Ref. 1116

Vestigingsgebied:
Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Dienstverlening
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 1.400.000 per jaar
Vraagprijs:
€ 2.475.000
Delen:

Kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen in Zuidoost-Nederland

Het betreft een zeer winstgevende, solide en goed georganiseerde kinderopvang- organisatie met 3 vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang. De onderneming biedt kinderopvang aan die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit tegen competitieve tarieven.

De horizontale dagopvang wordt verzorgd op 2 locaties voor twee groepen (baby’s & dreumesen, peuters). BSO wordt verzorgd op 3 locaties. Kinderopvang wordt aangeboden aan meer dan 300 klanten. De organisatie is gericht op het aanbieden van kwalitatieve en opvoedingsgerichte kinderopvang ter ondersteuning van ouders en gezinnen.

De onderneming is al meer dan 15 jaar actief en beschikt over goed uitgeruste huurpanden, en een pand in eigendom, op uitstekende locaties. De verwachte omzet in 2019 bedraagt op basis van de huidige bezetting ca. € 1.400.000,-.
Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) in 2018 bedraagt ca. 25%.

De nieuwe eigenaar heeft ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen door het benutten van vrij beschikbare capaciteit.

Er zal sprake zijn van een aandelentransactie. De vraagprijs voor 100% van de aandelen van de onderneming, inclusief het onroerend goed, is € 2.475.000.

Een prachtige groeimogelijkheid voor een solide en ambitieuze kinderopvang-organisatie.

(om zich te kwalificeren, dient de kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken).