Ref. 1238

Vestigingsgebied:
Zuid Holland

Werkgebied:
Internationaal

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 8 miljoen

Vraagprijs:
Notk

Pre-exit: Groothandel bedrijfsuitrustingen en apparatuur

Groothandel horeca

Het bedrijf is een groothandel (BtB) in apparatuur en inrichtingen voor vooral bedrijven in de horeca en detailhandel. Klanten zijn grote restaurantketens, hotelgroepen, maar ook restaurants en bars en bedrijven met koelinstallaties.

De verkoop vindt plaats via zeer geavanceerde en uitgebreide webshops in combinatie met een grote eigen showroom. Vele vaste en terugkerende klanten, waaronder “grote” namen, geven de kwaliteit van dit bedrijf aan.

Het bedrijf (inclusief showroom) is gevestigd in de provincie Zuid Holland.

De onderneming heeft een snelle start gemaakt. Opgestart eind 2019 wordt er in 2023 al een omzet gehaald van > € 8 miljoen.

Gezocht wordt een Pre-exit participant voor een grote exit over 3 tot 5 jaar.

De eigenaar wil het bedrijf sneller laten groeien en alle kansen in de markt pakken. Het betreft een aandelen- en/of agio-transactie, het percentage en condities zijn bespreekbaar.

Het bedrijf is uitermate geschikt voor een commercieel ingestelde ondernemer/investeerder met ervaring in E-commerce, BtB en export, maar zeker ook voor een strategische koper die zijn huidige bedrijf wil uitbreiden met nieuwe verkoopkanalen, producten en exportmarkten.

 

Een zeldzame kans om in een dergelijk bedrijf te investeren en mee te liften op een bewezen succesformule!

 

Geïnteresseerd?