Ref. 1105

Vestigingsgebied:
West-Nederland
Werkgebied:
Europa
Branche:
Dienstverlening
Rechtsvorm:
Omzet:
€ 6.000.000 per jaar
Vraagprijs:
Notk
Delen:

Onderneming actief in control & automation engineering

Activiteiten:
De gezochte onderneming is een dienstverlener in engineering services, gericht op industriële automatisering, control en procesoptimalisatie. Door tenminste 15 medewerkers worden naast voornamelijk software- ook hardware-oplossingen ontwikkeld en bij klanten geïmplementeerd.

Klanten:
De klanten van de onderneming zijn onder meer actief in Oil & Gas, Petrochemie, Infrastructuur, Food, Pharma, New Energy, Tankterminals.

Locatie: 
Ondernemingen in heel Nederland zijn interessant. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf gelegen in de Randstad of in Zuid-Nederland.

Heeft u een onderneming in uw portefeuille of bent u een onderneming, die voldoet aan onze zoekcriteria, dan treden wij graag met u in contact om de mogelijkheid tot een transactie te komen met u te bespreken.

Financials:     
De gezochte onderneming realiseert een omzet van 6 à 10 miljoen Euro met nationale klanten of 15 à 25 miljoen Euro, indien internationaal actief. De onderneming behaalt een EBIT van tenminste 5%.

Transactie:      
Onze opdrachtgever wenst 100% van de aandelen in de onderneming over te nemen.

Onze opdrachtgever is een discrete, dynamische en solide Nederlandse familie-onderneming met activiteiten over de hele wereld.