Company Brokers begeleidt overname in lifestyle en beauty markt

COSMANIA, de verkopende partij,  voert merken en beauty supplies met een sterk eigen verhaal die in Nederland (veelal) nog niet te koop zijn en exclusief in de webshop worden aangeboden. Marije Hoff en Marcel Dekker hebben van Cosmania een succesverhaal gemaakt. Toch besloten ze eind 2019 om hun bedrijf te gaan verkopen.

Company Brokers werd ingeschakeld om dit verkoopproces te begeleiden. In de  LOOkX Group werd de ideale koper gevonden.

LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, het begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Van een droom in een Hollands dorpje zijn ze uitgegroeid tot ‘global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen in 9 landen en via e-commerce.

Marije en Marcel zijn enthousiast: ‘Een compleet team enthousiaste beauty lovers heeft het stokje overgenomen en houdt zich dagelijks bezig met het ontdekken van nieuwe merken en selecteren van te gekke producten’.

Cindy van der Peet en Bas van Duivenbooden van LOOkX vinden de acquisitie ‘Een zeer waardevolle versterking en verbreding van het assortiment, waardoor de groei van Cosmania nog verder en sneller zal doorzetten’.

Voor Company Brokers was dit weer een geslaagd project, waar alle betrokken partijen zeer tevreden op terug kijken!