Ref. 1099

Vestigingsgebied:
Midden Nederland
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Productie
Rechtsvorm:
VOF
Omzet:
€ 250.000 per jaar
Vraagprijs:
€ 200.000
Delen:

unieke Polijsterij

Het betreft een bedrijf dat voor derden producten polijst (of straalt) als nabewerking van de fabricage of als restauratie. Van klein tot omvangrijk, bijv. van zilveren theelepels tot bijv. complete uitlaatsystemen en spaakwielen voor motoren.

Met de speciale machines worden de producten van klanten in de werkplaats afgewerkt, gestraald en/of gepolijst. Ook op de locatie van de klant kunnen de nabewerkingen uitgevoerd worden middels mobiele apparatuur. Handwerk en vakmanschap maken er deel van uit.

Het klantenbestand is zeer divers en verspreid over heel Nederland.

Het bedrijf wordt gevormd door een klein team (3 FTE). Allen zijn werkzaam als “uitvoerend vakman”, ook de DGA naast zijn algemene taken.

Het bedrijf is centraal in midden Nederland gevestigd in een eigen pand. Zowel huur als koop is mogelijk.
Het bedrijf is evenwel ook goed verplaatsbaar naar een andere regio.

De hoge mate van kwaliteit (veilig en duurzaam), uitstekende flexibiliteit en creativiteit naar de klant, geven een nieuwe eigenaar ruim voldoende mogelijkheden om tot verdere groei van de omzet te komen.

De weer gestaag groeiende omzet (= gelijk aan 100% bruto-marge!!) zorgt  voor een bruto inkomen van de eigenaar van > € 100.000,- per jaar.

De vraagprijs voor deze onderneming is nader overeen te komen en bestaat uit de activa-waarde, een bedrag aan goodwill voor de overname van o.a. klanten, leveranciers, de know-how en is inclusief een goede inwerk- en overdrachtsperiode. Er wordt aan een eerste inbreng gedacht van ca. € 50.000,-
Voor de juiste koper is een financiering beschikbaar, waardoor de overnamecondities “zeer gunstig” worden.

Een zeer bijzondere kans voor een ondernemer met technische kennis en affiniteit.

Zeer geschikt voor een “klusman/vrouw” of technische ZZP-er die wil doorgroeien naar een “echt” bedrijf.