Ref. 1090

Vestigingsgebied:
West-Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Dienstverlening
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 110.000 per jaar
Vraagprijs:
N.o.t.k.
Delen:

Advieskantoor oneigenlijk gebruik gemeente- en overheidsgronden

De onderneming brengt het illegaal/oneigenlijk gebruik van groen- en waterpercelen door inwoners in kaart en organiseert de verkoop of verhuur van gemeentelijk snippergroen en snipperblauw of adviseert in het kader van verjaring. Een problematiek waarmee gemeenten en overheidsinstellingen steeds vaker worden geconfronteerd. 

Binnen de onderneming ligt de focus op volledige ontzorging van overheden. Dit jong en dynamisch advieskantoor heeft in 4 jaar een gedegen reputatie opgebouwd in het adviseren in, en uitvoeren van snippergroen en snipperblauw projecten. 

Het bedrijf is gelegen in de Randstad. Inclusief de huidige eigenaar is de organisatie 4 personen sterk. 2 personen leggen zich toe op de snippergroen activiteiten.

De omzet van de over te dragen activiteit is sterk groeiend en bedraagt in 2017 ca. € 110.000. De orderportefeuille van 2019 garandeert nu al verdere groei van de activiteit. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) ligt rond de 30%.

Er is sprake van een activa transactie. De overnamesom voor activa, inclusief klanten, orderportefeuille, leads en een goede inwerkperiode, is nader overeen te komen. 

Een goede en solide groeimogelijkheid voor een strategische koper die zijn dienstenaanbod wenst uit te breiden. 

Een uitstekende mogelijkheid voor een MBI-er met expertise in de overheidsdienstverlening.