Ref. 1106

Vestigingsgebied:
Noord-oost Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Dienstverlening
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 5.700.000 per jaar
Vraagprijs:
€2.950.000
Delen:

Zeer winstgevend uitzendbureau

Het uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzendwerk voor functies in productie, logistiek, techniek en de bouw.  Het beschikt over een sterk IT-platform, waardoor het de mogelijke toekomstige concurrentie van online businessmodellen aan kan. 

De sterke omzetgroei van de laatste jaren wordt veroorzaakt door focus op deze specialistische beroepsgroepen, waar veel vraag naar is en het goed kunnen inspelen op veranderingen in de markt. 

De omzet in 2018 bedroeg € 5,7 miljoen met een winst voor ondernemers-beloning van € 670.000,-. In de afgelopen 4 jaar is de omzet met bijna 50% gestegen. In 2019 wordt een omzetgroei van ca. 5% verwacht. 

De onderneming is gevestigd in het noordoosten van Nederland. Er zijn 6 FTE’s werkzaam, inclusief de eigenaar. Er is sprake van een goed, vakkundig en gemotiveerd team. 

De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 2.950.000 op basis van een 100% aandelenovername. Zowel een gedeeltelijke (meerderheidsbelang) als een gehele verkoop van de onderneming is bespreekbaar.

Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over minimaal € 1.000.000,-  eigen middelen te kunnen beschikken.  

Dit bedrijf is geschikt voor een strategisch koper dan wel een investeerder.