Ref. 1093

Vestigingsgebied:
Midden Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Groothandel
Rechtsvorm:
Omzet:
€ 700.000 per jaar
Vraagprijs:
€ 595.850,-
Delen:

Groothandel machines voor de maakindustrie

Het betreft een groothandel in vele verschillende soorten van nieuwe bewerkingsmachines en aanvullende accessoires, van klein naar zeer groot en geavanceerd. Het bedrijf vertegenwoordigt diverse grote fabrikanten. 

Daarnaast zorgt het bedrijf voor het installeren (als nodig), het onderhoud en eventuele reparaties. Op de verkochte nieuwe machines worden ook wel “oude” ingeruild.
Juist het grote aanbod en ook de bijgeleverde grote service zijn de kracht van dit bedrijf. 

Het bedrijf wordt gevormd door een klein team van medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in midden Nederland in een huurpand met ca. 1.000 m2 vloeroppervlak en ruime parkeerfaciliteiten. 

De omzet bedraagt ca. € 700.000,- per jaar. Het bedrijfsresultaat (EBITDA) is ca. € 100.000,- per jaar, na ondernemersbeloning. 

Er zal sprake zijn van een activa-transactie.

De vraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 595.850,- en is inclusief een goede inwerkperiode. 

De koper dient kwaliteit belangrijk te vinden en daarnaast service-, advies- en oplossingsgericht te denken. Een technische achtergrond (of een grote affiniteit daarmee) is een pré. 

Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over ca. € 300.000 eigen middelen (aantoonbaar) te kunnen beschikken. 

Een zeer bijzonder kans voor een commerciële ondernemer met technische kennis of affiniteit (en met wat eigen middelen). 

De groothandel machines is inmiddels via onze bemiddeling succesvol verkocht!