Ref. 1056

Vestigingsgebied:
Midden Nederland
Werkgebied:
Wereldwijd
Branche:
Groothandel
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 500.000 per jaar
Vraagprijs:
N.o.t.k.
Delen:

Groothandel (B2B) Spirituele producten, Mineralen & Edelstenen

Het bedrijf is in meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van spirituele producten, mineralen en edelstenen. Een volwassen bedrijf met een stevige positie in de markt en een "klinkende" naam.

De producten worden verkocht aan therapeuten, detailhandel en particulieren. Met een uitgebreide, gebruiksvriendelijke en informatieve website worden de klanten uitgebreid geïnformeerd over de producten en biedt hen de mogelijkheid alle producten online te bestellen. Het bedrijf beschikt over een zeer ruime fysieke showroom/winkel voor het volledige productgamma met afhaalfaciliteiten voor de klanten. De producten worden wereldwijd ingekocht bij voornamelijk vaste leveranciers.

Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland in een modern huurpand. Naast de eigenaresse zijn er 3 medewerkers in dienst.

Het bedrijf realiseert thans een omzet van ca. € 500.000 per jaar.

De overnameprijs voor de activa is nader overeen te komen. De huidige eigenaresse is bereid om voor de juiste partij een (deel)financiering te verstrekken indien nodig. Een geïnteresseerde zal over ca. € 250.000 vrije eigen middelen moeten kunnen beschikken om zich te kunnen kwalificeren als kandidaat.

Een mooi bedrijf met veel mogelijkheden in een hele specifieke markt.
Uitermate geschikt voor een commerciële MBI-er (mits hij/zij kan beschikken over voldoende financiële middelen).