‘’Ik wil succesvol mijn bedrijf verkopen, maar wat moet ik met de presentatie, vraagprijs, cijfers en alle juridische en fiscale zaken?’’

 

Een verstandige vraag van een goede ondernemer. Met deze complexe materie wordt een bedrijfsmakelaar & overname-adviseur dagelijks geconfronteerd. Hij kent en beheerst de talloze zaken die nodig zijn om succesvol uw bedrijf te verkopen. Hij houdt de emoties in toom en weet de neuzen van alle betrokkenen dezelfde kant op te krijgen. Company Brokers organiseert succesvolle bedrijfsoverdrachten en begeleid de ondernemers gedurende het volledige traject. Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek over het verkopen van mijn bedrijf

Ik wil mijn bedrijf verkopen tegen een maximale opbrengst

U wilt het maximale uit uw bedrijf halen. Company Brokers begrijpt dat en hanteert daarom geen ingewikkelde, exclusieve contracten. Wij willen slechts op succes worden afgerekend en brengen daarom na de succesvolle transactie pas een succesvergoeding in rekening tegen een klein percentage van de opbrengst. Verder zult u uw bedrijf voordelig verkopen dankzij onze eigen specialisten. Dankzij hen houden wij uw juridische kosten tijdens en ter afronding van de overname beperkt.

Hoe weet ik zeker dat jullie succesvol mijn bedrijf verkopen?

Het adviseren over het verkopen van bedrijven is een vak apart. Dat verdient dan ook een apart specialisme. Company Brokers is aangesloten bij de BOBB en de DCFA en besteedt zijn volledige tijd aan de organisatie van het verkooptraject en de advisering en begeleiding van de ondernemers gedurende het volledige verkoopproces. Niet één maar twee adviseurs treden voor u op als dealmaker en regisseur. Wij overzien voor u het gehele traject en schakelen op specialistische deelterreinen, waar nodig, specialisten in.

Ik wil mijn bedrijf verkopen met mensen die mij begrijpen

Company Brokers bestaat uit drie ervaren en deskundige bedrijfsmakelaars, ondersteund door een office-assistente. Onze hechte organisatie stelt ons in staat uw belang voorop te stellen en uiterst slagvaardig en doelgericht te werken. De overnameadviseurs van Company Brokers zijn geen buitenstaanders; Wij zijn zelf ervaren ondernemers die als directeur of DGA grote internationale ondernemingen of MKB-bedrijven hebben geleid. Hierdoor begrijpen wij uw bedrijf en doelstellingen uitstekend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij jaarlijks ongeveer 20 succesvolle overnames per jaar verzorgen.

Het overdragen van uw bedrijf: de praktijk

  •          Inventarisatie en strategiebepaling
  •          Waardering van de onderneming
  •          Opstelling van het informatiememorandum
  •          Inventarisering van geschikte kandidaten
  •          Benadering en aandragen van kandidaten
  •          Uitvoering van de onderhandeling
  •          Opstelling van intentieverklaringen
  •          Faciliteren en begeleiden van due-dilligence-opdrachten
  •          Afronding van de bedrijfsoverdracht