Onze organisatie

Company Brokers wordt gevormd door een team van 4 professionele makelaars, ondersteund door ons interne secretariaat en externe partners als juristen, accountants en fiscalisten.
Onze kantoren zijn goed bereikbaar en bevinden zich in Gorinchem, Geldermalsen en Vinkeveen, centraal gelegen in Nederland.
Lees meer >


Specialist

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven. Company Brokers overlegt met verkopers en kopers en brengt ze effectief bij elkaar. Wij geven met een discrete, persoonlijke aanpak vele verrassende mogelijkheden. Zo is er voor u een essentiële toegevoegde waarde.

Uw bedrijf verkopen

Company Brokers richt zich op ondernemingen van één tot tientallen of honderden werknemers die nu of in de komende jaren hun bedrijf willen verkopen. Sinds 2004 heeft Company Brokers zeer veel ondernemers geholpen succesvol hun bedrijf te verkopen. Overnamesommen variëren van ca. € 400.000 tot aan € 30 miljoen, van bedrijven met 4 FTE's tot 175 FTE's in vele verschillende branches. Gemiddeld vinden wij de juiste koper in 6 tot 9 maanden.
Lees meer >

Uw bedrijf kopen

Company Brokers kan helpen startende ondernemers hun juiste bedrijf te vinden. Niet alleen uit eigen portefeuille, maar door samenwerking met collega's en een groot netwerk is er zicht op bijna de gehele markt. Daarnaast kan ook door een gerichte opdracht de wens van een strategische koper vervuld worden. Wij kunnen voor de kandidaat koper of de opvolger die u zelf in huis heeft voor aanvullend risicodragend kapitaal zorgen via onze relatiekring.
Lees meer >

De deal

Company Brokers is een organisatie waarmee verkopers en potentiële kopers tot een 'deal' kunnen komen. De makelaars van Company Brokers zijn geen consultants, maar deelnemers in het overnameproces. Daarnaast beheersen wij het vak om niet alleen verkoper en koper maar ook alle betrokken adviseurs, 'met de neuzen één kant op te krijgen' en te houden. Dat zorgt voor het succes!
Lees meer >

No cure - No pay

De kosten blijven uiterst beperkt en doordat Company Brokers bijna volledig werkt volgens het No cure - No pay principe, heeft de klant een garantie voor een optimaal resultaat tegen een minimaal kostenrisico. Voor onze organisatie betekent dit principe een constante focus op klantenresultaat.
Lees meer >


 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies!