Ref. 1232

Vestigingsgebied:
Randstad

Werkgebied:
Internationaal

Branche:
IT

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 350.000 per jaar

Vraagprijs:
Notk

Softwaretool voor huurwoningen

Softwaretool huurwoningen

Zeer succesvolle internationale softwaretool voor het snel en eenvoudig vinden van een huurwoning tegen een eerlijke vergoeding. Het gaat om een zeer snelgroeiende start-up met een enorme groeipotentie en schaalbaarheid.

Het bedrijf is opgericht in 2020 en is gevestigd in de Randstad. Het groeit sindsdien met > 50% per jaar in zowel omzet als resultaat. Het bedrijf bedient jaarlijks duizenden tevreden klanten en heeft een landelijke dekking voor wat betreft de B2C markt.

De tool blinkt uit in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid en onderscheidt zich door ingeschreven cliënten actief te informeren over (daadwerkelijk) beschikbare huurwoningen.

Naast de B2C markt is er tevens een internationale B2B opdracht binnengehaald ten behoeve van het huisvesten van expats. Beiden zijn zeer eenvoudig uit te breiden.

De huidige groei is gerealiseerd met een beperkt marketingbudget, potentiële kopers kunnen het bedrijf gemakkelijk verder uitbreiden door meer gerichte marketing en het internationaal uitrollen van deze tool. Toepassingen buiten de huursector zijn eveneens mogelijk.

De verwachte omzet voor 2023 is € 350.000,- met een Ebitda van € 90.000,-. De verwachting voor 2024 is een omzet van € 500.000,- met een Ebitda van € 160.000,-.

De ondernemers willen zich gaan toeleggen op andere activiteiten en willen daarom 100% van de aandelen verkopen.

De koper kan een strategische partij zijn met groeiambities of een MBI-kandidaat met kennis van ICT en/of interesse in de doelgroep van (huur)huiszoekenden.

 

Unieke kans voor een strategische koper, MBI-kandidaat of investeerder!

 

Geïnteresseerd?