Nieuws

Company Brokers begeleidt overname in lifestyle en beauty markt

12-11-20 -

COSMANIA, de verkopende partij, voert merken en beauty supplies met een sterk eigen verhaal die in Nederland (veelal) nog niet te koop zijn en exclusief in de webshop worden aangeboden.


Te koop: Goed renderende zorginstelling

05-11-20 -

In een oase van rust beleeft u bij deze zorgstelling gedurende het hele jaar de natuur in haar puurste vorm. De renderende zorginstelling heeft een prachtlocatie met verschillende sfeervolle gebouwen waar passende zorg geboden wordt aan zowel jongeren als ouderen.


Succesvolle overname: DIGIT Elektrotechniek onderdeel van Batenburg Techniek

04-11-20 -

Met Company Brokers in een adviserende rol wordt per 1 november 2020 DIGIT Elektrotechniek overgenomen door Batenburg Techniek.


Te koop: Voeding en voeding gerelateerde producten recycling bedrijf in België

04-11-20 -

Het betreft een recycling bedrijf dat gevestigd is in Vlaanderen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het recycleren van verpakte voeding en voeding gerelateerde producten. En dit van A tot Z.


Te koop: Asbest inventarisatiebedrijf voor Nederland en België

22-10-20 -

Het bedrijf is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de aanwezigheid van asbest in of op gebouwen. Naast de vaste klanten maakt het bedrijf ook gebruik van een Nederlandse en Belgische website voor het genereren van nieuwe klanten.


Te koop: Buitensport reizen voor jongeren

19-10-20 -

Juist nu is het moment om in te stappen. De onderneming richt zich nl. op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren.


Te koop: Allround installatiebedrijf

15-10-20 -

Het betreft een allround installatiebedrijf. Het bedrijf levert oa. de volgende diensten: complete badkamers van A tot Z, centrale verwarming, loodgieterswerk, dakbedekking, riolering, elektra en zonnepanelen.


Te koop: Adviesbureau grondzaken voor overheden

13-10-20 -

Deze startup heeft een gat in de markt ontdekt bij de sector overheid. Het betreft een bedrijf, dat zich toelegt op het in kaart brengen en het legaliseren van oneigenlijk gebruik van gronden van overheden.


Te koop: Unieke online aanbieder van bedrijfsopleidingen en examens

01-10-20 -

Het bedrijf is één van de eerste opleiders met een volledig online erkende opleiding -en examensysteem. De gegeven opleidingen zijn in deze vorm uniek in Nederland en dan vooral de cursus BHV.


Te koop: Producent Matrassen

02-09-20 -

Het betreft de verkoop van een productiebedrijf van matrassen met bewezen groeipotentieel.


Te koop: unieke fietsenspeciaalzaak

29-07-20 -

De unieke fietsenspeciaalzaak heeft een ruim assortiment fietsen van alle gerenommeerde fietsfabrikanten. De nadruk ligt op de verkoop van Race- en ATB fietsen. Maar ook stadsfietsen en E-bikes zijn ruim aanwezig.


Company Brokers mengt zich in de consolidatiegolf onder kleinere IT bedrijven

13-07-20 -

Company Brokers heeft als adviseur van eigenaar, Erol Saydam, het IT bedrijf Selectron-IT helpen overdragen aan DWE ICT.


Te koop: IT bedrijf met unieke licenties

30-06-20 -

Het bedrijf is ontstaan vanuit het ontwikkelen van software. De laatste jaren is ervoor gekozen om het bedrijf om te zetten naar een bedrijf dat software in licentie verkoopt aan partners.


Te koop: Vastgoed en grondzaken Adviesbureau overheidsinstellingen

04-05-20 -

De onderneming legt zich toe op de advisering en begeleiding bij het optimaliseren van vastgoedportefeuilles en het in kaart brengen van oneigenlijk grondgebruik (snippergroen en snipperblauw).


Te koop: Trendy webshop in Parfums en Cosmetica

25-03-20 -

De webshop specialiseert zich in de verkoop van huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, parfums en decoratieve cosmetica producten.


Te koop: IT bedrijf voor online werkplekken in Midden Nederland

16-03-20 -

Het ICT bedrijf ontzorgt haar klanten op het brede gebied van IT dienstverlening. De onderneming levert diensten op het gebied van hosted desktop oplossingen, internetverbindingen, systeembeheer, hosting, Office 365 en VoIP. Door de aanwezige kennis en de hoge servicegraad heeft de onderneming een trouw klantenbestand.


Te koop: Muziekschool met meerdere locaties in Midden Nederland

12-03-20 -

De Muziekschool is ontstaan vanuit een online en fysieke muziekwinkel. De vraag naar muzieklessen groeide hierdoor in de regio.


Te koop: Unieke webshop voor Crossmotor stickers

11-03-20 -

De webshop levert complete stickersets voor crossmotoren. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.


Te koop: Groothandel (B2B) Spirituele producten, Mineralen & Edelstenen

25-02-20 -

Het bedrijf is in meer dan 17 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van spirituele producten, mineralen en edelstenen. Een volwassen bedrijf met een stevige positie in de markt en een "klinkende" naam.


For sale: Company specialized in Solar Systems in Costa Rica

20-02-20 -

The Dutch owners started the company 9 years ago and have permitted close to 20% of all solar grid tied system of Costa Rica since then.


Te koop: Importeur & Specialist in RVS Luchtbehandelingssystemen

15-02-20 -

Dit bedrijf vertegenwoordigt een sterk merk in RVS producten met exclusiviteit in de Benelux. De onderneming is specialist in luchtbehandelingssystemen bestaande uit o.a. ventilatie afzuigkappen, geurfilterkasten, afzuigmotoren, mechanische ventilaties.


Te koop: Webshop in feestkleding voor allerhande festiviteiten

09-01-20 -

De webshop exploiteert diverse thematische websites en groeit hard in aantallen bezoekers en conversie. Dit heeft geresulteerd in een zeer sterke groei van de omzet.


Company Brokers begeleidt verkoop in ‘zomerse sferen’

12-12-19 -

En weer heeft Company Brokers een succesvolle bedrijfsovername begeleidt. Dit keer betreft het de onderneming Best Buying Service BV, gespecialiseerd in de inkoop van producten vanuit Azië (vnl. China).


Te koop: kinderopvangorganisatie in Den Haag

29-10-19 -

Het betreft een kinderopvangorganisatie voor dagopvang en BSO, die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit.


Te koop: Unieke Polijsterij

28-10-19 -

Het betreft een bedrijf dat voor derden producten polijst (of straalt) als nabewerking van de fabricage of als restauratie.


Te koop: IT bedrijf ‘ontzorgt’ MKB in midden Nederland

02-10-19 -

Gedreven door het hoge service- en kennisniveau bestaat het bedrijf al enkele tientallen jaren. Het levert diensten op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, cloud hosting en online back-up systemen.


Te koop: Snelgroeiende Totaal installateur

16-09-19 -

De onderneming is totaal installateur en vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen waaronder warmtepompen, zonnepanelen, ventilatie en airconditioning.


Te koop: Adviesbureau in Crypto beleggen

26-08-19 -

De onderneming, opgericht in 2018, publiceert columns en adviseert in het handelen op de volatiele cryptocurrency markt. Vanaf de oprichting is de onderneming in staat geweest te groeien en winst te genereren.


Te koop: Importeur RVS Luchtbehandelingssystemen

10-07-19 -

Dit bedrijf vertegenwoordigt een sterk merk in RVS producten met exclusiviteit in de Benelux.


Te koop: Schoenen & Zorg

27-06-19 -

De onderneming bestaat dit jaar 15 jaar en is opgericht door de huidige eigenaar. Het bedrijf levert orthopedische schoenen aan mensen met ‘moeilijke’ voeten. Met een feitelijk mobiele winkel worden de klanten bezocht op hun woonlocaties in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en serviceflats.


Te koop: Touroperator - Muziekfestivals in Europa

27-06-19 -

Het betreft een onderneming die zich al meer dan 6 jaar toelegt op het aanbieden van busvervoer naar muziekfestivals in Europa, via een zeer inspirerende en gebruiksvriendelijke eigen webplatform.


Te koop: Onderneming in Klimaattechniek

18-06-19 -

De onderneming is specialist op het gebied van klimaattechniek waaronder ventilatiesystemen, airconditioning en warmtepompen. Het bedrijf is erg succesvol en staat zeer goed in de markt.


Te koop: Zeer winstgevend uitzendbureau

04-06-19 -

Het uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzendwerk voor functies in productie, logistiek, techniek en de bouw. Het beschikt over een sterk IT-platform, waardoor het de mogelijke toekomstige concurrentie van online businessmodellen aan kan.


Te koop: Wasserij service voor bedrijven en particulieren

13-05-19 -

Te koop aangeboden is een uitstekend draaiende Stomerij & Wasserij op een A+++ locatie in het centrum van de stad in de Randstad.


Te koop: Regionaal schoonmaakbedrijf Twente

25-03-19 -

Het bedrijf is reeds meer dan 50 jaar actief in de regio met algemene schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing.


Te koop: Kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen

13-03-19 -

Het betreft een zeer winstgevende, solide en goed georganiseerde kinderopvang- organisatie met 3 vestigingen in Zuidoost-Nederland voor dagopvang en buitenschoolse opvang. De onderneming biedt kinderopvang aan die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit tegen competitieve tarieven.


Te koop: Award winnende webshop Design tuinmeubelen

12-03-19 -

Het betreft een webshop met fysieke showroom, die zich sinds de oprichting in 2010 specialiseert in het aanbieden van design tuinmeubelen.


Te koop: Specialist in Keukens, Badkamers, Apparatuur en Installaties

12-03-19 -

Deze onderneming is een echte specialist in keukens en badkamers, inclusief apparatuur en sanitair, alsmede de wand- en vloertegels.


Succesvolle overdracht van de webshop Voordeeltrends.nl

07-03-19 -

De webshopeigenaar besloot zich te gaan richten op nieuwe uitdagingen. Hij verzocht Company Brokers een koper te zoeken voor de webshop en hem te adviseren en te begeleiden in het verkoopproces.


Te koop: onderneming in groen werk- en leefklimaat

01-03-19 -

Deze onderneming is specialist in het ontwikkelen en realiseren van klimaatverbeteringen door het plaatsen en onderhouden van innovatieve en duurzame groenvoorzieningen op werkplekken.


For sale: company Solar Systems

25-02-19 -

The company is specialized in importing, warehousing, engineering and the construction of solar systems in Costa Rica with affiliates in Panama and Colombia.


Te koop: Veelzijdige IT onderneming in het midden van Nederland

20-02-19 -

De onderneming bestaat reeds meer dan 20 jaar en levert diensten op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, hosting diensten en online back-up systemen.


Succesvolle overdracht van BWP Project Professionals

30-01-19 -

BWP Project Professionals, gespecialiseerd in projectmanagement en detachering van project professionals is een solide partner voor gerenommeerde banken en verzekeraars. Dankzij een methodische projectaanpak en strakke projectbeheersing staat BWP in voor excellente resultaten bij haar klanten.


Succesvolle afronding zoekopdracht

29-01-19 -

Company Brokers heeft in opdracht van een groot internationaal familiebedrijf een succesvolle zoekopdracht afgerond.


Te koop: kinderopvang organisatie in Den Haag

24-01-19 -

Het betreft een kinderopvang organisatie voor dagopvang en BSO, die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit.


Te koop: Consultancy-onderneming Sociale Zekerheid

23-01-19 -

Deze toonaangevende onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving.


Parts Chain Company neemt Traction Avant José Franssen over

15-01-19 -

Company Brokers heeft de succesvolle bedrijfsovername van, het in België gevestigde, Traction Avant José Franssen georganiseerd en begeleid voor Parts Chain Company (PCC). Binnen de holding van PCC vallen ook De Graaf Automaterialen en CTA services.


Koper wees voorbereid! 9 tips bij een bedrijfsovername

27-11-18 -

Met name aspirant- kopers voor kleinere ondernemingen of webshops hebben niet altijd helder wat belangrijke aandachtspunten zijn voor succesvolle overname. Negen tips om goed over na te denken.


Te koop: onderneming in airconditioning, warmtepompen en ventilatie

26-11-18 -

De onderneming is specialist op het gebied van klimaattechniek, daarbij gespecialiseerd in airconditioning, warmtepompen en ventilatie.


Te koop: Vleesproductiebedrijf en groothandel

07-11-18 -

De 2 bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.


Te koop aangeboden: Meubelfabriek in Turkije

06-11-18 -

Een zeer interessant bedrijf voor een strategische partij die haar productie wil uitbreiden of wil verplaatsen.


Te koop: Truck- en Trailer Service Zuidwest Nederland

11-09-18 -

Het bedrijf is een gerenommeerd universeel truck- en trailer service bedrijf, waar onderhoud, reparaties en keuringen plaatsvinden voor bedrijfswagens en getrokken materiaal.


Te koop/huur: bedrijfsterrein Westelijk havengebied Rotterdam

10-09-18 -

Unieke kans op een zeer royaal bedrijfsterrein van 3,5 ha met indicatie industriële bestemming, gelegen op een strategisch punt in het westelijk havengebied van Rotterdam.


Te koop aangeboden: Specialist Sociale Zekerheid

06-09-18 -

Deze toonaangevende onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving en voorkomt dat haar klanten onnodig te veel betalen of dat er gelden in de vorm van subsidies of stimuleringsmaatregelen onbenut blijven.


Minderheidsaandeel; van hemel naar hel?

08-08-18 -

Een minderheidsaandeel verkopen is altijd een uitdaging. Met name als er nergens gedocumenteerd staat vanuit welke basis de waarde van de aandelen berekend moet gaan worden.


Te koop aangeboden: Groothandel machines maakindustrie

12-07-18 -

Het betreft een groothandel in vele verschillende soorten van nieuwe bewerkingsmachines en aanvullende accessoires, van klein naar zeer groot en geavanceerd. Het bedrijf vertegenwoordigt diverse grote fabrikanten.


Te koop aangeboden: Onderneming in klimaattechniek

12-07-18 -

De onderneming is specialist op het gebied van professionele luchtbehandeling en klimaatbeheersing voor bedrijfsgebouwen en particuliere woningen. Uitstekende ondersteuning en service.


Te koop aangeboden: Onderneming in de uitzendbranche

10-07-18 -

De onderneming is onderdeel van een landelijke dekkend vestigingsnetwerk van waaruit de medewerkers dagelijks in gesprek zijn met klanten en kandidaten.


Te koop aangeboden: Vleesproductiebedrijf en Vleesgroothandel

28-06-18 -

De drie bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de complete keten van vleesproductie, vleesgroothandel


Zonne-energie specialist NewSolar BV krijgt een nieuwe eigenaar

13-06-18 -

Zonne-energie specialist NewSolar B.V. uit Woudenberg krijgt na 10 jaar een nieuwe eigenaar. Johan Overvest draagt 100% van de aandelen van zijn firma over aan Klein en Zonen BV. Overvest werd tijdens het gehele proces van de verkoop bijgestaan door Company Brokers uit Geldermalsen.


Succesvolle overdracht van een bouwmaterialen groothandel

12-04-18 -

In haar 60 jarig bestaan heeft BPG Van den Oetelaar een solide regionale marktpositie verworven dankzij haar kwaliteitsaanbod, vakmanschap en flexibele deskundige dienstverlening.


Succesvolle overdracht van groothandel in gereedschapstaal.

11-09-17 -

Company Brokers heeft de succesvolle overdracht georganiseerd en begeleid van Metallum, een sterke nichespeler in gehard en op maat geproduceerd gereedschapstaal aan Plaat- en Constructiewerken Denis.


Skin Technology, bekend van zijn apparatuur voor huidverzorging is overgedragen aan SkinTec Benelux.

18-04-17 -

Schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen opgelet. Skin Technology, bekend van zijn apparatuur voor huidverzorging van hoge kwaliteit, maskers en aanverwante schoonheid producten is overgedragen aan SkinTec Benelux.


Unieke leerfabriek is succesvol overgedragen aan een ambitieuze MBI-er.

06-04-17 -

Deze mooie Brabantse onderneming, met een sterke marktpositie in Nederland en Europa, is dankzij haar know-how en de beheersing van het volledige nalooings- en afwerkingsproces een zeer gewaardeerde en betrouwbare partner van wereldwijde importeurs en fabrikanten.


Toonaangevende foodproducent in zoetwaren verkocht aan marktgenoot.

10-01-17 -

De onderneming bestaat al decennia lang en biedt onder private label een grote range van producten aan. Het behoort tot de categorie van 'grotere producenten' en wordt binnen de retail als toonaangevend aangemerkt.


Meubelproducent verkocht aan MBI-er

15-09-16 -

Company Brokers heeft succesvol de overname begeleidt van een producent in de meubelbranche. De meubelproducent, met een gevestigde naam in slaapmeubelen, is bijzonder door zijn korte levertijden, hoge kwaliteit en grote productie flexibiliteit waardoor persoonlijke wensen van de eind-klant gerealiseerd kunnen worden.


Overname Barometer gematigd positief

05-09-16 -

De uitslagen van de halfjaarlijkse overname barometer zijn bekend. Dit onderzoek is gehouden onder 185 overname advieskantoren, die tezamen verantwoordelijk zijn voor 90% van de transacties in de MKB-markt.


WIG BV doet eerste overname via Company Brokers

07-07-16 -

WIG BV, een onafhankelijke investeringsmaatschappij, heeft zijn eerste bedrijf gekocht. Het bedrijf is een toonaangevende producent van transportsystemen in de voedsel- en drankenindustrie. Het mag menig multinational tot zijn klantenkring rekenen.


Paul Denis gecertificeerd BOBB-lid

30-06-16 -

Onze bedrijfsmakelaar Paul Denis is een nieuw gecertificeerd lid van de BOBB en is onlangs gecertificeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).


Company Brokers samen met Tom Coronel en Marc Koster in een snelle race

16-06-16 -

Via onze bemiddeling hebben Tom Coronel en Marc Koster het bedrijf Create2Fit in Naarden (bekend van verschillende consumer webshops) teruggekocht van RFS/Wehkamp.


Succesvolle verkoop Technische Groothandel

02-05-16 -

Een succesvolle verkoop van een 50% participatie in een technische groothandel. Company Brokers heeft haar klant, een groothandel en dienstverlener in technische meetapparatuur en opmetingen begeleid bij de verkoop van 50% van de aandelen aan een grote industrieel.


MKB-Overnamecongres voor ondernemers

26-04-16 -

Op donderdag 26 mei a.s. vindt in Utrecht het MKB-Overnamecongres plaats. De Beroepsorganisatie voor Overnamespecialisten, de BOBB, organiseert deze dag speciaal voor MKB-ondernemers.


MBO traject geslaagd!

18-04-16 -

MBO’er en eigenaar tevreden. Company Brokers heeft een MBO traject succesvol begeleidt. Het betreft een technische groothandel.


Succesvolle deal Vaccinatiezorg

04-04-16 -

Ondernemer Frans Akkermans nam in 2007 Vaccinatiezorg over. Hij stroomlijnde de organisatie en verkocht het bedrijf - inclusief twee ad on acquisities - begin dit jaar aan Jan Egberts.


Technische groothandel verkocht aan MBI-duo

22-03-16 -

Opnieuw heeft Company Brokers een koper en een verkoper naar tevredenheid bij elkaar gebracht. Het betreft hier een gespecialiseerde Technische Groothandel, welke verkocht is aan een MBI-duo.


Company Brokers uit Geldermalsen in de top 10 Beste Overnamespecialist!

19-11-15 -

Uit ruim 200 overname-specialisten is Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames in Geldermalsen, vertegenwoordigd door Willem van den Hoek Ostende, genomineerd voor de Fusie & Overname Adviseur van het Jaar.


De open overnamemarkt lokt buitenlandse kopers die zich op Nederlandse bedrijven storten

03-11-15 -

Meerdere factoren dragen eraan bij dat steeds meer buitenlandse kopers zich melden als gegadigde voor het overnemen van een Nederlands bedrijf. Met name private-equity partijen uit Angelsaksische landen scharen zich onder de geïnteresseerden.


Bijna helft van de ondernemers wil bedrijf wel verkopen

02-11-15 -

Volgens een artikel gepubliceerd op 28 oktober 2015 denkt 50% van de ondernemers er over na om zijn bedrijf te verkopen als er een goed bod is.


Company Brokers slaat haar slag in de toeristen sector

13-10-15 -

Company Brokers slaat haar slag in de toeristen sector en heeft na geslaagde onderhandelingen camping Rjukan Hytte og Caravanpark in Telemark Noorwegen overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Esbro Investment Group.


Succesvolle overname van Horecaworld door TCW

16-09-15 -

TCW Groep, een business to business groothandel voor non food producten voor de horecasector, heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Horecaworld. De nieuwe eigenaars zijn Marcel de Wolf en Frank Klomp, die als bestuurders van TCW verantwoordelijk zijn voor de sterke groei van TCW de afgelopen jaren, en Rabo Participaties (RaPar).


Ook financiering door Company Brokers

13-09-15 -

Na succesvolle aankoopbegeleiding van een installatiebedrijf ook de financiering rond via de Rabobank.