Ref. 1130

Vestigingsgebied:
Nederland

Werkgebied:
Benelux

Branche:
Productie

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 1.100.000 per jaar

Vraagprijs:
€ 1.500.000

Dit bedrijf vertegenwoordigt een sterk merk in RVS producten met exclusiviteit in de Benelux. De onderneming is specialist in luchtbehandelingssystemen bestaande uit o.a. ventilatie afzuigkappen, geurfilterkasten, afzuigmotoren, mechanische ventilaties. Daarnaast behoren ook andere RVS-producten tot het assortiment, zoals o.a. werktafels en kasten. Het merendeel van de klanten zijn groothandels en installateurs (BtB) die leveren aan o.a. de horeca en grootkeuken bedrijven.

De onderneming is gevestigd in de Randstad met een spreiding van de klanten over heel Nederland en België. Het pand wordt gehuurd met een korte termijn huurovereenkomst. De onderneming is verplaatsbaar.

Sinds de start in 2014 vindt er een sterke groei van de omzet plaats, die zich ook in 2020 voortzet.
In 2020 wordt een EBITDA verwacht van ca. € 475.000,-.
Er is geen bankschuld.

De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 1.500.000,- op basis van een 100% aandelenovername, inclusief ca. € 350.000,- Eigen Vermogen.

Dit bedrijf is geschikt voor een commercieel “zware” MBI-er (en niet vreemd van techniek) of een strategische partij die wil uitbreiden met activiteiten en met een heel sterk merk.

Om een soepele (bank)financiering mogelijk te maken, dient een koper over minimaal € 500.000,-  aantoonbare eigen middelen te kunnen beschikken.

Een kwalitatief hoogstaand en snel groeiend bedrijf met een sterk merk.

 

Geïnteresseerd?