Ref. 1112

Vestigingsgebied:
Randstad
Werkgebied:
Europa
Branche:
E-commerce
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 1.500.000 per jaar
Vraagprijs:
€ 190.000
Delen:

Online warenhuis – Parfumspecialist

Het betreft een webshop die zich in korte tijd, na een specialisatie in parfum en cosmetica, heeft doorontwikkeld tot een online-warenhuis. Het brede productgamma A-merken wordt aangeboden tegen zéér competitieve prijzen. De webshop is operationeel sinds begin 2015 en trekt jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers.

Het productassortiment is zeer breed en wordt, naast levering uit voorraad van parfumproducten, via dropshopping aangeleverd bij de klanten. De gebruiksvriendelijke shop is ontwikkeld op basis van Lightspeed software. De omzet wordt grotendeels in Nederland gerealiseerd. De artikelen worden voornamelijk in Europa aangekocht.

De activiteit biedt aan de nieuwe eigenaar reële groeimogelijkheden, met name in de omzetrealisatie door de productgroepen die in 2018 zijn geïntroduceerd. De omzet van de webshop bedraagt ongeveer € 1.500.000 met een EBITDA van circa
€ 50.000.

Het bedrijf is gevestigd in de Randstad. De activiteit is niet locatie-gebonden.
De webshop maakt deel uit van een onderneming waarin ook andere, niet concurrerende, activiteiten worden uitgeoefend. De overname betreft dan ook een activa transactie.

De overname vraagprijs is € 190.000,-

Om in aanmerking te komen als kandidaat-koper dient de kandidaat over ten minste
€ 125.000,- aan eigen middelen te beschikken.

Een zeer interessante activiteit met serieuze groeimogelijkheden voor een strategische koper, ondernemer, een MBI-er of tweeverdieners.

Deze onderneming is inmiddels succesvol verkocht via onze bemiddeling!