Ref. 1166

Vestigingsgebied:
Oost Nederland

Werkgebied:
Oost-Nederland

Branche:
Automotive

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Omzet:
€ 450.000

Vraagprijs:
€ 245.000

Universeel autobedrijf inclusief bedrijfswoning (appartement)

Het bedrijf is 18 jaar geleden opgericht en is gevestigd in Twente. In 2008 kwam er de mogelijkheid om een bedrijfspand in de vestigingsplaats over te nemen. De eigenaar heeft dit met beide handen aangegrepen en het pand gekocht. Dit is in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een universeel autobedrijf met APK keuringstation wat een goede naam heeft in de regio.

Klanten kunnen terecht voor het complete onderhoud van hun auto. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over een goed ingerichte werkplaats welke is voorzien van 3 bruggen en werkplek voor 6 auto’s. Ook is de werkplaats voorzien van alle moderne apparatuur.

Het bedrijf heeft een stabiele omzet van ongeveer € 450.000. Het betreft een activa transactie.

Het betreft een activa transactie inclusief het bedrijfspand. Tevens behoort een bedrijfswoning (appartement) tot het vastgoed.

De vraagprijs is € 245.000 voor de activa. Dit is inclusief € 75.000 aan voorraad auto’s. Daarnaast is de vraagprijs voor het pand € 275.000.
Voorkeur gaat uit naar directe koop van het pand. Maar een huurovereenkomst met koopoptie is bespreekbaar.

Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

 

Een interessant bedrijf voor een MBI-er om verder uit te bouwen of voor een strategische partij om volume toe te voegen.

 

 

Geïnteresseerd?