HET TEAM

Het team van Company Brokers bestaat uit vijf professionele en ervaren makelaars ondersteund door onze management assistente. Het belang van onze klanten, slagvaardig en doelgericht opereren zijn onze leidende principes.

Onze makelaars zijn oud-ondernemers die als directeur of DGA leiding hebben gegeven aan MKB bedrijven of grote internationale ondernemingen. Wij begrijpen dus uw bedrijf en uw ambities.

De makelaars van Company Brokers werken altijd in een team van twee man aan uw opdracht en in totaal zorgen we voor ongeveer 20 succesvolle overnames per jaar. Samen met ons netwerk van specialisten zoals accountants en juristen staan wij klaar om u op ieder gewenst vlak te ondersteunen.

Willem van den Hoek Ostende

Willem is als oprichter en DGA van Company Brokers al sinds 2001 actief als bedrijfs-
overdrachtbemiddelaar. In deze inmiddels 20 jaar heeft hij direct en indirect enige honderden overdrachten succesvol begeleid. Empathie en creativiteit, aangevuld met stalen zenuwen en doorzetten is zijn grote kracht en hebben hem ook in zijn passie voor autosport zijn sporen doen verdienen.

Bas van den Engel

Bas is na jarenlange ervaring in een Nederlandse multinational als directeur en M&A specialist, sinds 2011 werkzaam bij Company Brokers. Bas weet met sterke analyses, geduldig en oplossingsgericht acteren, koper en verkoper tot een solide deal te laten komen.

Radboud Vaarhorst

Radboud heeft ruim 20 jaar ervaring in sales op diverse niveau’s en bij zowel kleine als grote bedrijven. Hij komt uit een echte ondernemers familie. Weet daardoor als geen ander wat ondernemen inhoudt. En is daarom ook in staat om zich in u te verplaatsen. Analytisch zeer sterk en weet de vraag achter de vraag te vinden. Oplossingsgericht, maar zeker ook commercieel ingesteld. En bovenal vooral een mensen mens.

Paul van Geldorp

Paul werkte in commerciële en operationele functies met name in de ICT en zakelijke dienstverlening. Van huis uit linguïst en marketingman met meer dan twintig jaar sales en managementervaring. Als zelfstandig consultant en als interim manager ondersteunde hij de afgelopen vijftien jaar menig DGA bij de beantwoording van vraagstukken rondom bedrijfsoverdracht, groei, focus en strategie. Creatief en vindingrijk, en bovendien in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden.

Maickel Gommers

Maickel heeft sinds 1995 binnen diverse grote internationale IT-organisaties commerciële en operationele leidinggevende functies bekleed. Daarnaast heeft hij als zelfstandig consultant veel bedrijven ondersteund bij veranderingsprocessen en groei vraagstukken en kent daarom het klappen van de zweep. Enthousiast, gedreven, resultaatgericht, maar vooral hands-on en bovendien altijd pragmatisch. Problemen zijn er om op te lossen en waar een wil is, weet hij een weg te vinden.

Julitta Hogenes

Julitta maakt sinds 2012 deel uit van Company Brokers en ondersteunt de makelaars in het gehele overdrachtsproces, identificeert goede potentiële kandidaten, verzorgt de administratieve afwikkeling en ontvangt onze klanten en kopers met goede zorg.

Enno Schets

Enno Schets, sinds 1991 advocaat, houdt zich dagelijks bezig met de juridische begeleiding van bedrijfsovernames, participaties, het opstellen of beoordelen van bijbehorende overeenkomsten en juridische procedures hierover.

Als zelfstandig businesspartner met meer dan 120 transacties op het terrein van bedrijfsovername en participatie is ruime kennis en ervaring aanwezig. Het vraagstuk van de klant oplossen, toegevoegde waarde leveren, 100% inzet. Daar gaat het om.
www.schetsadvocatuur.nl