Ref. 1176

Vestigingsgebied:
Randstad

Werkgebied:
Nederland

Branche:
Bouw & Installatietechniek

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 12.000.000 per jaar

Vraagprijs:
Notk

Installatie- en montagebedrijf Energie en Infratechniek

Dit bedrijf is een toonaangevende speler binnen de Nederlandse markt op het gebied van energie en infratechniek en levert deel- en totaalprojecten op het gebied van ontwerp tot realisatie van laag/midden en hoogspanningsnetten alsook gas- en water-infrastructuren.

De organisatie is ruim 15 jaar geleden opgericht en kent een grote klantenkring in zowel de openbare alsook de private sector en de klantenkring loopt uiteen van nutsbedrijven, aannemers, gemeentes tot en met zakelijke klanten.

Binnen de organisatie werken ruim 100 mensen waarvan 50 medewerkers in vaste dienst. Het dienstenpakket bestaat oa. uit ontwerpen, aansluiten, civiele werkzaamheden, montage en inrichten, meten en beproeven en in bedrijfstellen.

Duurzaam en verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel alsmede veiligheid en zorg voor de medewerkers. De organisatie werkt volgens de laatste veiligheids- en certificeringsnormen. De mensen zijn het kapitaal van dit bedrijf en met een eigen kwaliteitsafdeling en opleidingscentrum wordt er permanent zorggedragen voor het allerhoogste kennisniveau.

Het bedrijf bevindt zich in de Randstad en heeft de beschikking over een eigen pand alwaar kantoor, opslag, training en opleiden onder 1 dak terug is te vinden.

Het bedrijf kent een structurele jaarlijkse groei en heeft een goed gevulde orderportefeuille met een aantal langdurige contracten. Om de volgende stap te maken, is de eigenaar op zoek naar een investeerder/strategische partner waarbij de eigenaar graag nog een aantal jaar bij het bedrijf betrokken wil blijven.

De omzet van dit unieke bedrijf is tussen de € 10 en € 15 miljoen en er sprake van een aandelentransactie. Eigenaar wil een serieus deel van zijn aandelen verkopen.

De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben en over voldoende eigen middelen te beschikken.

 

Een unieke kans om samen te groeien!

 

Geïnteresseerd?