschikt over een zeer ruime fysieke showroom/winkel voor het volledige productgamma met afhaalfaciliteiten voor de klanten. De producten worden wereldwijd ingekocht bij voornamelijk vaste leveranciers.

Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland in een modern huurpand. Naast de eigenaar zijn er meer dan 7 medewerkers in dienst.

Het bedrijf heeft in de afgelopen 2 jaar een zeer sterke groei doorgemaakt en ook de verwachting voor 2021 is weer een sterke stijging. De overnameprijs is nader overeen te komen, maar houdt u rekening met een totaal prijs van ca. € 1.600.000,-.

De huidige eigenaar is bereid om voor de juiste partij een (deel)financiering te verstrekken indien nodig.

De koper dient kwaliteit en dienstverlening belangrijk te vinden en geïnteresseerd te zijn in de producten en hun toepassingen. Om een soepele overdracht mogelijk te maken, dient de potentiële koper over een ca. € 500.000,- vrije eigen middelen te beschikken.

 

Interessant bedrijf met veel mogelijkheden in heel specifieke markt.

Zeer geschikt voor een commerciële MBI-er (mits hij/zij kan beschikken over voldoende financiële middelen).

 

Geïnteresseerd?