Ref. 1134

Vestigingsgebied:
Midden Nederland

Werkgebied:
Europa

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 6.000.000 per jaar

Vraagprijs:
€ 3.560.800

Het betreft een al lang bestaand (en zeer winstgevend!) Nederlands bedrijf dat nieuwe fiets-onderdelen (voor high-end race- en mtb-fietsen) verkoopt aan fiets-groothandels en detaillisten in voornamelijk Europa, maar zeker ook daar buiten.

Snelheid van leveren, de kwaliteit van de producten, de prijsstelling en zeker ook het assortiment zorgen voor een toenemende vraag.
De (internationale) markt voor dit soort kwaliteit-fietsen, en dan dus ook de onderdelen daarvoor, is zeer sterk groeiend.

Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland in een modern huurpand. Het bedrijfspand is eventueel ook over te nemen als daar interesse in is.

De omzet bedraagt thans boven ca € 6 miljoen per jaar met een brutomarge van ca. 18%. Het bedrijfsresultaat (EBIT) bedraagt gemiddeld  > € 400.000,- per jaar. Bedrijf is financieel gezond en sterk.

De overnameprijs voor 100% van de aandelen in deze onderneming bedraagt € 3.560.800,- bestaande uit de intrinsieke waarde van ruim € 2.000.000,- (o.a. voorraden, debiteuren) en een bedrag aan goodwill voor de overname van o.a. klanten, team mensen, stille reserves, alle leverancierscontacten en een goede inwerkperiode.

 

Een unieke en hoog gekwalificeerde handelsonderneming in een exclusieve niche markt!

 

Geïnteresseerd?