Ref. 1095

Vestigingsgebied:
Midden Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Dienstverlening
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 3.500.000 per jaar
Vraagprijs:
€ 3.250.000
Delen:

Dienstverlener projectmanagement & detachering

De onderneming legt zich toe op het uitvoeren van complexe en/of omvangrijke projecten voor grote organisaties in de financiële sector. De organisatie neemt volledige resultaatverantwoordelijkheid voor elk project waaraan zij leiding geeft. Dankzij de professionele aandacht voor projectmatig werken en de focus op het resultaat en kwaliteit, biedt de onderneming voortdurend oplossingen voor de uitdagingen en veranderingen die klantorganisaties bezighouden.

Daarnaast legt de organisatie, NEN 4400-1 gecertificeerd, zich toe op het werven, selecteren en detacheren van zelfstandige, hoog gekwalificeerde, project professionals.

De onderneming positioneert zich op een hoog niveau in de waardeketen en is al 15 jaar een solide en gewaardeerde partner in project- en procesmanagement bij grote financiële instellingen.

De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland.

De groeiende omzet bedraagt in 2017 ca. € 3.500.000 met een EBITDA van ca. 13%.

De toenemende vraag naar projectmatig werken, zowel binnen als buiten de financiële sector, als ook de solide organisatiestructuur, de expertise en de ervaring van de hoog opgeleide medewerkers en strak performance management, bieden de nieuwe eigenaar reële mogelijkheden tot substantiële groei van de omzet en de winst.

Er zal sprake zijn van een aandelentransactie. Overdracht van het bedrijf is volledig going-concern. De overnamesom voor 100% van de aandelen, bedraagt € 3.250.000,-.

De gewenste koper is een solide en gevestigde speler in de dienstverlening aan ondernemingen in de financiële sector.

 

Een ideale mogelijkheid voor een strategische koper, die zijn dienstenaanbod wenst uit te breiden en concurrentiepositie wilt versterken.

Deze onderneming is inmiddels succesvol verkocht via onze bemiddeling!