De kunst van bedrijfsoverdrachten

Bedrijfsoverdrachten zijn een essentieel zakelijk moment. Juist nu profiteert u van echt mensenwerk. Want het complexe web van cijfers, rapporten en afspraken is onlosmakelijk verweven met de menselijke factor, met iedereen waarmee u samenwerkt tijdens bedrijfsoverdrachten. Hiervoor zijn een ‘klik’, synergie en gunfactor niet direct tastbaar, maar wel realiteit! Juist op dit gebied bewijst Company Brokers zijn meerwaarde, dankzij jarenlange ervaring in het bemiddelen, begeleiden en adviseren bij bedrijfsoverdrachten. Met gevoel voor de situatie, de kandidaat-(ver)kopers, de markt en dankzij ons enorme netwerk, is onze service effectief. Company Brokers verstaat de kunst en biedt de juiste meerwaarde bij bedrijfsoverdrachten. En die delen wij graag met u. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Waarom onze hulp bij bedrijfsoverdrachten?

Wat komt er allemaal kijken bij bedrijfsoverdrachten? Overziet u het hele proces? Hoe voorkomt u een drama, te vergelijken met een vriendschapsbreuk of echtscheiding? En denkt u aan het personeel? Weet u genoeg over de financiële middelen, bestuurlijke en leidinggevende capaciteiten van uw opvolger? Weet u zeker wat het bedrijf waard is? Haalt u het beste uit de onderhandelingen?  Deze en andere vraagstukken zijn al sinds 2004 het werkveld van Company Brokers.

Gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten

Een bedrijfsoverdracht maak je maar weinig mee. Het is dan ook een bevoorrechte positie, dat wij zoveel ondernemers bijstaan. Hierdoor heeft ons team inmiddels vele ondernemingen in uiteenlopende branches vooruit geholpen. De overnamesommen varieerden van de € 400.000 tot € 30 miljoen en van 4 tot 175 fte’s, van tientallen tot honderden werknemers. Hierdoor voelen wij inmiddels haarfijn aan wat de kansen en risico’s zijn voor uw onderneming. Hiervoor werkt er niet 1 makelaar maar een team van twee gespecialiseerde bedrijfsmakelaars aan uw bedrijfsoverdracht.

Waarom Company Brokers voor uw bedrijfsoverdracht?

Ondernemers en organisaties komen vanuit verschillende beweegredenen naar Company Brokers. Wij bemiddelen en organiseren bij alles wat te maken heeft met de verkoop, aankoop en overname van bedrijven. U ziet dit ook aan ons huidige bedrijvenaanbod, dat net als de markt altijd varieert en verandert. Wie wij ook helpen, een voor Company Brokers is een keuze voor:

  • Volledige expertise op het gebied van bedrijfsoverdrachten
  • Een persoonlijke en discrete service
  • Deskundige en ervaren makelaars (twee per dossier)
  • Interne en externe juristen, fiscalisten en accountants
  • Een robuust netwerk vol kansen
  • Een lid bij brancheorganisaties zoals BOBB
  • Opbrengstgericht werken, zonder dure rapporten en andere onnodige handelingen