Ref. 1211

Vestigingsgebied:
Oost Nederland

Werkgebied:
Internationaal

Branche:
E-commerce

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 450.000 per jaar

Vraagprijs:
Notk

Webshop en groothandel voor privacy accessoires

Digitale privacy

Dit bedrijf heeft een klein, maar toch uitgebreid pallet aan in-house ontwikkelde producten die consumenten en/of bedrijven extra beschermen in het dagelijks gebruik van communicatiemiddelen. Men loopt onbewust toch een groot privacy risico. Denk hierbij aan telefoonhoesjes die je camera kunnen verbergen, oplaadkabels die geen data kunnen doorlaten of RFID veiligheidsoplossingen voor USB sticks, pasjes houders of paspoorten.

De producten worden in China geproduceerd en via dit bedrijf wereldwijd verkocht. Naast de verkoop aan consumenten wordt veel verkocht aan bedrijven die deze producten met logo en in geschenkverpakking aan medewerkers en/of relaties geven.

Het bedrijf is gevestigd in de regio Nijmegen, maar is zeer eenvoudig te verplaatsen naar iedere denkbare locatie.

De verwachte omzet voor 2022 is ca. € 600.000,- met een EBITDA van ca. € 145.000,-. Er zijn veel mogelijkheden om dit bedrijf redelijk eenvoudig uit te breiden/te vergroten.

De eigenaar wil zich gaan richten op andere activiteiten. Een mooie opportunity voor een MBI kandidaat of een strategische koper om dit bedrijf verder uit te bouwen.

 

Een mooie kans om dit bedrijf verder uit te bouwen in een wereldwijd groeiende markt.

 

Geïnteresseerd?