Nieuws

Te koop: Asbest inventarisatiebedrijf voor Nederland en België

22-10-20 -

Het bedrijf is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de aanwezigheid van asbest in of op gebouwen. Naast de vaste klanten maakt het bedrijf ook gebruik van een Nederlandse en Belgische website voor het genereren van nieuwe klanten.


Te koop: Buitensport reizen voor jongeren

19-10-20 -

Juist nu is het moment om in te stappen. De onderneming richt zich nl. op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren.


Te koop: Allround installatiebedrijf

15-10-20 -

Het betreft een allround installatiebedrijf. Het bedrijf levert oa. de volgende diensten: complete badkamers van A tot Z, centrale verwarming, loodgieterswerk, dakbedekking, riolering, elektra en zonnepanelen.


Te koop: Adviesbureau grondzaken voor overheden

13-10-20 -

Deze startup heeft een gat in de markt ontdekt bij de sector overheid. Het betreft een bedrijf, dat zich toelegt op het in kaart brengen en het legaliseren van oneigenlijk gebruik van gronden van overheden.


Te koop: Unieke online aanbieder van bedrijfsopleidingen en examens

01-10-20 -

Het bedrijf is één van de eerste opleiders met een volledig online erkende opleiding -en examensysteem. De gegeven opleidingen zijn in deze vorm uniek in Nederland en dan vooral de cursus BHV.