De bedrijfsoverdracht van A. de Jong Beheer

Drie werkmaatschappijen. Vijf aandeelhouders. Eén uitdaging. 

Louis van der Meer en zijn vier medeaandeelhouders verkochten A. de Jong Beheer met hulp van de bedrijfsovername-experts van Company Brokers.

Hoe zag dit verkooptraject eruit? Wat was het resultaat? Hoe ziet de toekomst van het bedrijf en van Van der Meer zelf eruit? En… welke lessen heeft Van der Meer geleerd?

Download nu gratis de volledige klantcase over de bedrijfsoverdracht van A. de Jong Beheer en leer alles over het verloop van de verkoop, het overnamebedrag en waardevolle tips van ervaringsdeskundige Van der Meer.


Download de gratis
klantcase (pdf)
Krijg inzicht in de verkoopdetails
Leer van de lessen en krijg waardevolle tips

 

5 fasen in bedrijfsoverdracht

1. Kennismaking

Na met verschillende bureaus te hebben gesproken, maakten wij eind 2012 kennis met Company Brokers: no-nonsense, persoonlijk en duidelijk.

2. Overtuiging

Een fase van besprekingen en prijsbepalingen. Na 5 serieuze gesprekken konden we door met volledig vertrouwen.

3. In de verkoop

We hielden onder meer gesprekken met investeerders, bedrijven actief in de branche (strategische kopers) en startende ondernemers (MBI’ers).

4. Afsluiting

Uiteindelijk vonden we een ambitieuze starter waarbij we een goed gevoel hadden. Ik ben ook blij dat er een goede klik is met het personeel.

5. Na de verkoop

Hoe het bedrijf nu draait? Het draait goede winstcijfers, het aantal personeelsleden is vrijwel hetzelfde gebleven. Ik ben nog steeds voor 40% in dienst tot mei 2019.

Download gratis de volledige klantcase

Vul uw gegevens in en klik op de button. U kunt dan gratis de klantcase downloaden.