HET TEAM

Het team van Company Brokers bestaat uit vijf professionele en ervaren makelaars ondersteund door onze management assistente. Het belang van onze klanten, slagvaardig en doelgericht opereren zijn onze leidende principes.

Onze makelaars zijn oud-ondernemers die als directeur of DGA leiding hebben gegeven aan MKB bedrijven of grote internationale ondernemingen. Wij begrijpen dus uw bedrijf en uw ambities.

De makelaars van Company Brokers werken altijd in een team van twee man aan uw opdracht en in totaal zorgen we voor ongeveer 35 succesvolle overnames per jaar. Samen met ons netwerk van specialisten zoals accountants en juristen staan wij klaar om u op ieder gewenst vlak te ondersteunen.

Willem van den Hoek Ostende

Willem is als oprichter en DGA van Company Brokers al sinds 2001 actief als bedrijfs-
overdrachtbemiddelaar. In deze inmiddels 22 jaar heeft hij direct en indirect enige honderden overdrachten succesvol begeleid. Empathie en creativiteit, aangevuld met stalen zenuwen en doorzetten is zijn grote kracht en hebben hem ook in zijn passie voor autosport zijn sporen doen verdienen.

Bas van den Engel

Bas is na jarenlange ervaring in een Nederlandse multinational als directeur en M&A specialist, sinds 2011 werkzaam bij Company Brokers. Bas weet met sterke analyses, geduldig en oplossingsgericht acteren, koper en verkoper tot een solide deal te laten komen.

Radboud Vaarhorst

Radboud heeft ruim 20 jaar ervaring in sales op diverse niveau’s en bij zowel kleine als grote bedrijven. Hij komt uit een echte ondernemers familie. Weet daardoor als geen ander wat ondernemen inhoudt. En is daarom ook in staat om zich in u te verplaatsen. Analytisch zeer sterk en weet de vraag achter de vraag te vinden. Oplossingsgericht, maar zeker ook commercieel ingesteld. En bovenal vooral een mensen mens.

Maickel Gommers

Maickel heeft sinds 1995 binnen diverse grote internationale IT-organisaties commerciële en operationele leidinggevende functies bekleed. Daarnaast heeft hij als zelfstandig consultant veel bedrijven ondersteund bij veranderingsprocessen en groei vraagstukken en kent daarom het klappen van de zweep. Enthousiast, gedreven, resultaatgericht, maar vooral hands-on en bovendien altijd pragmatisch. Problemen zijn er om op te lossen en waar een wil is, weet hij een weg te vinden.

Fred Kloen

Fred Kloen

Fred heeft sinds 1995 verschillende commerciële functies bekleed in de AGF sector. In 2001 startte hij zijn eigen bedrijf en na de verkoop van het bedrijf in 2021 werd hem duidelijk hoeveel er komt kijken bij een bedrijfsovername. Hij is een bevlogen ondernemer, een pragmatisch mens en zeer doelgericht.

Goede begeleiding is cruciaal tijdens een verkoopproces aangezien dit veelal geen dagelijkse kost is voor ondernemers. Door de verschillende scenario’s en keuzes in begrijpelijke taal uiteen te zetten, wil hij hen ontlasten zodat zij hun focus kunnen houden op het maken van de juiste keuzes voor nu en voor de toekomst.

Julitta Hogenes

Julitta maakt sinds 2012 deel uit van Company Brokers en ondersteunt de makelaars in het gehele overdrachtsproces, identificeert goede potentiële kandidaten, verzorgt de administratieve afwikkeling en ontvangt onze klanten en kopers met goede zorg.