Nieuws

Te koop: Vleesproductiebedrijf en groothandel

07-11-18 -

De 2 bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.


Te koop aangeboden: Meubelfabriek in Turkije

06-11-18 -

Een zeer interessant bedrijf voor een strategische partij die haar productie wil uitbreiden of wil verplaatsen.


Te koop: Truck- en Trailer Service Zuidwest Nederland

11-09-18 -

Het bedrijf is een gerenommeerd universeel truck- en trailer service bedrijf, waar onderhoud, reparaties en keuringen plaatsvinden voor bedrijfswagens en getrokken materiaal.


Te koop/huur: bedrijfsterrein Westelijk havengebied Rotterdam

10-09-18 -

Unieke kans op een zeer royaal bedrijfsterrein van 3,5 ha met indicatie industriële bestemming, gelegen op een strategisch punt in het westelijk havengebied van Rotterdam.


Te koop aangeboden: Specialist Sociale Zekerheid

06-09-18 -

Deze toonaangevende onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving en voorkomt dat haar klanten onnodig te veel betalen of dat er gelden in de vorm van subsidies of stimuleringsmaatregelen onbenut blijven.


Minderheidsaandeel; van hemel naar hel?

08-08-18 -

Een minderheidsaandeel verkopen is altijd een uitdaging. Met name als er nergens gedocumenteerd staat vanuit welke basis de waarde van de aandelen berekend moet gaan worden.


Te koop aangeboden: Groothandel machines maakindustrie

12-07-18 -

Het betreft een groothandel in vele verschillende soorten van nieuwe bewerkingsmachines en aanvullende accessoires, van klein naar zeer groot en geavanceerd. Het bedrijf vertegenwoordigt diverse grote fabrikanten.


Te koop aangeboden: Onderneming in klimaattechniek

12-07-18 -

De onderneming is specialist op het gebied van professionele luchtbehandeling en klimaatbeheersing voor bedrijfsgebouwen en particuliere woningen. Uitstekende ondersteuning en service.


Te koop aangeboden: Onderneming in de uitzendbranche

10-07-18 -

De onderneming is onderdeel van een landelijke dekkend vestigingsnetwerk van waaruit de medewerkers dagelijks in gesprek zijn met klanten en kandidaten.


Te koop aangeboden: Vleesproductiebedrijf en Vleesgroothandel

28-06-18 -

De drie bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de complete keten van vleesproductie, vleesgroothandel


Zonne-energie specialist NewSolar BV krijgt een nieuwe eigenaar

13-06-18 -

Zonne-energie specialist NewSolar B.V. uit Woudenberg krijgt na 10 jaar een nieuwe eigenaar. Johan Overvest draagt 100% van de aandelen van zijn firma over aan Klein en Zonen BV. Overvest werd tijdens het gehele proces van de verkoop bijgestaan door Company Brokers uit Geldermalsen.


Succesvolle overdracht van een bouwmaterialen groothandel

12-04-18 -

In haar 60 jarig bestaan heeft BPG Van den Oetelaar een solide regionale marktpositie verworven dankzij haar kwaliteitsaanbod, vakmanschap en flexibele deskundige dienstverlening.


Succesvolle overdracht van groothandel in gereedschapstaal.

11-09-17 -

Company Brokers heeft de succesvolle overdracht georganiseerd en begeleid van Metallum, een sterke nichespeler in gehard en op maat geproduceerd gereedschapstaal aan Plaat- en Constructiewerken Denis.


Skin Technology, bekend van zijn apparatuur voor huidverzorging is overgedragen aan SkinTec Benelux.

18-04-17 -

Schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen opgelet. Skin Technology, bekend van zijn apparatuur voor huidverzorging van hoge kwaliteit, maskers en aanverwante schoonheid producten is overgedragen aan SkinTec Benelux.


Unieke leerfabriek is succesvol overgedragen aan een ambitieuze MBI-er.

06-04-17 -

Deze mooie Brabantse onderneming, met een sterke marktpositie in Nederland en Europa, is dankzij haar know-how en de beheersing van het volledige nalooings- en afwerkingsproces een zeer gewaardeerde en betrouwbare partner van wereldwijde importeurs en fabrikanten.


Toonaangevende foodproducent in zoetwaren verkocht aan marktgenoot.

10-01-17 -

De onderneming bestaat al decennia lang en biedt onder private label een grote range van producten aan. Het behoort tot de categorie van 'grotere producenten' en wordt binnen de retail als toonaangevend aangemerkt.


Meubelproducent verkocht aan MBI-er

15-09-16 -

Company Brokers heeft succesvol de overname begeleidt van een producent in de meubelbranche. De meubelproducent, met een gevestigde naam in slaapmeubelen, is bijzonder door zijn korte levertijden, hoge kwaliteit en grote productie flexibiliteit waardoor persoonlijke wensen van de eind-klant gerealiseerd kunnen worden.


Overname Barometer gematigd positief

05-09-16 -

De uitslagen van de halfjaarlijkse overname barometer zijn bekend. Dit onderzoek is gehouden onder 185 overname advieskantoren, die tezamen verantwoordelijk zijn voor 90% van de transacties in de MKB-markt.


WIG BV doet eerste overname via Company Brokers

07-07-16 -

WIG BV, een onafhankelijke investeringsmaatschappij, heeft zijn eerste bedrijf gekocht. Het bedrijf is een toonaangevende producent van transportsystemen in de voedsel- en drankenindustrie. Het mag menig multinational tot zijn klantenkring rekenen.


Paul Denis gecertificeerd BOBB-lid

30-06-16 -

Onze bedrijfsmakelaar Paul Denis is een nieuw gecertificeerd lid van de BOBB en is onlangs gecertificeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).


Company Brokers samen met Tom Coronel en Marc Koster in een snelle race

16-06-16 -

Via onze bemiddeling hebben Tom Coronel en Marc Koster het bedrijf Create2Fit in Naarden (bekend van verschillende consumer webshops) teruggekocht van RFS/Wehkamp.


Succesvolle verkoop Technische Groothandel

02-05-16 -

Een succesvolle verkoop van een 50% participatie in een technische groothandel. Company Brokers heeft haar klant, een groothandel en dienstverlener in technische meetapparatuur en opmetingen begeleid bij de verkoop van 50% van de aandelen aan een grote industrieel.


MKB-Overnamecongres voor ondernemers

26-04-16 -

Op donderdag 26 mei a.s. vindt in Utrecht het MKB-Overnamecongres plaats. De Beroepsorganisatie voor Overnamespecialisten, de BOBB, organiseert deze dag speciaal voor MKB-ondernemers.


MBO traject geslaagd!

18-04-16 -

MBO’er en eigenaar tevreden. Company Brokers heeft een MBO traject succesvol begeleidt. Het betreft een technische groothandel.


Succesvolle deal Vaccinatiezorg

04-04-16 -

Ondernemer Frans Akkermans nam in 2007 Vaccinatiezorg over. Hij stroomlijnde de organisatie en verkocht het bedrijf - inclusief twee ad on acquisities - begin dit jaar aan Jan Egberts.


Technische groothandel verkocht aan MBI-duo

22-03-16 -

Opnieuw heeft Company Brokers een koper en een verkoper naar tevredenheid bij elkaar gebracht. Het betreft hier een gespecialiseerde Technische Groothandel, welke verkocht is aan een MBI-duo.


Company Brokers uit Geldermalsen in de top 10 Beste Overnamespecialist!

19-11-15 -

Uit ruim 200 overname-specialisten is Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames in Geldermalsen, vertegenwoordigd door Willem van den Hoek Ostende, genomineerd voor de Fusie & Overname Adviseur van het Jaar.


De open overnamemarkt lokt buitenlandse kopers die zich op Nederlandse bedrijven storten

03-11-15 -

Meerdere factoren dragen eraan bij dat steeds meer buitenlandse kopers zich melden als gegadigde voor het overnemen van een Nederlands bedrijf. Met name private-equity partijen uit Angelsaksische landen scharen zich onder de geïnteresseerden.


Bijna helft van de ondernemers wil bedrijf wel verkopen

02-11-15 -

Volgens een artikel gepubliceerd op 28 oktober 2015 denkt 50% van de ondernemers er over na om zijn bedrijf te verkopen als er een goed bod is.


Company Brokers slaat haar slag in de toeristen sector

13-10-15 -

Company Brokers slaat haar slag in de toeristen sector en heeft na geslaagde onderhandelingen camping Rjukan Hytte og Caravanpark in Telemark Noorwegen overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Esbro Investment Group.


Succesvolle overname van Horecaworld door TCW

16-09-15 -

TCW Groep, een business to business groothandel voor non food producten voor de horecasector, heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Horecaworld. De nieuwe eigenaars zijn Marcel de Wolf en Frank Klomp, die als bestuurders van TCW verantwoordelijk zijn voor de sterke groei van TCW de afgelopen jaren, en Rabo Participaties (RaPar).


Ook financiering door Company Brokers

13-09-15 -

Na succesvolle aankoopbegeleiding van een installatiebedrijf ook de financiering rond via de Rabobank.