Ref. 1228

Vestigingsgebied:
Noord Brabant

Werkgebied:
Noord-Brabant

Branche:
Detailhandel

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Omzet:
€ 330.000 per jaar

Vraagprijs:
Notk

Tweewieler-specialist

De onderneming is een tweewieler-specialist waar dagelijks vele klanten met passie en enthousiasme ontvangen en bediend worden. Het bedrijf is een begrip in de regio en is gevestigd in een historisch pand op een A-locatie.

Het draait bij dit bedrijf om de totaalbeleving: een uitstekende service, hoge authenticiteit in merken en een breed assortiment. Niet alleen kan de klant terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen en scooters, in alle soorten en maten, maar ook voor het customizen van scooters, onderhoud, reparaties, verzekeringen, schade-herstel en accessoires. Op unieke wijze kunnen reparaties op locatie worden uitgevoerd en is het bedrijf in het bezit van een eigen haal- en brengservice.

Het bedrijf is gevestigd op een toplocatie in Noord Brabant in een huurpand met eigen showroom, werkplaats en bijbehorend buitenterrein. Het gemotiveerde team bestaat uit 3 vaste medewerkers. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van flexibel inzetbaar personeel.

De omzet van 2022 bedraagt ca. € 330.000,- met een genormaliseerde EBITDA van € 60.000,-. Er is volop groeipotentieel aanwezig om het bedrijf de komende jaren verder uit te breiden in zowel omzet als in omvang.

De eigenaar wil zich in de toekomst gaan vestigen in het buitenland maar is bereid het bedrijf geleidelijk over te dragen aan een geschikte koper ten einde de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

De koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Om een soepele overgang en financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

 

Een buitenkans voor een strategische koper of een MBI’er met energie en passie voor de tweewieler-branche.

 

Geïnteresseerd?