Het team

Het team van Company Brokers bestaat uit 4 professionele en ervaren makelaars ondersteund door onze office assistente. Het belang van onze klanten en daarvoor slagvaardig en doelgericht opereren staat bij Company Brokers voorop. 

Onze makelaars zijn ervaren professionals en ondernemers die als directeur of DGA leiding hebben gegeven aan MKB bedrijven en grote internationale ondernemingen. Hierdoor begrijpen wij uw bedrijf en uw doelstellingen.

De makelaars van Company Brokers werken als één team waarbij voor elk project 2 makelaars worden ingeschakeld. Wij zorgen voor circa 20 succesvolle overnames per jaar. Company Brokers beschikt over een netwerk van specialisten zoals accountants en juristen dat paraat staat om u, indien nodig, op ieder gewenst vlak te kunnen ondersteunen.

Willem van den Hoek Ostende

Willem is als oprichter en DGA van Company Brokers al sinds 2001 actief als bedrijfs-
overdrachtbemiddelaar. In deze inmiddels 18 jaar heeft hij direct en indirect enige honderden overdrachten succesvol begeleid. Empathie en creativiteit, aangevuld met stalen zenuwen en doorzetten is zijn grote kracht en hebben hem ook in zijn passie voor autosport zijn sporen doen verdienen.


Bas van den Engel

Bas is na jarenlange ervaring in een Nederlandse multinational als directeur en M&A specialist, sinds 2011 werkzaam bij Company Brokers. Bas weet met sterke analyses, geduldig en oplossingsgericht acteren, koper en verkoper tot een solide deal te laten komen.





Paul Denis

Paul is sinds 2014 teamlid van Company Brokers. Door zijn ervaring in M&A activiteiten in zijn directie functie voor diverse buitenlandse MKB bedrijven en groepen heeft hij goed inzicht in de onderneming en de belangen van de ondernemer. Zijn internationale achtergrond stelt Company Brokers in staat buitenlandse kopers voor uw bedrijf te interesseren en u daarin te begeleiden.


Paul Bondam

Paul maakt sinds eind 2017 deel uit van het team van Company Brokers. In de afgelopen 25 jaar heeft hij diverse directiefuncties bekleed en was hij als aandeelhouder actief betrokken bij meerdere succesvolle aan- en verkooptrajecten. Paul weet als geen ander mensen te verbinden en met creativiteit en inlevingsvermogen mooie resultaten te bereiken.

 

Julitta Hogenes

Julitta maakt sinds 2012 deel uit van Company Brokers en ondersteunt de makelaars in het gehele overdrachtsproces, identificeert goede potentiële kandidaten, verzorgt de administratieve afwikkeling en ontvangt onze klanten en kopers met goede zorg.