Ref. 1120

Vestigingsgebied:
Midden Nederland
Werkgebied:
Europa
Branche:
Recreatie
Rechtsvorm:
BV
Omzet:
€ 4.750.000 per jaar
Vraagprijs:
Notk
Delen:

Tour Operator – Actieve groepsreizen

De onderneming richt zich op het aanbieden van actieve groepsreizen voor outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips. Naast een breed aanbod van bestemmingen en reisformules beschikt de onderneming over eigen terreinen, installaties en materiaal.

Een professioneel, ervaren en goed georganiseerd team van 20 vaste medewerkers en een pool van gekwalificeerde instructeurs draagt zorg voor een veilig en goed georganiseerd reis, verblijfs en activiteitenprogramma.

De onderneming richt zich op een specifiek klantenniche waarmee, dankzij de unieke formule en de volledige ontzorging, langdurige relaties zijn opgebouwd. De onderneming is één van de marktleiders in outdoor-, en wintersportactiviteiten in Nederland.

De onderneming realiseert een omzet van € 4.750.000 met een Ebitda van 9% in 2018. H1-2019 groeit de activiteit met circa 5%.

De onderneming is gevestigd in de Randstad.

Onze opdrachtgever wenst 100% van de aandelen in de onderneming over te dragen.

De kandidaat-koper is een solide en actieve speler in de busvervoer-, touroperating- en/of buitensportsector. Om zich te kwalificeren dient een kandidaat koper over voldoende eigen middelen te beschikken.

Een betrouwbare, dynamische en solide familie-onderneming!