Ref. 1089

Vestigingsgebied:
Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Groothandel
Rechtsvorm:
VOF
Omzet:
€ 1.200.000 per jaar
Vraagprijs:
Notk
Delen:

Uniek gepatenteerd concept uitvaartkisten voor ondernemerstalent

De onderneming heeft een uniek, zeer vernieuwend internationaal gepatenteerd kistconcept voor de uitvaartbranche ontwikkeld. Na een intensieve ontwikkelingsperiode van 4 jaar is het concept gereed om in de markt gezet te worden door een ondernemer met voeling en ervaring in de uitvaartmarkt. Het concept is gepatenteerd voor 20 jaar in de Benelux, Europa inclusief U.K. en de Verenigde Staten. 

Dit innovatieve concept sluit aan op veel wensen en behoeftes zoals marktverkenning in zowel de uitvaartbranche als bij particulieren uitwijst. Het kistconcept is een uniek antwoord op de snelgroeiende vraag van de consumenten en uitvaartprofessionals naar een milieuvriendelijke en personaliseerbare uitvaartkist tegen een competitieve prijs. 

Door de demografische ontwikkeling zal het aantal uitvaarten in de komende 30 jaar in de Benelux fors toenemen. De doelgroep van uitvaartondernemers in de Benelux is in de laatste 5 jaar substantieel gegroeid. De veranderende wetgeving aangaande CO2 uitstoot zal ook in de uitvaartbranche haar intrede doen. De marges van de reguliere kisten staan onder druk. 

Het unieke kistconcept heeft een passend antwoord op de veranderingen in de markt en biedt een dynamische MBI-kandidaat excellente perspectieven de producten zeer succesvol te verkopen aan uitvaartondernemers, crematoria, begraafplaatsen en rouwvervoerders. Op basis van een  realistisch business plan, wordt binnen 3 jaar een omzet behaald van ruim 1 tot 1,5 miljoen Euro met een bruto marge van circa 45%. 

De onderneming biedt aan een gedreven en ondernemende professional de unieke mogelijkheid te participeren in de onderneming en het unieke kistconcept Nederland, België en Luxemburg samen met de eigenaar in de markt te zetten. 

De voorwaarden voor een participatie, zijn nader overeen te komen. 

Een buitenkans voor een gemotiveerde ondernemende MBI-er met affiniteit voor vernieuwende producten, sales en marketing (met tenminste € 250.000 aan eigen financiële middelen)

Promotievideo voor uitvaartondernemers

Promotievideo voor consumenten