Filters

De oud-eigenaar van de MatrassenMaker kan weer rustig slapen

Begin dit jaar kwam Sertel naar ons toe met de vraag of Company Brokers hem kon begeleiden bij de verkoop van zijn bedrijf. Sertel was al meer dan 20 jaar eigenaar van de MatrassenMaker.

Indigodrukker en offsetdrukker vinden elkaar

Zo kwamen de eigenaren van Esed, bij Company Brokers. 'Voor mij was de continuïteit van ons bedrijf en het vinden van een partij, waarbij ik van toegevoegde waarde kan zijn, heel belangrijk. Company Brokers had direct door wat we wilden en kon zodoende snel de juiste partij vinden.'

Hoe kies ik een bedrijfsovername-adviseur (deel 3)?

Hoe kies ik een bedrijfsovername-adviseur? De kennis en ervaring van deze specialisten is van grote invloed op het succes van de bedrijfsoverdracht.

Pre-exit: Groothandel bedrijfsuitrustingen en apparatuur

Pre-exit: Groothandel bedrijfsuitrustingen en apparatuur. Het bedrijf is een groothandel (BtB) in apparatuur en inrichtingen voor vooral bedrijven in de horeca en detailhandel.

Te koop Zeer hoog kwalitatieve en renderende kinderopvangorganisatie met 2 vestigingen

Het betreft een kwalitatieve en renderende kinderopvangorganisatie met 2 vestigingen die al sinds 2010 kinderopvang verzorgt. De onderneming biedt dagopvang voor kinderen gedurende 52 weken per jaar met een vast of flexibel contract. In totaal heeft de onderneming voor de 2 vestigingen een registratie voor dagopvang voor 71 kindplaatsen. Buitenschoolse opvang wordt nog niet aangeboden, maar de mogelijkheden zijn er wel. Voor de nog te starten buitenschoolse opvang is ruimte voor ca. 30 kindplaatsen. De structuur van de onderneming sluit aan op de behoefte van kleinschalige, kindvriendelijke opvang. De organisatie is gericht op het aanbieden van kwalitatieve en opvoedingsgerichte kinderopvang […]

Company Brokers begeleidt Recyfood bij overname door Veolia

Op maandag 30 januari jl. heeft Veolia Nederland de verwerker van organisch afval en restproducten, Recyfood, overgenomen. Met de overname van Recyfood versterkt Veolia haar positie in de circulaire economie en breidt het haar activiteiten in Nederland uit met de recycling van voedingsmiddelen en organisch afval.

Wat is een ICT bedrijf waard?

In de sector IT-dienstverlening en softwareontwikkeling - waartoe een ICT-bedrijf behoort – wordt volgens de Brookz Overname Barometer op dit moment een Ebitda-multiple gehanteerd van 6,6. Dat betekent dat een ICT-bedrijf gemiddeld wordt gewaardeerd op 6,6 x Ebitda. Hierbij de kanttekening, dat dan veelal 80% tot 90% van de omzet op basis van abonnementen wordt gegenereerd. De gemiddelde Ebitda-multiple over alle sectoren in het MKB is 4,85.

Te koop Transportbedrijf

Het transportbedrijf is opgericht in 2016 en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle en betrouwbare transporteur. De onderneming biedt allerlei soorten transport, gecombineerd met de beste service. Diensten als sneltransport, vaste distributie en spoedkoerier wordt door het gekwalificeerde en gemotiveerde personeel altijd op maat uitgevoerd. Een andere tak is warehouse/fulfilment. Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Midden Nederland en beschikt over 2 opslagruimtes, kantoor en een modern wagenpark. De klanten zijn al jaren vaste klant bij dit bedrijf om hun betrouwbare en snelle dienstverlening. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Webshop en groothandel in luxueuze modeaccessoires

Deze webshop en groothandel in luxueuze modeaccessoires heeft zich ontwikkelt tot een jong en innovatief label dat zich heeft specialiseert in het ontwerpen en produceren van luxueuze wollen modeaccessoires. Het bedrijf heeft een groot klantenbestand opgebouwd en is actief in 8 landen. Er zijn ca. 200 winkels/verkooppunten, waaronder een aantal grote ketens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sales agenten. Verkoop aan particulieren vindt zowel plaats via de eigen webshop, als ook door verkoop via een aantal grote platformen. Naast de eigenaar en de sales agenten is er een flexibel team van ZZP-ers. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Uniek bedrijf in originele koffie beleving op locatie

Dit dynamische bedrijf is actief in de markt van hoogwaardige koffie belevenissen op locatie. Het bedrijf heeft in zeer korte tijd naam en faam gemaakt met haar originele Italiaanse koffiekarren en koffiebar(ren). Door persoonlijke aandacht, een stijlvolle uitstraling, flexibele oplossingen en hoge mate van service & kwaliteit heeft het bedrijf in record tempo een groot netwerk van (repeterende) klanten opgebouwd. De onderneming is gevestigd in de Randstad, maar is niet locatie gebonden. Naast de huidige eigenaar worden de koffiekarren en koffiebar(ren) bemand door ervaren barista(s) welke op afroepbasis beschikbaar zijn. Dit vereenvoudigd verdere groei zonder additionele investeringen. Voor meer informatie, […]

Hoe is een bedrijfsovername te financieren? (deel 2)

Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering kan traditioneel bij de bank, maar is dat wel de beste oplossing?

Te koop Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf in Twente

Het bedrijf is al meer dan 50 jaar actief in de regio met algemene schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing. Opdrachtgevers zijn bedrijven als zorginstellingen, fabrieken, dokterspraktijken, detailhandel, tandartspraktijken, autobedrijven, etc. Het bedrijf beschikt over een trouw klantenbestand en wordt gewaardeerd om zijn hoge kwaliteitseisen, flexibiliteit en hoge serviceniveau. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Hoe is een bedrijfsovername te financieren?

Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering kan traditioneel bij de bank, maar is dat wel de beste oplossing?

Te koop Scooter speciaalzaak in de Randstad

De onderneming behoort tot de grootste scooter speciaalzaken in de Randstad. Een uitstekende, betrouwbare service zorgt ervoor dat deze onderneming tot nu toe vele klanten heeft voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Daarnaast roert de onderneming zich ook in het e-fatbike segment. De koper is een strategische partij, die aanvulling dan wel uitbreiding zoekt van zijn huidige activiteiten. Een unieke kans waarbij gebruikt gemaakt kan worden van het specialisme en het netwerk van het bedrijf om activiteiten verder uit te breiden. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.  

Te koop zeer goed renderend glasherstelbedrijf

Dit zeer goed renderende glasherstelbedrijf is meer dan 35 jaar actief in glas en heeft een uitstekende naam en een trouwe klantenkring. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met glasherstel en renovatie en verzorgt tevens aan glasherstel gerelateerd schilderwerk. De oorsprong van dit familiebedrijf is gebaseerd op ouderwets ambachtswerk, waarbij een goed advies, topkwaliteit, een hoge servicegraad en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Op basis van de strengste normen NEN en NPR plaatsen zij het huidige glas met oog voor detail, afwerking én veiligheid. De glashandel beschikt over een groot arsenaal glaswagens. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Hoe kies ik een bedrijfsovername-adviseur?

Hoe kies ik een bedrijfsovername-adviseur? De kennis en ervaring van deze specialisten is van grote invloed op het succes van de bedrijfsoverdracht.

Te koop Aanbieder van zonnepanelen & energieproducten

Het betreft een gerenommeerd adviesbureau en installateur van zonnepanelen met een zeer goede reputatie in de markt. De positionering van dit bedrijf zit qua prijs, kwaliteit en service aan de bovenkant van de markt. Er wordt daarom alleen gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten. Het bedrijf verkoopt zowel aan consumenten, alsook aan bedrijven en begeleidt de klant in het hele traject van A tot Z. De organisatie heeft een hoge klanttevredenheidsscore. Het bedrijf heeft een pakkende naam die zowel landelijk als lokaal kan worden toegepast. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Hoe kies ik een bedrijfsovername-adviseur (deel 2)?

Hoe kies ik een bedrijfsovername-adviseur? De kennis en ervaring van deze specialisten is van grote invloed op het succes van de bedrijfsoverdracht.

Te koop Softwaretool voor huurwoningen

Zeer succesvolle internationale softwaretool voor het snel en eenvoudig vinden van een huurwoning tegen een eerlijke vergoeding. Het gaat om een zeer snelgroeiende start-up met een enorme groeipotentie en schaalbaarheid. Het bedrijf is opgericht in 2020 en is gevestigd in de Randstad. Het groeit sindsdien met > 50% per jaar in zowel omzet als resultaat. Het bedrijf bedient jaarlijks duizenden tevreden klanten en heeft een landelijke dekking voor wat betreft de B2C markt. De tool blinkt uit in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid en onderscheidt zich door ingeschreven cliënten actief te informeren over (daadwerkelijk) beschikbare huurwoningen. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Waar begin ik bij de verkoop van mijn bedrijf?

Bij het verkopen van uw bedrijf komt heel wat kijken. Een goede voorbereiding is dus eigenlijk een vereiste! Maar waar of hoe te beginnen?

Te koop Adviesbureau en installateur van zonnepanelen en energieproducten

Het betreft een jong en snelgroeiend bedrijf dat naast de eigen verkoop en installatie van zonnepanelen ook voor derden installeert. Met een team van 8 personen verzorgt dit bedrijf gemiddeld 25 installaties in de week. Klanten zijn zowel particulieren alsook bedrijven en het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd met een hoge klantenwaardering. De organisatie is prijstechnisch en kwalitatief bovengemiddeld gepositioneerd en maakt uitsluitend gebruik van A++ kwaliteit producten. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Allround bouwbedrijf

Het betreft een allround bouwbedrijf actief in verbouw en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Met hun no-nonsense cultuur en zeer sterke focus op hun klanttevredenheid heeft de onderneming een uitstekende naamsbekendheid en reputatie opgebouwd. Het bouwbedrijf heeft zowel particulieren als bedrijven in het klantenbestand. De klanttevredenheid en klantgerichtheid zijn erg hoog te noemen, afspraak is afspraak en men is pas tevreden wanneer de klant dat ook is. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Tweewieler-specialist

De onderneming is een tweewieler-specialist waar dagelijks vele klanten met passie en enthousiasme ontvangen en bediend worden. Het bedrijf is een begrip in de regio en is gevestigd in een historisch pand op een A-locatie. Het draait bij dit bedrijf om de totaalbeleving: een uitstekende service, hoge authenticiteit in merken en een breed assortiment. Niet alleen kan de klant terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen en scooters, in alle soorten en maten, maar ook voor het customizen van scooters, onderhoud, reparaties, verzekeringen, schade-herstel en accessoires. Op unieke wijze kunnen reparaties op locatie worden uitgevoerd en is het bedrijf in het […]

Geen uurtje, factuurtje

Kent u ze ook, die adviseurs, waar je bij het drinken van een kop koffie al 50 euro kwijt bent?

Te koop Specialist in Zonwering

Deze specialist in zonwering is opgericht in 2008 door de huidige eigenaar en heeft zich gespecialiseerd in zonwering voor zowel binnen als buiten. Naast diverse merken leveren ze ook zonwering onder een huismerk. Het bedrijf is gevestigd in Midden Nederland in een groot pand op een perfecte zichtlocatie. De locatie is goed bereikbaar vanuit diverse kanten. Het bedrijf beschikt over een ruime showroom en werkplaats. Naast de eigenaar werken er 3 medewerkers. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.  

Te koop Totaalaanbieder van beveiliging voor personen en objecten

Deze totaalaanbieder biedt naast producten ook diensten aan, die nodig zijn voor een professionele tracking en de daarbij behorende alarmering

SAAS property, rental & facility management platform

This organization offers an all-round self-developed SAAS property, rental & facility management platform. This is done through both a well-balanced professional software platform and their underlying modules as well as via consultancy services. With a wide range of customers in healthcare, education, local government, leisure / recreation parks, industry and automotive industry this organization has steadily been growing over the last 20 years with an expected revenue in 2023 of 1.4 Million Euro and an EBITDA of roughly 650K Euro. More information, bedrijvenaanbod.

Te koop Webshop matrassen met eigen productie

Te koop aangeboden wordt een producent van matrassen, die zeer sterk is in niche toepassingen. De totale markt voor matrassen bedraagt ruim 2 miljard euro, waarvan ruim 300 miljoen euro de niche toepassingen betreft. Verkoop vindt plaats via internet (99%). Dit jaar ligt de verwachte omzet rond de € 450.000 met veel groeipotentie. In 2021 en 2022 bedroeg de gemiddelde omzet € 418.000. De onderneming produceert matrassen in verschillende maten en vormen voor vele toepassingen in diverse niches. B2C klanten bevinden zich in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Gerenommeerd Schoonmaakbedrijf Zuid-Nederland

Het schoonmaakbedrijf is al meer dan 13 jaar actief in de schoonmaakbranche. Ca. 70% van de klanten bestaat uit appartementen onder beheer van een VvE. Het betreft algemene schoonmaakwerkzaamheden inclusief glasbewassing en vloerreiniging. Het bedrijf is gevestigd in het zuiden van Nederland en voert haar activiteiten uit vanuit een gehuurd pand. Voor de kopende partij is het mogelijk om de activiteiten  te verplaatsen. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Fabrikant van high tech optische sorteermachines

Deze fabrikant van high tech optische sorteermachines en groothandel heeft een zeer moderne optische sorteermachine ontwikkeld voor de voedselverwerkende industrie. De sorteermachine kan tevens worden gebruikt in alle omgevingen waar kleine bulkgoederen intelligent dienen te worden gescand en gesorteerd. Het bedrijf biedt ook turn-key consultancy activiteiten aan en heeft 2 eigen add-on producten ontwikkeld gelieerd aan de sorteermachine. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Zorginstelling met dagbesteding

Deze zorginstelling is een jonge, dynamische en groeiende professionele zorgonderneming voor mensen vanaf 18 jaar die een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek hebben. De op maat geboden begeleiding wordt gegeven in zowel woon- als leefzaken. De organisatie beschikt over meerdere locaties met woningen en dagbesteding. De zorginstelling biedt ook ambulante begeleiding aan jongvolwassen en volwassen. De locaties zijn nabij elkaar gevestigd en bevinden zich in Oost Nederland. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Waarderen is leuk, maar de koper bepaalt de waarde

Je kunt er uren aan besteden: het waarderen van de onderneming. Methodieken, projecties, marktanalyses, de doorrekening van synergievoordelen, het marktconform maken van uitgaven én de doorrekening van het verloop van de kasstroom over de komende jaren: het lijkt wel wetenschap. Maar dat is het voor de verkoop van uw onderneming niet!

Company Brokers adviseert en begeleidt EBS Trading succesvol bij de internationalisering van haar activiteiten

EBS Trading verkoopt fietsonderdelen en fietsen (high-end race- en mountainbikes) zowel aan de groothandel als aan de retailmarkt. De producten worden gekocht bij de OEM's (Original Equipment Manufacturers). Bas Goossens, eigenaar van EBS Trading, heeft al jaren de ambitie om zijn aanwezigheid in de eindmarkt te vergroten.

Te koop Autobedrijf met tankstation en wasstraat in Oost Gelderland

De onderneming heeft een zeer goede reputatie en beschikt over een klantenkring in de weide omgeving van de vestigingsplaats. Het autobedrijf met tankstation en wasstraat is sinds de jaren zeventig op de huidige locatie gevestigd en is uitgebouwd tot het huidige moderne bedrijf. Naast de showroom en een ruim buitenterrein beschikt het over een werkplaats met drie 2-koloms en twee 4-koloms hefbruggen. De showroom heeft een oppervlakte van 340m2 en de werkplaats van 180m2. Het beschikt over een personeelsteam dat deskundig is en die meedenken in de beste oplossing voor de klant. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Focus houden tijdens verkopen bedrijf

We klappen niet graag uit de school, maar soms is een verhaal de moeite waard om te delen. Zo ook deze. Het gaat over Robin, een ondernemer die zijn bedrijf wilde verkopen. Op een regenachtige woensdagochtend meldde hij zich bij ons met precies dat voornemen. En ja, daar had hij ook goed over nagedacht. We maakten een afspraak om kennis te maken.  

Te koop Uitvaartorganisatie met sterke persoonlijke touch

Deze uitvaartorganisatie is ontstaan vanuit de wens om verder te gaan met de service en persoonlijke aandacht binnen de uitvaartbranche dan wat de traditionele grote spelers in de markt aanbieden. Meer persoonlijke aandacht, extra oog voor detail, mogelijkheid tot maatwerk en een bovengemiddelde mate van betrokkenheid en extra aandacht voor de nabestaanden in het hele proces. Deze organisatie is gevestigd in het zuiden van het land en met een team van 8 mensen zorgen zij voor 170 tot 200 uitvaarten per jaar. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop aangeboden Buitenschoolse kinderopvangorganisatie

Deze buitenschoolse opvang heeft twee locaties, beiden gevestigd in Amsterdam. De BSO heeft ruimte voor 76 kindplaatsen, verdeeld over vier groepen. De 1e locatie heeft 3 groepen met 66 kindplaatsen en de 2e locatie beschikt over één groep met 10 kindplaatsen. Er worden veel diverse activiteiten aangeboden. Het team bestaat uit 8 medewerkers, allen met hoog genoten opleidingen. Door de aanwezige wachtlijst en de vraag van ouders naar kinderopvang, voorschoolse en tussenschoolse opvang zijn er veel mogelijkheden voor uitbreiding. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Snelgroeiende, internationale webshop voor gereedschappen en machines

Deze zeer snelgroeiende, internationale webshop voor gereedschappen en machines heeft een assortiment van meer dan 20.000 artikelen en is gevestigd in de Randstad. Het assortiment bestaat naast gereedschappen en machines ook uit airco’s, ventilatoren, tuingereedschappen, schilder- en verfoplossingen, verlichting, werkkleding en werkplaatsinrichtingen. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en er is een sterke groei in de internationale business die nu al rond de 75% ligt. Het bedrijf heeft een hoge klanttevredenheid en er zijn veel vaste klanten. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop aangeboden goed renderende zorginstelling

De goed renderende zorginstelling biedt op meerdere locaties in een middelgrote plaats begeleid wonen aan. Dit alles op basis van PGB. De cliënten worden begeleid vanuit de organisatie. Hierbij staat altijd de mogelijkheden van de cliënt voorop. Uitgaan van de kracht van de cliënt is belangrijk binnen deze zorginstelling. Aangeboden wordt begeleid wonen met ondersteuning en ambulante zorg. De zorginstelling is gevestigd in de provincie Noord-Brabant. Alle personeelsleden zijn gekwalificeerd en geregistreerd. Het is een enthousiast en gemotiveerd team, onder leiding van de eigenaar! Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Het grote plaatje: de markt van bedrijfsovernames

De wereld van bedrijfsovernames is waarschijnlijk een wereld die vrij onbekend is voor u. Logisch, het is ook niet dat u dagelijks of wekelijks uw onderneming verkoopt. We nemen u mee in deze wereld en geven u in een inkijkje in het aantal bedrijfsovernames de afgelopen jaren. 

Te koop aangeboden Leverancier E-commerce beveiliging digitale privacy

Het bedrijf richt zich wereldwijd op het beschermen van de digitale privacy. Het bedrijf ontwikkelt en produceert oplossingen voor digitale privacy vraagstukken. Of te wel elke consument c.q. bedrijf die gesteld is op privacy kan deze producten kopen. Het assortiment is groot. De producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit. De producten worden bij geselecteerde leveranciers in China geproduceerd. Vanwege de diversiteit aan verkoopkanalen is de klantenkring zeer groot. De zakelijke klanten zijn o.a. alle grote banken, maar ook gemeentes en bedrijven kunnen tot de afnemers gerekend worden. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Logistieke aanbieder met eigen warehouse, douanefaciliteiten en expeditiebedrijf

Het betreft hier twee verschillende bedrijven, een logistieke aanbieder met warehouse en douanefaciliteiten en een internationaal expeditiebedrijf voor lucht-, zee- en wegtransport. Binnen de landen van de EU verzorgt zij alle douaneformaliteiten op het gebied van import en export. De bedrijven zijn gezamenlijk gevestigd in een ruim huurpand en zij beschikken over een eigen magazijn met ruim 6.000m2 opslagcapaciteit. Activiteiten kunnen probleemloos worden uitgebreid naar additionele locaties. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Allround automatiseringsbedrijf met vaste contracten

Dit allround automatiseringsbedrijf met vaste contracten bestaat al 30 jaar en is een allround ICT specialist voor advies, ontwerp, budget, begroting, levering, beheer, onderhoud en support. Het bedrijf werkt met gerenommeerde partners zoals HPE, Microsoft, Fortinet, N-Able, ESET en Kyocera en ontzorgt haar klanten in de breedte zin van het woord. Voor de meeste klanten is dit bedrijf de exclusieve partner voor ICT gerelateerde aspecten en als inhouse ICT partner maakt het meestal deel uit van de jaarlijkse budgetdiscussies. Hierdoor bepaalt het bedrijf een groot gedeelte van haar eigen omzet/succes. Contracten van 1, 3 of 5 jaar worden in principe […]

Wat is de toegevoegde waarde van een adviseur?

Een bedrijf verkopen is geen eenvoudige klus. Veel ondernemers denken hier in het begin anders over. Bij een inleidend gesprek met de verkoper ligt de focus vaak op de waardebepaling van het bedrijf en de kosten, die wij als adviseur in rekening brengen. ‘Wat is uw toegevoegde waarde eigenlijk?’ vraagt de ondernemer.

Wie koopt mijn bedrijf?

U bent eruit: u gaat uw onderneming, waar u altijd hard voor heeft gewerkt, verkopen. Maar toch blijft het knagen: “wie gaat mijn plaats innemen?”. Logisch, u wilt uw bedrijf succesvol overdragen met het idee dat het succesvol blijft. We maken onderscheid naar vijf typen kopers, die gerangschikt kunnen worden naar hun koopmotieven en de uiteindelijke verkoopopbrengst.

Te koop Bierbrouwerij met sterk eigen merk

Het bedrijf is gestart in 2018 als professionalisering van een “hobby brouwer” en heeft sindsdien een mooie naam en merk opgebouwd. Met als resultaat een sterke merknaam en grote bekendheid in de regio. Het bedrijf is gevestigd in een zeer passend en bijzonder (gehuurd) pand, liggend op een mooie toeristische locatie in midden Nederland. De inrichting is geheel nieuw geplaatst met de meest moderne apparatuur, waarbij per productiegang 20 HL bier geproduceerd kan worden op een bijna volledig geautomatiseerd wijze. De productie van speciaal bieren is volgens eigen receptuur en wordt zeer gewaardeerd zoals blijkt uit de reacties van zowel […]

Te koop Pick-up truckdealer

De pick-up truckdealer is gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s van een enkel merk. De onderneming verricht reparaties en voert apk-keuringen en regulier periodiek onderhoud uit voor elk type Amerikaanse auto. Door een uitgebreide voorraad onderdelen voor de exclusieve voertuigen ervaren klanten een hoog serviceniveau. Het op kenteken zetten, het doen van RDW- en Tüv-keuringen en het aanbieden van autoleasemogelijkheden maken onderdeel uit van de standaard dienstverlening. Het bedrijf bestaat al meer dan 2 decennia en heeft in die periode een trouwe, vaste klantenkring opgebouwd van ongeveer 500 actieve klanten. Klanten komen ook uit België, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa. […]

Te koop Groothandel / leverancier van sauna’s met eigen productlijn en professioneel E-commerce platform

Een gerenommeerde groothandel/leverancier van sauna’s met een eigen geregistreerde product- en accessoireslijn. Dit bedrijf bestaat meer dan 15 jaar en is momenteel gevestigd in het midden van Nederland. Naast sauna’s levert dit bedrijf ook aanverwante artikelen en accessoires zoals kachels, dompeltonnen, buitendouches en allerlei opties voor de aankleding van de sauna. Het bedrijf heeft naast een uitgebreid dealernetwerk ook een professionele e-commerce omgeving waar klanten makkelijk kunnen bestellen. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Dierenpension met ruime woning en veel grond

Het dierenpension is een begrip in de hele regio vanwege haar kwaliteiten en de geboden service. Met de centrale ligging, slechts enkele minuten van meerdere snelwegen en middelgrote plaatsen, bereiken ze een groot gebied en zijn daarmee ook zeer geschikt voor enkel dagopvang. De bezettingsgraad is hoog. Er is een grote vraag naar opvang van de huisdieren, zeker in vakantie- en feestdagen periodes, maar ook daarbuiten. Na corona is de behoefte aan dierenopvang fors toegenomen doordat meer gezinnen met een hond of kat zijn uitgebreid. Gezien de ligging, de ruimte en de markt zijn er behoorlijke uitbreidingsmogelijkheden voor wie dat […]

Te koop Webshop in sportartikelen

Het betreft een online winkel waarvan de kernactiviteit bestaat uit het verkopen en distribueren van een breed scala aan sport- (en vrijetijds)producten. Het bedrijf biedt klanten hoogwaardige producten voor de beste prijzen op de markt. De producten worden voornamelijk verkocht via de eigen webwinkel. Het bedrijf heeft drie eigen private labels en is naast de Benelux ook internationaal actief. De activiteiten voor digitale reclame en het onderhoud van de website zijn uitbesteed. Alle IT-systemen zijn volledig gekoppeld waardoor handmatig werk tot een minimum is teruggebracht. Hierdoor is het bedrijf zeer efficiënt. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.  

Te koop Installatie- en montagebedrijf Energie en Infratechniek

Dit installatie- en montagebedrijf is een toonaangevende speler binnen de Nederlandse markt op het gebied van energie en infratechniek en levert deel- en totaalprojecten op het gebied van ontwerp tot realisatie van laag/midden en hoogspanningsnetten alsook gas- en water-infrastructuren. De organisatie is ruim 15 jaar geleden opgericht en kent een grote klantenkring in zowel de openbare alsook de private sector en de klantenkring loopt uiteen van nutsbedrijven, aannemers, gemeentes tot en met zakelijke klanten. Duurzaam en verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel alsmede veiligheid en zorg voor de medewerkers. De organisatie werkt volgens de laatste veiligheids- en certificeringsnormen. De […]

Wie heeft u nodig bij de verkoop van uw bedrijf?

Uw bedrijf verkopen, dat is niet een project waar u zich elke week mee bezig houdt. Er komen genoeg factoren bij kijken om tot een succesvolle verkoop te komen. Dit is ook vaak onbekend terrein. Wij zien genoeg ondernemers die in het begin twijfelen tussen het zelf doen of het uitbesteden van dit project. Daarom bespreken we in dit artikel wat externe hulp doet.

BLOM onderzoek+ontwikkeling heeft een nieuwe eigenaar

Per 1 juli 2022 is Continuous Learning de nieuwe eigenaar van Blom Partners. Blom Partners is gespecialiseerd in persoonlijkheidsonderzoeken in relatie tot vacatures en functies, vooral in het midden– en hogere kader.

Redenen om uw bedrijf te verkopen

Waarom zou u uw bedrijf gaan verkopen? U komt op een leeftijd dat u toch wat meer wilt gaan genieten van het leven en uiteindelijk met pensioen gaat. Of u vindt het tijd voor wat anders, een nieuwe uitdaging. In dit artikel gaan we daar verder op in. Lees dus snel verder. 

Te koop: Specialist in bereiden van maaltijden met Halal vlees

Dit te koop aangeboden bedrijf is een familiebedrijf dat idealen goed weet te combineren met professioneel ondernemerschap. Ze zijn op zoek gegaan naar de beste traditionele smaakvolle ingrediënten en hebben een sterke voorkeur voor verse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze gecertificeerd als halal vleesverwerker. Als er vlees wordt gebruikt bij de gerechten is dit alleen halal vlees. Met passie voor food en service werken ze aan het bereiden van smakelijke en gezonde producten als dürüms, köfta’s, kebabs, pides en klassieke maaltijd(component)en. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Het glazen plafond

Een dilemma waar veel ondernemers vroeg of laat tegen aanlopen….. het glazen plafond.

Te koop Partyverhuurbedrijf

Het partyverhuurbedrijf is 15 jaar geleden overgenomen door de huidige eigenaar en heeft in al die jaren een goede naam met een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Het assortiment is zeer omvangrijk. Van servies en bestek tot kerstdecoraties. En van stoelen en tafels tot dranghekken. Het assortiment bestaat uit bijna 1000 verschillende producten. Van cateraars, studentenverenigingen en bedrijven tot uitvaartondernemingen. 60% van de klanten zijn terugkerende klanten. De meeste klanten komen uit de regio, maar het bedrijf levert ook ver daarbuiten en zelfs in België. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.  

Te koop Autoverhuurbedrijf

Het bedrijf is een zelfstandige onderneming binnen de autoverhuur, welke is aangesloten bij een franchise-organisatie. Het bedrijf is gevestigd in het oosten van Nederland. Het bedrijf dekt een uitgebreide regio. De locatie heeft veel potentie, ten opzichte van andere regio’s (zoals de Randstad) zijn er veel minder concurrenten. Het klantenbestand is zeer divers, naast particulieren, maken ook veel bedrijven en stichtingen gebruik van dit bedrijf. Groei kan gerealiseerd worden door meer sales / marketing activiteiten en het uitbreiden van de samenwerking met bedrijven en dealers in de regio. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Webshop in gelegenheidskleding en cadeauartikelen

Middels meer dan 10 voornamelijk thematisch opgebouwde webshops is de onderneming actief op de markt van gelegenheidskleding en feestartikelen. De onderneming beschikt over een zeer breed aanbod dat direct vanuit haar eigen magazijn te leveren is. Hiermee onderscheidt de onderneming zich ten opzichte van haar concurrenten. Door haar volume is de onderneming in staat scherp in te kopen en zijn de marges meer dan gezond. De sterke online posities en het hoge organische bezoekersvolume zijn de basis voor een gezonde groei. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Fabrikant van transportsystemen en elektrotechnische componenten

Dit bedrijf is al ruim 25 jaar leverancier van pneumatische alsook mechanische transportsystemen die gebruikt worden voor o.a. bulktransport en kleine producten. Hiervoor heeft het bedrijf ook een eigen productlijn ontwikkeld die wereldwijd wordt ingezet in alle delen van de wereld. Klanten zijn grote internationale bedrijven. Daarnaast is dit bedrijf actief als maatwerkleverancier voor elektrotechnische componenten en aandrijfoplossingen. Veel projecten zijn maatwerkprojecten. Dit bedrijf vertaalt de eisen en wensen van de klant in een ontwerp (2D/3D) waarna in een eigen productiehal de productie en assemblage plaatsvindt. Bij de inbedrijfsname ondersteunt dit bedrijf in veel gevallen met de installatieservice, (onderhouds-) training […]

Te koop Groothandel in bevestigingsmaterialen

Het bedrijf is gespecialiseerd in kunststof verbruiksartikelen voor de elektrotechnische markt. De verkoop vindt plaats via de telefoon, mail en de website. De klanten zijn zeer divers, van groothandel tot installateur en productiebedrijven. De orders komen voornamelijk uit de Benelux, waarbij de Nederlandse markt het sterkst is vertegenwoordigd. Het bedrijf is gevestigd in een modern kantoorpand met magazijn in het westen van Nederland. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Allround automatiseringsbedrijf met vaste contracten

Dit bedrijf bestaat al 30 jaar en is een allround ICT specialist voor advies, ontwerp, budget, begroting, levering, beheer, onderhoud en support. Het bedrijf werkt met gerenommeerde partners zoals HPE, Microsoft, Fortinet, N-Able, ESET en Kyocera en ontzorgt haar klanten in de breedte zin van het woord. Voor de meeste klanten is dit bedrijf de exclusieve partner voor ICT gerelateerde aspecten en als inhouse ICT partner maakt het meestal deel uit van de jaarlijkse budgetdiscussies. Hierdoor bepaalt het bedrijf een groot gedeelte van haar eigen omzet/succes. Contracten van 1, 3 of 5 jaar worden in principe automatisch verlengd. Voor meer […]

For sale: Value Added Logistic Provider with own Warehouse, Customs Support, and International Shipping & Forwarding Agency

This organization, in the market for more than 20 years, has a 7.000m2 storage facility and is located in the South-West of the Netherlands. The logistic services offered by this organisation vary from warehousing, stock control, order processing to value added services such as packaging, rating, assembling, testing, quality control and repairs. The organization delivers to more than 40 countries worldwide. Read more>

Te koop Adviesbureau en installateur van zonnepanelen/energieproducten

Het betreft een gerenommeerd adviesbureau en installateur van zonnepanelen en aanverwante energieproducten zoals batterijen, airco’s en laadpalen met een zeer goede reputatie in de markt.   De positionering van dit bedrijf zit qua prijs, kwaliteit en service aan de bovenkant van de markt. Er wordt daarom alleen gebruik gemaakt van A++ kwaliteit producten.   Het bedrijf verkoopt zowel aan consumenten, alsook aan bedrijven en neemt de klant al het werk uit handen. De organisatie heeft een hoge klanttevredenheidsscore. Het bedrijf heeft een pakkende naam die zowel landelijk als lokaal kan worden toegepast. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Online assessment platform

De hier beschreven propositie maakt onderdeel uit van een besloten vennootschap waarin alle (intellectuele) eigendomsrechten en activa zijn ondergebracht die voor de exploitatie van het assessment platform nodig zijn. De vennootschap bevat geen personeel en is vrij verplaatsbaar: er zijn geen arbeidsovereenkomsten en huurverplichtingen. In het kader van haar kernactiviteit heeft de onderneming het platform ontwikkeld. Het is een integrale benadering, gericht op het vergroten van de persoonlijke- en team effectiviteit. Een persoonlijkheidsonderzoek, dat vanuit diverse invalshoeken kijkt naar gedrag van individuen en inzicht geeft in kerncompetenties, valkuilen, potentie en opleidingsbehoeften. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop Groothandel & E-commerce platform van luxe tuinmeubelen met eigen merk en showroom

De te koop aangeboden onderneming heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van loungesets en aanverwante producten voor tuin en terras. Alle producten worden aangeboden onder een eigen merknaam. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit, afwerking en comfort van de producten. De onderneming beschikt, naast de webshops waarop de producten worden aangeboden, over een showroom waar klanten op afspraak de producten kunnen bezichtigen, testen en bestellen. Het gehele assortiment wordt voornamelijk in Nederland, België en Duitsland aangeboden en verkocht. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Soap World over naar twee ambitieuze ondernemers

Op 30 september jl. is de zeepfabriek Siderius & Steldt met de bijbehorende dochterondernemingen overgedragen aan Hendrik Postma en Peter Caroll. De ondernemers hebben grote plannen met de geslaagde acquisitie van Soap World. Soap World is producent van vaste zeepproducten voor grote Nederlandse en buitenlandse retailers die het onder hun eigen naam op de markt brengen. De assemblage van ingrediënten tot eindproducten in de fabriek in Ochten kenmerkt zich door een hoge mate van ambachtelijkheid. Daarin is Soap World uniek en het is ook de reden dat zowel grote merken als kleinere de fabriek weten te vinden.   Onder de leiding […]

Te koop: E-bike fabrikant in niche markt met groot groeipotentieel

Dit bedrijf is een succesvolle fabrikant/leverancier van E-bikes met een eigen merklijn dat gevestigd is in de Randstad. De unieke modellenreeks, die zich onderscheid door innovativiteit, is zeer eenvoudig uit te breiden door de modulaire opbouw van het product. Uiteraard worden naast de E-bikes ook allerlei bijpassende accessoires verkocht. Met een sterke prijs/kwaliteit verhouding heeft dit award winnende bedrijf een goed netwerk van dealers en vast afnemers, waarmee door de jaren heen een sterke relatie is opgebouwd. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Mobiele aanbieder van veiligheidstrainingen

Dit bedrijf biedt een uniek concept waarbij alle aan brand gerelateerde veiligheidstrainingen op locatie worden aangeboden middels mobiele container-units die voor ieder scenario of toepassing realistisch kunnen worden ingericht. Naast gerenommeerde brandweerkorpsen in binnen-en buitenland maken ook veel bedrijven gebruik van deze unieke manier van trainen, die vaak onderdeel vormt van de verplichte jaarlijkse certificeringen. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.  

Te koop: Zakelijke dienstverlening in ICT en automatisering

Het bedrijf levert een compleet palet van ICT- en automatiseringsdiensten aan MKB en MKB+ bedrijven. De onderneming ontzorgt haar klanten met geïntegreerde oplossingen voor kantoorautomatisering inclusief beheer, internetdiensten, beveiliging en telefonie. Met hun ervaring en expertise zijn zij in staat de kernbehoeften bij klanten te identificeren en daar de meest passende oplossingen tegenover te zetten. Het basisidee van de dienstverlening is dat deze de ondernemer zijn of haar dagelijkse operationele inspanningen uit handen neemt, terwijl tegelijkertijd de integratie tussen infrastructuur, applicaties en beheer is gewaarborgd. Klanten zijn vooral regionaal, maar bevinden zich ook buiten de regio. Voor meer informatie, zie […]

Te koop: Leverancier en specialist in warmtewisselaars en ventilatietechniek

Dit bedrijf is geen dozenschuiver of een “standaard leverancier” van warmtewisselaar- en/of ventilatietechniek, maar een echte specialist die vooral wordt ingeschakeld als het om maatwerk gaat of wanneer er vraagstukken liggen waarbij specialistische kennis noodzakelijk is, zoals het doorrekenen van de capaciteiten van een nieuw te samenstellen warmtewisselaar die precies moet voldoen aan de eisen en wensen van een klant binnen zijn/haar productieproces. Er wordt gewerkt voor gerenommeerde opdrachtgevers uit de Benelux. Dit zijn naast producenten van luchtbehandelingsapparatuur ook installateurs en industriële, zelf installerende eindgebruikers. Het bedrijf heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd in de markt en is geliefd bij haar klanten die al meer […]

Te koop: Kinderopvangorganisatie – Dagverblijf/BSO

De organisatie beschikt voor zowel het kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO) over een pedagogisch beleidsplan. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerksters werkt dagelijks aan de ontwikkeling van de kinderen. De kinderopvang is gericht op kleinschaligheid, hoge kwaliteit, flexibiliteit en competitieve tarieven. De organisatie biedt maatwerk om het gezin te ondersteunen. Daarvoor is het belangrijk dat de dienstverlening goed aansluit op de situatie, wensen en behoeften van de ouders. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Duurzaamheid is een kans voor kopers

Stel, je hebt een dienst of een product en je ontwikkelt en verbetert dat. Wie daarbij goed naar zijn klanten luistert kan zomaar ineens succesvol zijn. Als je dat bovendien weet te combineren met wat we maar ‘marktgevoel’ zullen noemen, ben je zelfs bezig met waardevermeerdering van je onderneming. Maar nu is er corona. Sommige sectoren zijn helemaal dichtgegaan en andere gingen in winterslaap. Andere delen van de economie kunnen de vraag juist niet meer bijbenen. Natuurlijk gaat het nu goed met webshops, is de omzet van supermarkten gestegen en verkochten autodealers aan het begin van de crisis steeds meer […]

Te koop: Belgische leverancier van Zonnepanelen en overige duurzame energieproducten

Het betreft een Belgische allround leverancier/installateur van zonnepanelen en aanverwante energieproducten die ook zeer sterk vertegenwoordigd is in de Nederlandse markt (met name Noord Brabant en Limburg). Dit bedrijf heeft in de afgelopen 10 jaar duizenden woningen en bedrijven van zonnepanelen voorzien.   Het streven is naar een schonere wereld, energieneutraal en het realiseren van een kostenbesparing voor de klant. Het bedrijf is een voorloper op dit gebied en geniet een uitstekende reputatie. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod 

International wholesaler & online retailer of high-end bikes and bike parts

Company in the high-end bicycle market seeks equity partner for 51% of its share capital. The company has an UK based and a Dutch based activity (the Businesses) and is a respected player within this market segment. Products are shipped worldwide with next to Europe a.o. customers in the US, Japan and Australia. A greater presence in the market, to bank on a greater economy of scale and to facilitate the fast growth from the past as well as the growth in the future are the main drivers to seek for a strong partner. Read more>

Overname CompX uit Tilburg verstevigt positie Techone in de markt

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft CompX uit Tilburg overgenomen. Dit bedrijf is een totaalleverancier van cloud en telefonie oplossingen. CompX is een zeer klantgericht bedrijf en daarom blijft het kantoor van CompX in Tilburg behouden. De 15 medewerkers van CompX blijven aan boord, waardoor continuïteit voor de klanten gegarandeerd blijft. Hierdoor kunnen klanten op CompX blijven vertrouwen. CompX zal worden versterkt door Techone met name op technologisch gebied, zodat de huidige medewerkers zich op de klant kunnen focussen en ze met nog betere producten kan gaan bedienen. “De overname van CompX past in de groeistrategie […]

EIFFEL neemt dienstverlener GemVast over

Consultancy- en projectenbureau EIFFEL heeft GemVast overgenomen. GemVast ontzorgt overheidsinstanties bij de aanpak van oneigenlijk grond- en watergebruik, ook wel snippergroen en snipperblauw genoemd. Voor EIFFEL geen onbekend terrein: ook de dienstverlener uit Arnhem heeft deze expertise al lang met succes in haar portfolio. Door de overname staat het productaanbod van EIFFEL voor (lokale) overheden nog steviger. Completere service Volgens Ellen de Jonge, business unit director Grondgebruik & Vastgoed, toont deze overname de ambities van EIFFEL. “Wij zijn al jaren marktleider op het gebied van oneigenlijk grondgebruik. Met het overnemen van GemVast verstevigen wij die positie: ons marktaandeel groeit, evenals […]

Te koop: Juridisch vertaalbureau Engels-Nederlands v.v.

Te koop aangeboden wordt een juridisch vertaalbureau met een degelijke reputatie. Men levert accurate en betrouwbare vertalingen, gebaseerd op actuele en relevante wetgeving en jurisprudentie. Het bureau levert juridische vertalingen Nederlands/Engels en Engels/Nederlands, beëdigde vertalingen en correctie- en redactiewerk voor een vaste kring van klanten. Het vertaalbureau onderscheidt zich van andere juridische vertaalbureaus doordat er bovengemiddeld veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en consistentie. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Specialist in bereiden van maaltijden met Halal vlees

Dit te koop aangeboden bedrijf is een familiebedrijf dat idealen goed weet te combineren met professioneel ondernemerschap. Ze zijn op zoek gegaan naar de beste traditionele smaakvolle ingrediënten en hebben een sterke voorkeur voor verse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze gecertificeerd als halal vlees verwerker. Als er vlees wordt gebruikt bij de gerechten is dit alleen halal vlees. Met passie voor food en service werken ze aan het bereiden van smakelijke en gezonde producten als dürüms, köfta’s, kebabs, pides en klassieke maaltijd(component)en. Het assortiment is breed te noemen. Ook worden er met enige regelmaat nieuwe producten ontwikkeld. Dit gebeurt veelal in samenspraak met […]

Derde goede reden om je bedrijf NU te verkopen

Waarde = Potentie. Ja, we weten het: de waarde van de onderneming wordt volgens algemeen geaccepteerde methoden van waardeberekening bepaald. Veel accountants en boekhouders geloven inderdaad dat dat zo is. De praktijk is echter wat minder zwart-wit. De waarde van de onderneming wordt uiteindelijk alleen maar bepaald door wat de koper er uiteindelijk voor betaalt. En dat is meer als hij of zij kansen ziet. Hoe interessant is nu een bedrijf dat al zijn kansen al benut heeft? Wachten tot je bedrijf helemaal geoptimaliseerd is voor de verkoop, is dan ook niet erg handig. Je elimineert de kansen voor de […]

Te koop: Leverancier van accessoires in de automotive industrie

Het bedrijf is een toonaangevende speler van accessoires binnen de automotive industrie. De omzet wordt gerealiseerd via de webshop, via dealerkanalen en directe eindklanten. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment van producten inclusief een eigen in-house lijn van accessoires en merchandise artikelen. Het bedrijf heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd in de markt en is geliefd bij haar klanten in Nederland, maar ook zeker in het buitenland, alwaar 60% van de omzet wordt gerealiseerd. Kwaliteit, flexibiliteit en een hoge servicegraad kenmerken deze organisatie alwaar klanten zich zelfs hebben gebundeld in een community. Voor meer informatie, zie ons […]

Te koop: Oplossingsgericht transportbedrijf

Te koop aangeboden wordt een oplossingsgericht transportbedrijf. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en staat goed aangeschreven bij de klanten. Het bedrijf is gevestigd op een goede locatie in de Randstad.  De onderneming heeft diverse keurmerken. De vele activiteiten die worden uitgevoerd zijn o.a. warehousing, koeriersdiensten, luchtvrachtvervoer en sneltransport. Door de hoeveelheid aan facetten van transport binnen dit bedrijf is de klantenkring goed verdeeld. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Aanbieder (B-C) van Zonnepanelen en overige energieproducten

Te koop aangeboden wordt een kleine allround aanbieder van zonnepanelen en aanverwante energieproducten. Het bedrijf is relatief jong, maar heeft al vele honderden woningen van zonnepanelen voorzien. Positionering van het bedrijf en marketing qua prijs, kwaliteit en service zit aan de bovenkant van de markt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van A++ kwaliteit producten.   Het bedrijf verkoopt direct aan de consument en neemt de klant alle werk uit handen. De organisatie heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd en heeft een zeer trouwe klantenkring.   Directeur/eigenaar werkt samen met meerdere gecertificeerde installateurs en het kantoor bevindt zich in […]

Te koop: Kinderopvangorganisatie – Dagverblijf/BSO

Te koop aangeboden wordt een kwalitatieve kinderopvangorganisatie. De organisatie biedt dagopvang voor kinderen in de groepen 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar. Buitenschoolse opvang wordt aangeboden voor kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende 52 weken per jaar. De structuur van de onderneming sluit aan op de behoefte aan kleinschalige, kindvriendelijke opvang. De onderneming biedt haar opvang aan op 2 locaties in de gemeente Den Haag. De organisatie beschikt voor zowel het kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO) over een pedagogisch beleidsplan. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerksters werkt dagelijks aan de ontwikkeling van de kinderen. […]

Te koop: Totaal installateur

Het bedrijf heeft een rijke historie en een uitstekende naam. Het is gevestigd in een modern bedrijfspand en is voorzien van diverse installaties voor een energieneutraal gebouw. Alle mogelijke voorkomende installatie- en loodgieterswerkzaamheden worden uitgevoerd. De laatste jaren is er natuurlijk een verschuiving te zien naar het energieneutraal maken c.q. bouwen van woningen, bedrijfspanden, etc. Hier zijn ze volop mee bezig. Ze leveren een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering en dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere […]

Nog een goede reden om je bedrijf NU te verkopen

Nu = Straks, Straks = Later. Als je straks je bedrijf wilt verkopen maar nu nog niet, bedenk dan dat een gemiddeld verkooptraject niet in enkele weken is afgerond. Om straks te kunnen verkopen, zul je nu de eerste stappen moeten zetten. Het te koop zetten, onderhandelen en afronden van een bedrijfsoverdracht kost al gauw enkele maanden tot een jaar. Dus als je er voor kiest nu nog geen stappen te zetten, dan zul je dat ongetwijfeld straks wel doen. Tel daar dan de looptijd bij op van het proces van bedrijfsoverdracht en voor je het weet is het ineens […]

Goede reden om jouw bedrijf NU te verkopen

Ondernemen op halve kracht. Twijfelen over de verkoop van je onderneming heeft in negen van de tien gevallen een achterliggende oorzaak. Vind je je werk nog wel leuk? Ben je aan iets anders toe of is er iets gebeurd in je leven waardoor je bent veranderd? Veranderingen horen bij het leven, maar soms zijn ze lastig te combineren met bestaande verantwoordelijkheden. Als je interesses en behoeften verschuiven, verschuift ook je focus. Het kost dan extra energie om door te gaan. Energie die je anders volledig aan je zaak had gewijd. Verkopen kan dan bevrijdend zijn, bovendien draag je je bedrijf […]

Dominio neemt Per Sempre Toys over

Per Sempre Toys, de verkopende partij, is een online speelgoedwinkel voor de verkoop van voornamelijk poppenhuizen, speelkeukens, speeltenten en buitenspeelgoed in meer dan 6 Europese landen. De huidige eigenaren, Hetty en Erik van Egmond, hebben het bedrijf in 2012 overgenomen en het verder uitgebouwd. Gezien hun drukke andere werkzaamheden, besloten ze hun bedrijf te gaan verkopen.    Company Brokers werd ingeschakeld om het verkoopproces te begeleiden. Een mooie tocht volgde, waarbij in Dominio de juiste koper werd gevonden.    Dominio is het vehikel van koper Soredi van der Laar. Op zoek naar een webshop, viel Soredi al snel voor het […]

Te koop: Universeel autobedrijf

Het bedrijf is 18 jaar geleden opgericht en is gevestigd in Twente. In 2008 kwam er de mogelijkheid om een bedrijfspand in de vestigingsplaats over te nemen. De eigenaar heeft dit met beide handen aangegrepen en het pand gekocht. Dit is in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een universeel autobedrijf wat een goede naam heeft in de regio. Ook worden er voornamelijk tweedehands auto’s verkocht. Klanten kunnen terecht voor het complete onderhoud van hun auto. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over een goed ingerichte werkplaats welke van alle apparatuur is voorzien. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: IT bedrijf Virtual Reality

Een dynamische IT organisatie, gevestigd in de Randstad, die zich volledig richt op Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. De organisatie werkt voor gerenommeerde namen waarbij social media filters, Web-AR en native applicaties worden ontwikkeld. Hiermee helpen zij organisaties om hun business te versterken, maar ook om de doelgroep op een unieke en interactieve manier te kunnen benaderen. Het IT bedrijf ontwikkelt ook trainingsapplicaties, Proof of Concepts en marketing- communicatie gerelateerde applicaties. Tevens is veel ontwikkelervaring opgedaan voor verschillende VR/AR/MR hardware. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop aangeboden: Uitzendbureau en werkbemiddeling in de bouwsector 

Twee afzonderlijke vennootschappen die zich richten op flexwerk in de bouwsector. De activiteiten zijn zowel gericht op het bemiddelen van zzp-ers als uitzendkrachten. De ondernemingen werken onder aparte labels maar zijn gezamenlijk eigendom. Beide bedrijven hebben vanaf de oprichting zowel de belangen van de opdrachtgevers als die van de uitzendkrachten en zzp-ers voorop gesteld. De trouw van zowel de zzp-ers als de uitzendkrachten heeft gezorgd voor een vast en groeiend bestand aan arbeidskrachten. Opdrachtgevers hoeven daarom maar zelden teleurgesteld te worden. Het heeft inmiddels geleid tot hechte en langdurige relaties met het in omvang diverse klantenbestand: van nationale bouwonderneming tot lokale aannemers. Sinds de […]

Company Brokers begeleidt overname in lifestyle en beauty markt

COSMANIA, de verkopende partij,  voert merken en beauty supplies met een sterk eigen verhaal die in Nederland (veelal) nog niet te koop zijn en exclusief in de webshop worden aangeboden. Marije Hoff en Marcel Dekker hebben van Cosmania een succesverhaal gemaakt. Toch besloten ze eind 2019 om hun bedrijf te gaan verkopen. Company Brokers werd ingeschakeld om dit verkoopproces te begeleiden. In de  LOOkX Group werd de ideale koper gevonden. LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, het begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Van een droom in een Hollands dorpje zijn ze uitgegroeid tot ‘global […]

Buitensport reizen voor jongeren

Juist nu is het moment om in te stappen. De onderneming richt zich nl. op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren. Hoewel de aanvragen voor de wintersportactiviteiten voor begin 2021 momenteel ‘on hold’ staan, staat het team in de startblokken w.b. het aanbieden van de outdooractiviteiten. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Unieke online aanbieder van bedrijfsopleidingen en examens

Het bedrijf is één van de eerste opleiders met een volledig online erkende opleiding -en examensysteem. De gegeven opleidingen zijn in deze vorm uniek in Nederland en dan vooral de cursus BHV. De opleidingen zijn erkend. De kwaliteit van de opleidingen en examens is gegarandeerd. Daarnaast voldoen ze aan de eisen van de huidige Arbowet. De opleiding Bedrijfshulpverlening is de meest verkochte. Klanten die dit eenmaal hebben gedaan, moeten jaarlijks terugkeren voor het vernieuwen van het certificaat. Hierdoor komt jaarlijks 90% van de klanten terug. Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: Producent Matrassen

Het betreft de verkoop van een productiebedrijf van matrassen met bewezen groeipotentieel. De matrassen worden geleverd in Nederland, Duitsland en België. Dit zowel op bestelling aan retail-bedrijven dan wel via gerenommeerde webshops aan de consument. De matrassen worden in kleine productie batches geproduceerd voor specifieke toepassingen.  Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop: unieke fietsenspeciaalzaak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.