Ref. 1123

Vestigingsgebied:
Zuid Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Detailhandel
Rechtsvorm:
VOF
Omzet:
€ 650.000 per jaar
Vraagprijs:
€ 490.000
Delen:

Award winnende webshop met showroom – Design tuinmeubelen

Het betreft een webshop met fysieke showroom, die zich sinds de oprichting in 2010  specialiseert in het aanbieden van design tuinmeubelen.

Het met grote aandacht samengestelde productaanbod, ‘dat net iets meer dan standaard biedt’, sluit uitstekend aan op de behoefte van de klant.

De producten worden onder eigen merk tegen competitieve prijzen aangeboden. De focus op persoonlijke benadering van de klanten heeft de webshop meerdere awards voor de beste service en klantenwaardering opgeleverd. 

Het productassortiment is vernuftig samengesteld met veel mix & match mogelijkheden. De producten worden samen met de fabrikanten ontwikkeld en uit voorraad geleverd aan voornamelijk particulieren in Nederland, België en Duitsland.

Het bedrijf is gevestigd in Zuid-Nederland. De activiteit is niet locatie-gebonden.
De omzet van de webshop bedraagt in 2018 circa € 650.000 met een EBITDA van circa 18%

De activiteit biedt aan de nieuwe eigenaar reële groeimogelijkheden, met name in de door-ontwikkeling van de activiteiten in Duitsland en de Duitstalige markten en de uitbreiding van het productaanbod.

De vraagprijs voor de overname van de activa, waaronder de voorraad, inventaris, klantenbestand en goodwill is € 490.000,-

Om in aanmerking te komen als kandidaat-koper dient de kandidaat over voldoende eigen middelen te beschikken.

 

Een zeer interessante activiteit met serieuze groeimogelijkheden voor een strategische koper, ondernemer, een MBI-er of tweeverdieners.

Affiniteit met de producten en ervaring in e-commerce is wenselijk.