Ruim 95%  van de bedrijven die te koop staan, wordt succesvol overgenomen. Veelal een goede investering dus, die al winst opleveren vanaf de eerste dag na financiering. Het zal u dan ook niet verbazen dat 15% van alle Nederlandse bedrijven overweegt over te gaan tot verkoop. Dit komt neer op jaarlijks 20.000 ondernemingen. Een deel vindt u terug bij Company Brokers, dat zijn cliënten laat profiteren van absolute expertise en gevoel voor de markt. Kijk ook welke bedrijven op dit moment te koop staan, of zet uw eigen bedrijf te koop. Neem hiervoor nu vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijven te koop? Bekijk het overzicht

Hoe zet je bedrijven te koop?

Company Brokers doet al het werk: proactief zoeken wij de voor u geschikte kandidaten. De effectiviteit waarmee wij dit doen dankt u aan een team van vijf makelaars met jarenlange ervaring en expertise. Ook met onze eigen juristen, accountants en andere specialisten beperken wij uw kosten. En waar nodig schakelen wij externe specialisten in voor andere deelterreinen. Wat u ook nodig heeft, welke bedrijven er ook te koop staan, u profiteert van professionele bemiddeling, onderhandelingen en afsluiting tijdens de uiteindelijke bedrijfsovername.

Uw eigen bedrijf te koop?

Heeft u interne kandidaten voor uw bedrijf? Een zogeheten management-buy-out is dan relevant voor u. Kent u de hierbij belangrijke uitdagingen en kansen? Zoals de financiële middelen en ondernemerskwaliteiten van de beoogde kandidaat? Gaat het om een gefaseerde overdracht, met oog op het behoud van de bedrijfsidentiteit? Al deze en andere aspecten zijn allesbepalend voor de snelheid en prijs van uitbetaling. Laat u dus goed informeren door deskundigen.

Hulp nodig met financiering?

Company Brokers bemiddelt tevens bij financieringen. Dankzij onze contacten bij verscheidene bedrijven, instellingen en banken krijgen wij het wél voor elkaar om aanvullend risicodragend kapitaal voor u realiseren. Uiteraard is dit een groot voordeel bij het (ver)kopen van bedrijven, in deze tijden van terughoudendheid bij banken.

Welke bedrijven staan er nu te koop?

Tijdens het te koop zetten of overnemen van bedrijven is timing allesbepalend. Verstandige ondernemers laten zich daarom begeleiden door een gespecialiseerde makelaars, die hun ervaring en netwerk inzetten voor een passende match. Dit verklaart ons veelzijdige bedrijvenaanbod in diverse branches. Deze is altijd in beweging, zoals het hoort. Neem dus nu een kijkje en ontdek welke bedrijven op dit moment te koop staan!