Management-buy-out

Overweegt u een management-buy-out? Dan heeft u te maken met complexe processen en talloze factoren. Een uitdaging voor zelfs de meest ervaren ondernemers. Immers is een management-buy-out iets waar de meesten geen dagelijkse ervaring mee hebben. Veel factoren vormen een uitdaging, vooral op het gebied van de financiering. Wilt u op alles voorbereid zijn, dan schakelt u een ervaren en deskundige bedrijfsmakelaar in. Want die heeft juist wel dagelijks ervaring met management-buy-outs. En een uitstekend netwerk met geschikte kandidaten. De naam: Company Brokers.

management buy out

Uw hulp bij management-buy-outs

Company Brokers is een landelijk en internationaal opererend bedrijf van 5 professionele specialisten. Hierdoor beschikken wij over grote ervaring in de bemiddeling bij de verkoop en aankoop van bedrijven. U kunt dan ook rekenen op een uiterst doelgerichte, discrete en persoonlijke aanpak vol verrassende mogelijkheden. Dat is de essentiële toegevoegde waarde voor iedere management-buy-out.

Deskundigheid waar u op kunt bouwen

De makelaars van Company Brokers zijn echte ‘insiders’; ervaren ondernemers die zelf als directeur of DGA bij grote internationale ondernemingen of MKB-bedrijven hebben gewerkt. Zij overzien het gehele traject en schakelen waar nodig specialisten in op een specifiek deelterrein. Zo heeft u direct toegang tot volwaardige vakkennis en vakkundigheid. Company Brokers begrijpt als geen ander uw bedrijf en doelstellingen. Vandaar dat wij circa 20 succesvolle bedrijfsovernames per jaar verzorgen. Onze organisatie is bovendien aangesloten bij de BOBB en besteedt al zijn tijd aan het adviseren over en begeleiden van management-buy-outs.

Advies over uw management-buy-out

Verkoopt u aan een buitenstaander of aan uw eigen bedrijfsleiding? Is die keuze er wel? Heeft uw bedrijfsleiding wel de nodige ondernemerskwaliteiten? En heeft de beoogde kandidaat wel voldoende financiële middelen voor de management-buy-out? Als de partij in kwestie niet over voldoende middelen beschikt, beperkt dat de prijs en vertraagt dat uw uitbetaling. Het voordeel is echter dat de overdracht gefaseerd kan plaatsvinden en dat de eigen identiteit van het bedrijf sterker is. In financieel opzicht is de verkoop aan derden meestal interessanter, zeker als de overnemende partij meerwaarde krijgt uit de combinatie.

Meer gratis advies over uw eigen management-buy-out

Waarschijnlijk heeft u veel meer vragen over een management-buy-out dan wij hier kunnen beantwoorden. Uiteraard kunt u altijd contact op nemen met Company Brokers. Wij geven u dan geheel vrijblijvend advies over alle zaken die met uw specifieke management-buy-out te maken hebben. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.