Ref. 1231

Vestigingsgebied:
Midden Nederland

Werkgebied:
Europa

Branche:
Transport

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 2.700.000 per jaar

Vraagprijs:
Notk

Transportbedrijf

Het transportbedrijf is opgericht in 2016 en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle en betrouwbare transporteur. De onderneming biedt allerlei soorten transport, gecombineerd met de beste service. Diensten als sneltransport, vaste distributie en spoedkoerier wordt door het gekwalificeerde en gemotiveerde personeel altijd op maat uitgevoerd. Een andere tak is warehouse/fulfilment. Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Midden Nederland en beschikt over 2 opslagruimtes, kantoor en een modern wagenpark.

De klanten zijn al jaren vaste klant bij dit bedrijf om hun betrouwbare en snelle dienstverlening.

De omzet van 2022 bedraagt ca. € 2.700.000,- met een genormaliseerde EBITDA van € 265.000,-.

De koper kan een strategische partij zijn, die op deze wijze zijn/haar business verder kan uitbreiden en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Om een soepele overgang en financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

 

Een buitenkans voor een strategische koper om zijn/haar business uit te breiden en gebruik te maken van het uitgebreide dienstenpakket dat deze organisatie te bieden heeft.

 

Geïnteresseerd?