Onze selectie

Circa 15% van de Nederlandse bedrijven zal in de volgende 5 jaar te koop worden aangeboden. U vindt in dit aanbod van bedrijven een selectie van de vele bedrijven die wij in portefeuille hebben. Dit bestand wordt regelmatig bijgewerkt. De omschrijving van een bedrijf is globaal. Om redenen van discretie kunnen wij hier geen specifieke informatie verstrekken. Indien u belangstelling heeft voor een specifiek bedrijf uit dit onderstaand aanbod, dan kunt u via het bekeken bedrijfsprofiel het interesseformulier invullen en verzenden. Wij zullen u dan verdere informatie over het bedrijf verstrekken.

 

Te koop aangeboden

Breed productgamma A-merken

Online warenhuis – Parfumspecialist

Het betreft een webshop die zich in korte tijd, na een specialisatie in parfum en cosmetica, heeft doorontwikkeld tot een online-warenhuis. Het brede productgamma A-merken wordt aangeboden tegen zéér competitieve prijzen.

Te koop aangeboden

Internationale kans, kwalitatief goede fabricage

Meubelfabriek in Turkije

De onderneming produceert op dit moment met name bankstellen en fauteuils voor de Nederlandse markt. Een zeer interessant bedrijf voor een strategische partij die haar productie wil uitbreiden of wil verplaatsen.

Te koop aangeboden

Expansiekansen en grote naamsbekendheid

Gespecialiseerd vleesproductiebedrijf en groothandelsactiviteiten

De twee bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.

Te koop aangeboden

specialistische kennis Sociale Wet- en Regelgeving

Specialist op het gebied van Sociale zekerheid

Deze toonaangevende onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving en voorkomt dat haar klanten onnodig te veel betalen of dat er gelden in de vorm van subsidies of stimuleringsmaatregelen onbenut blijven.

Te koop aangeboden

Bijzonder winstgevend garagebedrijf

Truck- en Trailer Service Zuidwest Nederland

Het bedrijf is een gerenommeerd universeel truck- en trailer service bedrijf, waar onderhoud, reparaties en keuringen plaatsvinden voor bedrijfswagens en getrokken materiaal. Het klantenbestand bestaat uit transportbedrijven en garagebedrijven.

Te koop aangeboden

Unieke en royale locatie

Bedrijfsterrein Westelijk havengebied Rotterdam

Unieke kans op een zeer royaal bedrijfsterrein van 3,5 ha met indicatie industriële bestemming, gelegen op een strategisch punt in het westelijk havengebied van Rotterdam.

Te koop aangeboden

Uitzendwerk in techniek

Specialistisch uitzendbureau

De onderneming is onderdeel van een landelijke dekkend vestigingsnetwerk (soft franchise) van waaruit de medewerkers dagelijks in gesprek zijn met klanten en kandidaten. Het is gespecialiseerd in uitzendwerk voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen.

Te koop aangeboden

Uniek winkelconcept

Handelsonderneming in nieuwe en gebruikte meubelen & woning interieur

Deze handelsonderneming (groothandel en detailhandel) heeft een unieke marktpositie in nieuwe en gebruikte meubelen en interieurproducten. De eigen winkel en showroom met de allure van een authentieke brocante biedt een breed assortiment nieuwe en gebruikte producten aan.

Te koop aangeboden

Snippergroen/Snipperblauw

Advieskantoor oneigenlijk gebruik gemeente- en overheidsgronden

De onderneming brengt het illegaal/oneigenlijk gebruik van groen- en waterpercelen door inwoners in kaart en organiseert de verkoop of verhuur van gemeentelijk snippergroen en snipperblauw of adviseert in het kader van verjaring.

Te koop aangeboden

Uniek, innovatief en milieuvriendelijk

Uniek gepatenteerd concept uitvaartkisten voor ondernemerstalent

Het betreft een uniek, zeer vernieuwend internationaal gepatenteerd kistconcept voor de uitvaartbranche. Na een intensieve ontwikkelingsperiode van 4 jaar is het concept gereed om in de markt gezet te worden. Het concept is gepatenteerd voor 20 jaar.

Te koop aangeboden

Onderscheidend door breed assortiment

Online onderneming gespecialiseerd in Feest- en Partykleding

De feestwinkel bestaat reeds enkele tientallen jaren en is een, gezien haar winkeloppervlakte en bijbehorend aanbod, onderscheidende winkel binnen het segment van feest- en partykleding en bijbehorende artikelen.

Te koop aangeboden

Groothandel actief in heel Europa

Groothandel (B2B) Spirituele producten, Mineralen & Edelstenen

Het bedrijf is in meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van spirituele producten, mineralen en edelstenen. Een volwassen bedrijf met een stevige positie in de markt en een "klinkende" naam.

Te koop aangeboden

Webshops met grote groeipotentie

Webshop in foto, video, outdoor & accessoires

Het betreft 3 webshops voor de verkoop en distributie van foto-, video-, outdoorcamera’s met bijbehorende accessoires en onderdelen. De belangrijkste webshop is één van de grotere in zijn soort.
De shops zijn ontwikkeld op een Magento platform met een sterk en user-friendely webdesign.

Te koop aangeboden

Technische groothandel in nichemarkt

Groothandel aandrijftechnieken

De onderneming is een technische groothandel in vele onderdelen voor allerlei aandrijftechnieken. De producten bestaan uit elektrische en mechanische delen, die de vele vooral vaste klanten verwerken in de bouw van hun machines en/of andere producten.

Te koop aangeboden

Internationaal actieve webshops

Webshops houten speelgoed en speeltenten

Het betreft een online houten speelgoedwinkel die staat voor hoge kwaliteit, uitstekende service en maatschappelijke betrokkenheid. De onderneming heeft meerdere webshops in diverse talen ontwikkeld voor de online verkoop van houten speelgoed, speeltenten en buitenspeelgoed.

Te koop gevraagd

Industriële automatiseerder gezocht

Onderneming actief in control & automation engineering

De gezochte onderneming is een dienstverlener in engineering services, gericht op industriële automatisering, control en procesoptimalisatie. Naast voornamelijk software-oplossingen worden ook hardware-oplossingen ontwikkeld en bij klanten geïmplementeerd.

Te koop aangeboden

Projecten financiële sector

Dienstverlener projectmanagement & detachering

De onderneming legt zich toe op het uitvoeren van complexe en/of omvangrijke projecten voor grote organisaties in de financiële sector. Daarnaast legt de organisatie zich toe op het werven, selecteren en detacheren van zelfstandige, hoog gekwalificeerde, project professionals.

Te koop aangeboden

Vrachtwagengaragebedrijf

Vastgoedbelegging bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw met bedrijfsactiviteit op 1987 m2 eigen grond. Het gebouw bestaat uit een werkplaats
met inpandig kantoor en een entresol.
Gelegen ten zuiden van Rotterdam met een centrale ligging aan de A15.

Te koop aangeboden

geschikt voor meewerkende vakman/vrouw

unieke Polijsterij

Het betreft een bedrijf dat voor derden producten polijst (of straalt) als nabewerking van de fabricage of als restauratie. Van klein tot omvangrijk, bijv. van zilveren theelepels tot bijv. complete uitlaatsystemen en spaakwielen voor motoren.

Te koop aangeboden

Gedifferentieerd transportbedrijf

Bedrijf in transport, opslag en afval

Zeer gedifferentieerd transportbedrijf met transport/afvalstoffenverwerking/kraanverhuur/speciaal (groot) transport/op- en overslag/express-koeriers-sneltransport. Mooie nieuwe materialen, waaronder vrachtwagen combinaties, 2 bestelauto’s, kranen, diepladers en ca. 500 containers.

Verkocht

Groot in aanbod en service

Groothandel machines voor de maakindustrie

Het betreft een groothandel in vele verschillende soorten van nieuwe bewerkingsmachines en aanvullende accessoires, van klein naar zeer groot en geavanceerd. Het bedrijf vertegenwoordigt diverse grote fabrikanten.

Verkocht

Deelovername Technische Groothandel

Gespecialiseerde Technische Groothandel (45% aandelen)

De onderneming is een gespecialiseerde technische groothandel. De klanten bevinden zich voornamelijk in nichemarkten van fijnchemische -, pharma toepassingen en duurzame energie.

Verkocht

Installatiebedrijf in hoog-innovatieve projecten

Specialist in Advies, Verkoop en Installatie van Zonnepanelen

De onderneming is specialist in het adviseren, verkopen en installeren van zonnepanelen. Door een combinatie van referentieprojecten, keurmerken en VCA certificering komt de onderneming in aanmerking voor omvangrijke, prestigieuze projecten. Dit zorgt voor een stevige basis om snel verder te groeien.

Verkocht

Een bedrijf voor een motorliefhebber!

Motorspeciaalzaak: Dé kans om van je hobby je werk te maken!

Optitune is op zoek naar een nieuwe (mede) eigenaar!
Een van de bekendste namen in de Nederlandse motorfietswereld is in bijna 13 jaar tijd uitgegroeid van een garagebox tot de leukste motorzaak midden in de Randstad.

Verkocht

Nationaal bekende groothandelsformule

Groothandel bouwmaterialen met timmerfabriek

De onderneming is actief als groothandel van bouwmaterialen. Zij heeft een goede reputatie opgebouwd dankzij haar kwaliteitsaanbod, vakmanschap en flexibele deskundige dienstverlening. Daarnaast vervaardigd de onderneming in de eigen timmerfabriek hardhouten kwaliteitskozijnen.

Verkocht

Meer/minderheidsbelang in adviesbedrijf

Commerciële partner/vennoot (m/v) voor adviesbedrijf in personeelskwaliteiten

Het adviesbedrijf in personeelskwaliteiten is trendsetter binnen de markt. De organisatie richt zich op 3 belangrijke pijlers: instroommanagement, verzuimbeperking & beheer en opleiding & training. De methode die uitgedragen wordt is inmiddels meer dan bewezen succesvol.

Verkocht

Bijzonder automotive-bedrijf

Internationale groothandel (en concepteur) in auto-onderdelen

Dit al zeer lang bestaand en winstgevend bedrijf verkoopt auto-onderdelen zowel in Nederland als door heel Europa (en ver daarbuiten) aan garagehouders en schadeherstelbedrijven. Veel producten in het assortiment worden speciaal in opdracht van het bedrijf exclusief geproduceerd.

Verkocht

Eenmanszaak met servicegericht maatwerk

Groothandel Gereedschapstaal

De onderneming is door haar regionale en nationale klanten een gewaardeerd partner in kwalitatief gereedschaps- en roestvaststaal. Dankzij de zeer korte levertijden en de klantgerichte bewerking van de producten heeft het bedrijf een erkende plaats in de markt verworven.

Verkocht

Zeer rendabele lederproducent

Leerfabriek

De exclusieve producten van de firma zijn geroemd om hun hoge kwaliteit. Dankzij de volledige beheersing van het productieproces is het bedrijf een gewaardeerde partner voor zijn klanten. De firma produceert haar producten voor onder meer kwalitatieve modeartikelen, interieur en technische producten.

Verkocht

Goeddraaiend productiebedrijf

Meubelproducent

Dit al vele jaren bestaand bedrijf produceert slaapkamer meubilair in opdracht van haar vaste klanten, zijnde voornamelijk Nederlandse retail-klanten. Het bedrijf levert hoge kwaliteit en is zeer flexibel in de productie.

Verkocht

Exclusief agentschap huidverzorging

Exclusief agentschap huidverzorging apparatuur Benelux

De onderneming is een groeiend bedrijf dat in de huidige vorm ruim 7 jaar, exclusief voor de Benelux, apparatuur verhuurt en verkoopt en producten verkoopt voor huidverbetering en definitieve ontharing. Verschillende productlijnen vormen het productenpakket van de onderneming.

Te koop gevraagd

Foodbedrijf

Gezocht Food Productiebedrijf

Voor een onderneming in de food-sector, zoeken wij ter uitbreiding van hun activiteiten bedrijven ter overname. Interesse gaat uit naar productie bedrijven en/of groothandels in de "food-sector" met een omzet boven € 5 miljoen per jaar.

Te koop gevraagd

Metaalbedrijf gezocht

Metaal productie- of handelsbedrijf gezocht

Wij zijn op zoek naar een onderneming in de metaalsector ter overname of participatie. Liefst productiebedrijf met handelspoot.

Te koop gevraagd

Goeddraaiend Productiebedrijf

Productiebedrijf ter overname gezocht

Voor een MBI kandidaat tezamen met een investeerder zoeken wij een goed draaiend productiebedrijf ter overname.

Soms starten de onderhandelingen snel, mede doordat wij veel kandidaten in portefeuille hebben. Mocht er al een optie zijn op een aangeboden bedrijf, dan betekent dit nog niet dat u geen kans meer heeft. Tijdens het traject besluiten partijen soms niet verder te gaan met elkaar. Dan gaan we door met de volgende kandidaten. En natuurlijk komen er steeds weer nieuwe bedrijven bij, dus ook weer nieuwe kansen.