Dit bedrijf biedt een uniek concept waarbij alle aan brand gerelateerde veiligheidstrainingen op locatie worden aangeboden middels mobiele container-units die voor ieder scenario of toepassing realistisch kunnen worden ingericht.

Naast gerenommeerde brandweerkorpsen in binnen-en buitenland maken ook veel bedrijven gebruik van deze unieke manier van trainen, die vaak onderdeel vormt van de verplichte jaarlijkse certificeringen.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Dit bedrijf is een succesvolle fabrikant/leverancier van E-bikes met een eigen merklijn dat gevestigd is in de Randstad.

De unieke modellenreeks, die zich onderscheid door innovativiteit, is zeer eenvoudig uit te breiden door de modulaire opbouw van het product. Uiteraard worden naast de E-bikes ook allerlei bijpassende accessoires verkocht.

Met een sterke prijs/kwaliteit verhouding heeft dit award winnende bedrijf een goed netwerk van dealers en vast afnemers, waarmee door de jaren heen een sterke relatie is opgebouwd.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Dit bedrijf is geen dozenschuiver of een “standaard leverancier” van warmtewisselaar- en/of ventilatietechniek, maar een echte specialist die vooral wordt ingeschakeld als het om maatwerk gaat of wanneer er vraagstukken liggen waarbij specialistische kennis noodzakelijk is, zoals het doorrekenen van de capaciteiten van een nieuw te samenstellen warmtewisselaar die precies moet voldoen aan de eisen en wensen van een klant binnen zijn/haar productieproces.

Er wordt gewerkt voor gerenommeerde opdrachtgevers uit de Benelux. Dit zijn naast producenten van luchtbehandelingsapparatuur ook installateurs en industriële, zelf installerende eindgebruikers.

Het bedrijf heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd in de markt en is geliefd bij haar klanten die al meer dan 30 jaar graag met dit bedrijf samenwerken aan uitdagende projecten.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Ongeveer 18 jaar geleden kregen wij, Monique Francissen en Franciel Peters, de kans om een kleinschalig kinderdagverblijf te starten. Ons Madelief Kindercentrum is inmiddels uitgegroeid tot een kinderopvangorganisatie met 3 locaties en 35 medewerkers. Met veel motivatie, plezier en creativiteit hebben wij het bedrijf geleidt. Maar toch werd het eens tijd om andere dingen te gaan doen.

Na ons besluit om te stoppen met ons bedrijf, zijn we op zoek gegaan naar een bedrijfsovername adviseur. Belangrijke voorwaarden voor ons waren, dat de identiteit van het bedrijf behouden zou blijven, dat er goed gezorgd zou worden voor de medewerkers, dat het gevoel goed zou zijn en tenslotte dat de verkoopprijs acceptabel zou zijn.

Gevoelsmatig en door het concept (“no cure no pay”) zijn we terecht gekomen bij Company Brokers, waarbij zij aangaven, dat het goed zou komen. Er kwamen gesprekken, bezichtigingen en onderhandelingen tot het moment dat er een akkoord kwam met de nieuwe eigenaren Peter-Jan Donders en Jeroen Buyink. Zij hebben enkele andere kleinschalige kindercentra en wij hebben er alle vertrouwen in dat zij Madelief verder kunnen ontwikkelen en Madelief een mooie toekomst gaan geven. Een succesvol traject voor alle partijen.


Ter lering en vermaak, het verhaal zoals Monique en Franciel van Madelief Kindercentrum het overnametraject hebben ervaren.

Onze voormalige werkgever en bestuurder van een zorginstelling vroeg ons, om voor de kinderen van de medewerkers een kinderopvang te realiseren. Op zijn terrein kregen we de mogelijkheid om een ruimte te gebruiken en bood ons hulp met het opstellen van het ondernemersplan. We waren erg enthousiast en zo is het gelopen dat, na een half jaartje organiseren, de deuren van ons kleinschalig kinderdagverblijf werden geopend. In 18 jaar is ons bedrijf gegroeid naar een kinderopvangorganisatie met 3 locaties waar 35 medewerkers werkzaam zijn. Met veel motivatie, plezier en creativiteit hebben we ons bedrijf geleid maar er waren ook veel momenten en periodes die wij als zwaar hebben ervaren.

Drie jaar geleden was het mijn motivatie om graag binnen afzienbare tijd te stoppen met het bedrijf. De bedrijfsvoering, ik ben erg perfectionistisch van aard, begon mij zwaar te vallen en omdat ik de vijftig gepasseerd was, wilde ik graag een rustiger bestaan. Mijn compagnon dacht er een poosje over na en zei: “we hebben samen het bedrijf opgestart en gaan ook samen stoppen, we gaan het overdragen!”.

We hebben op Google gezocht naar een bedrijfsmakelaar die ons een goede en betrouwbare indruk gaf, vervolgens zijn we met twee bedrijven in gesprek gegaan waaronder Company Brokers. Gevoelsmatig en door het concept (op “no cure no pay” basis) hebben we Company Brokers de opdracht gegeven om een geschikte partij te vinden om ons bedrijf aan over te dragen.
Wat wij belangrijk vonden was dat de identiteit van het bedrijf behouden zou blijven, dat er goed gezorgd zou worden voor onze medewerkers, dat het gevoel goed zou zijn en tenslotte dat de verkoopprijs acceptabel zou zijn.

Na een dag vele gegevens aangeleverd te hebben en afspraken gemaakt te hebben aangaande de verkoopvoorwaarden, stelde Willem, van Company Brokers, een informatiememorandum op dat op een geschikt moment op het overnameplatform Brookz werd gezet. Willem was hoopvol en optimistisch, wij vonden het spannend of er überhaupt geïnteresseerden zouden reageren en dat het nu serieus ging worden.
Maar de belangstellenden kwamen, er werden verschillende gesprekken met Willem gepland, er kwamen kennismakingen op ons bedrijf en sommigen leidden tot onderhandelingen tussen de belangstellende bedrijven en ons.

In januari van vorig jaar was er een organisatie die graag ons bedrijf wilde overnemen en ook wij waren enthousiast over die partij, er kwamen onderhandelingen en ook daar kwamen we uit!
Maar helaas, toen kwam de coronacrisis en dat leidde ertoe dat de verkoop niet door ging, de organisatie durfde de onzekerheid niet aan.

Willem adviseerde om ons bedrijf even van Brookz af te halen om vervolgens een nieuw moment te kiezen om het te herplaatsen, dit werd november. Willem gaf ons steeds het vertrouwen en de begeleiding die wij nodig hadden, hier waren we heel tevreden over. Opnieuw kwamen er gesprekken, bezichtigingen en onderhandelingen totdat er een moment kwam dat er een akkoord kwam tussen een mooie organisatie en ons. Na het akkoord volgde het due dillengce onderzoek, er werd grondig onderzocht of alle gegevens die we verstrekt hadden juist waren. Toen we ons verantwoord hadden, werd uiteindelijk de overnamedatum vastgesteld en werden de contracten getekend.

Direct de dag erop werden de medewerkers en de klanten ingelicht, dit vonden we erg spannend omdat we het moeilijk in konden schatten hoe er gereageerd zou worden op ons besluit. We hadden het verkooptraject met maar enkelen besproken zodat het nieuws als een verrassing kwam. Gelukkig kregen medewerkers en klanten snel vertrouwen in de nieuwe eigenaar en in de situatie na overname.

De overnameperiode werd gesteld op 3 maanden, deze periode hebben we als zwaar ervaren. De eerste tijd misten wij toch het vertrouwen in een goede overdracht maar gaandeweg kwam dit goed, het is toch je “kindje” dat je uit handen geeft.

Nu hebben we de overdracht erop zitten, we zijn beiden op vakantie gegaan en konden aan het bedrijf denken zonder ons grote zorgen te maken, we konden het loslaten. Nu kiezen we allebei voorlopig voor rust, we hebben nog geen concrete plannen wat we nu gaan doen.
En wat de toekomst ons zal brengen, we gaan het zien….!

Op 30 september jl. is de zeepfabriek Siderius & Steldt met de bijbehorende dochterondernemingen overgedragen aan Hendrik Postma en Peter Caroll. De ondernemers hebben grote plannen met de geslaagde acquisitie van Soap World. Soap World is producent van vaste zeepproducten voor grote Nederlandse en buitenlandse retailers die het onder hun eigen naam op de markt brengen. De assemblage van ingrediënten tot eindproducten in de fabriek in Ochten kenmerkt zich door een hoge mate van ambachtelijkheid. Daarin is Soap World uniek en het is ook de reden dat zowel grote merken als kleinere de fabriek weten te vinden.  

Onder de leiding van de vorige eigenaar, Harrie van der Steldt, maakte de fabriek de afgelopen jaren een gezonde groei door. Van der Steldt nam het bedrijf enige jaren geleden over en wist het met het bestaande team goed renderend te krijgen. De kopers, Postma en Carroll, hebben beiden een financiële achtergrond en hebben onder meer gewerkt voor Unilever. Zij willen voortbouwen op de fundamenten die gelegd zijn door de vorige eigenaar en ze hopen de dienstverlening en de marktpositie van Soap World naar een nog hoger plan te kunnen tillen.  

Company Brokers trad op als begeleidend makelaar namens de verkoper. 

De organisatie beschikt voor zowel het kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO) over een pedagogisch beleidsplan. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerksters werkt dagelijks aan de ontwikkeling van de kinderen.

De kinderopvang is gericht op kleinschaligheid, hoge kwaliteit, flexibiliteit en competitieve tarieven. De organisatie biedt maatwerk om het gezin te ondersteunen. Daarvoor is het belangrijk dat de dienstverlening goed aansluit op de situatie, wensen en behoeften van de ouders.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Stel, je hebt een dienst of een product en je ontwikkelt en verbetert dat. Wie daarbij goed naar zijn klanten luistert kan zomaar ineens succesvol zijn. Als je dat bovendien weet te combineren met wat we maar ‘marktgevoel’ zullen noemen, ben je zelfs bezig met waardevermeerdering van je onderneming.

Maar nu is er corona. Sommige sectoren zijn helemaal dichtgegaan en andere gingen in winterslaap. Andere delen van de economie kunnen de vraag juist niet meer bijbenen. Natuurlijk gaat het nu goed met webshops, is de omzet van supermarkten gestegen en verkochten autodealers aan het begin van de crisis steeds meer tweedehandsjes. Dat was allemaal te voorspellen en voor de salongeleerden onder ons: zeker achteraf.

Er is in ieder geval één sector die onveranderlijk door is gegaan met wat ze altijd deed. Corona of niet, de overheid is het afgelopen jaar niet gestopt met aanbesteden. Ondernemers die inmiddels ervaring hebben opgedaan met dit administratieve circus weten hoe oneerlijk zo’n aanbesteding voelt. Alsof jíj vergeleken kunt worden met je concurrenten. Alsof jouw producten en diensten van hetzelfde laken een pak zijn. En toch, een uitnodiging voor een aanbesteding bevestigt je inwisselbaarheid. Je gebrek aan onderscheidend vermogen.

Wie echter goed tussen de regels van alle aanbestedingen door heeft gelezen is misschien wel gestruikeld over een aantal nieuwe begrippen. Zo komen duurzaamheid, circulaire economie, ecologische voetafdruk, sociaal ondernemerschap en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt steeds vaker terug in de eisen of KPI’s van aanbestedende diensten.

Het goede nieuws is dan ook dat daarmee een mogelijkheid ontstaat om je te onderscheiden. Je producten of diensten mogen dan hetzelfde zijn, maar de manier waarop je ze levert kunnen wel degelijk onderscheidend zijn. Duurzaam bijvoorbeeld. Of sociaal. Dat is niet alleen leuk voor de aanstaande klant, maar daarmee ook voor de toekomstige fusiepartner of koper van je bedrijf. Bedrijven met oog voor hun omgeving en een lange termijnvisie kennen hun risico’s beter, omdat ze die over jaren in plaats van maanden projecteren.

Daarmee is duurzaamheid niet alleen maar hype, het is ook een onderscheidend element als je je bedrijf verkoopt!

Het betreft een Belgische allround leverancier/installateur van zonnepanelen en aanverwante energieproducten die ook zeer sterk vertegenwoordigd is in de Nederlandse markt (met name Noord Brabant en Limburg). Dit bedrijf heeft in de afgelopen 10 jaar duizenden woningen en bedrijven van zonnepanelen voorzien.  

Het streven is naar een schonere wereld, energieneutraal en het realiseren van een kostenbesparing voor de klant. Het bedrijf is een voorloper op dit gebied en geniet een uitstekende reputatie.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod 

Company in the high-end bicycle market seeks equity partner for 51% of its share capital. The company has an UK based and a Dutch based activity (the Businesses) and is a respected player within this market segment.

Products are shipped worldwide with next to Europe a.o. customers in the US, Japan and Australia.
A greater presence in the market, to bank on a greater economy of scale and to facilitate the fast growth from the past as well as the growth in the future are the main drivers to seek for a strong partner.

Read more>

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft CompX uit Tilburg overgenomen. Dit bedrijf is een totaalleverancier van cloud en telefonie oplossingen.

CompX is een zeer klantgericht bedrijf en daarom blijft het kantoor van CompX in Tilburg behouden. De 15 medewerkers van CompX blijven aan boord, waardoor continuïteit voor de klanten gegarandeerd blijft. Hierdoor kunnen klanten op CompX blijven vertrouwen.

CompX zal worden versterkt door Techone met name op technologisch gebied, zodat de huidige medewerkers zich op de klant kunnen focussen en ze met nog betere producten kan gaan bedienen.

“De overname van CompX past in de groeistrategie van Techone, en maken het Techone portfolio van klanten groter ”, licht Coert Coomans, directeur van Techone, toe. “Daarnaast sluit deze overname ook perfect aan bij de kernwaarden van Techone. CompX is een mooie aanvulling op onze toonaangevende portefeuille. Ook de gewilde regionale spreiding krijgt met de locatie Tilburg weer verder vorm.”

Oud-eigenaren John de Waal en Björn de Beer van CompX vervolgen: “Dankzij de samenwerking met Techone kan CompX haar groei versnellen door de krachten te bundelen met andere bedrijven van Techone. Zo biedt de technologische expertise van Techone een belangrijke troef om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften en uitdagingen van de klanten van CompX.”

Company Brokers werd ingeschakeld om het verkoopproces te begeleiden. In Techone is voor de 2e keer de ideale koper gevonden.

Voor Company Brokers weer een succesvol project, waar alle betrokken partijen zeer tevreden op terug kijken!

Consultancy- en projectenbureau EIFFEL heeft GemVast overgenomen. GemVast ontzorgt overheidsinstanties bij de aanpak van oneigenlijk grond- en watergebruik, ook wel snippergroen en snipperblauw genoemd. Voor EIFFEL geen onbekend terrein: ook de dienstverlener uit Arnhem heeft deze expertise al lang met succes in haar portfolio. Door de overname staat het productaanbod van EIFFEL voor (lokale) overheden nog steviger.

Completere service

Volgens Ellen de Jonge, business unit director Grondgebruik & Vastgoed, toont deze overname de ambities van EIFFEL. “Wij zijn al jaren marktleider op het gebied van oneigenlijk grondgebruik. Met het overnemen van GemVast verstevigen wij die positie: ons marktaandeel groeit, evenals het aantal regio’s dat wij bedienen. Bovendien is de aanpak van GemVast complementair aan die van ons, met specialisten die een nieuwe achtergrond of expertise aan ons team toevoegen. Onze klanten krijgen nu het beste van twee werelden.”

De perfecte match

Linda Zwinkels en Robert van Kooperen startten GemVast in 2014. “Wij zagen een kans in de markt en hebben die gegrepen. In de loop der jaren groeiden we naar een positie als specialist in oneigenlijk grond- en watergebruik, met mensen die allemaal uitblinken in communicatie. EIFFEL heeft juist weer heel veel juridische kennis in huis. Met deze overname ontstaat eigenlijk de perfecte match.”

Linda en Robert gaan verder in maatschappelijk vastgoed, de rest van het team stapt over naar EIFFEL. Linda: “De overgang van het team naar EIFFEL geeft een goed gevoel en was voor ons beslissend. Zij brengen straks onze eigen methode in en krijgen de kans zichzelf in een grote, dynamische community nog verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten en opdrachten bij EIFFEL in goede handen zijn.”

Company Brokers speelde een adviserende rol en dankt alle partijen voor de fantastische samenwerking.

Te koop aangeboden wordt een juridisch vertaalbureau met een degelijke reputatie. Men levert accurate en betrouwbare vertalingen, gebaseerd op actuele en relevante wetgeving en jurisprudentie. Het bureau levert juridische vertalingen Nederlands/Engels en Engels/Nederlands, beëdigde vertalingen en correctie- en redactiewerk voor een vaste kring van klanten.

Het vertaalbureau onderscheidt zich van andere juridische vertaalbureaus doordat er bovengemiddeld veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en consistentie.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Dit te koop aangeboden bedrijf is een familiebedrijf dat idealen goed weet te combineren met professioneel ondernemerschap. Ze zijn op zoek gegaan naar de beste traditionele smaakvolle ingrediënten en hebben een sterke voorkeur voor verse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze gecertificeerd als halal vlees verwerker. Als er vlees wordt gebruikt bij de gerechten is dit alleen halal vlees. Met passie voor food en service werken ze aan het bereiden van smakelijke en gezonde producten als dürüms, köfta’s, kebabs, pides en klassieke maaltijd(component)en.

Het assortiment is breed te noemen. Ook worden er met enige regelmaat nieuwe producten ontwikkeld. Dit gebeurt veelal in samenspraak met de klant.

De klantenkring is divers. Van het leveren van vliegtuigmaaltijden, horeca en hogescholen. Hierdoor heeft het bedrijf in 2020 een forse omzetdaling gehad ten gevolge van Covid-19. Dit zal ook in de eerste helft van 2021 nog zo zijn.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Waarde = Potentie. Ja, we weten het: de waarde van de onderneming wordt volgens algemeen geaccepteerde methoden van waardeberekening bepaald. Veel accountants en boekhouders geloven inderdaad dat dat zo is. De praktijk is echter wat minder zwart-wit. De waarde van de onderneming wordt uiteindelijk alleen maar bepaald door wat de koper er uiteindelijk voor betaalt. En dat is meer als hij of zij kansen ziet. Hoe interessant is nu een bedrijf dat al zijn kansen al benut heeft? Wachten tot je bedrijf helemaal geoptimaliseerd is voor de verkoop, is dan ook niet erg handig. Je elimineert de kansen voor de koper en ontneemt de koper daarmee zijn koopargumenten.

Het bedrijf is een toonaangevende speler van accessoires binnen de automotive industrie.

De omzet wordt gerealiseerd via de webshop, via dealerkanalen en directe eindklanten. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment van producten inclusief een eigen in-house lijn van accessoires en merchandise artikelen.

Het bedrijf heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd in de markt en is geliefd bij haar klanten in Nederland, maar ook zeker in het buitenland, alwaar 60% van de omzet wordt gerealiseerd.

Kwaliteit, flexibiliteit en een hoge servicegraad kenmerken deze organisatie alwaar klanten zich zelfs hebben gebundeld in een community.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop aangeboden wordt een oplossingsgericht transportbedrijf. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en staat goed aangeschreven bij de klanten. Het bedrijf is gevestigd op een goede locatie in de Randstad. 

De onderneming heeft diverse keurmerken. De vele activiteiten die worden uitgevoerd zijn o.a. warehousing, koeriersdiensten, luchtvrachtvervoer en sneltransport.

Door de hoeveelheid aan facetten van transport binnen dit bedrijf is de klantenkring goed verdeeld.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Te koop aangeboden wordt een kleine allround aanbieder van zonnepanelen en aanverwante energieproducten. Het bedrijf is relatief jong, maar heeft al vele honderden woningen van zonnepanelen voorzien. Positionering van het bedrijf en marketing qua prijs, kwaliteit en service zit aan de bovenkant van de markt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van A++ kwaliteit producten.

 

Het bedrijf verkoopt direct aan de consument en neemt de klant alle werk uit handen. De organisatie heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd en heeft een zeer trouwe klantenkring.

 

Directeur/eigenaar werkt samen met meerdere gecertificeerde installateurs en het kantoor bevindt zich in Brabant. Het werk wordt voor 95% uitgevoerd op locatie bij de klant, waardoor het bedrijf zeer gemakkelijk kan worden verplaatst.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.
 

Te koop aangeboden wordt een kwalitatieve kinderopvangorganisatie. De organisatie biedt dagopvang voor kinderen in de groepen 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar. Buitenschoolse opvang wordt aangeboden voor kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende 52 weken per jaar. De structuur van de onderneming sluit aan op de behoefte aan kleinschalige, kindvriendelijke opvang. De onderneming biedt haar opvang aan op 2 locaties in de gemeente Den Haag.

De organisatie beschikt voor zowel het kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO) over een pedagogisch beleidsplan. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerksters werkt dagelijks aan de ontwikkeling van de kinderen.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Het bedrijf heeft een rijke historie en een uitstekende naam. Het is gevestigd in een modern bedrijfspand en is voorzien van diverse installaties voor een energieneutraal gebouw.

Alle mogelijke voorkomende installatie- en loodgieterswerkzaamheden worden uitgevoerd. De laatste jaren is er natuurlijk een verschuiving te zien naar het energieneutraal maken c.q. bouwen van woningen, bedrijfspanden, etc. Hier zijn ze volop mee bezig.

Ze leveren een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering en dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Nu = Straks, Straks = Later. Als je straks je bedrijf wilt verkopen maar nu nog niet, bedenk dan dat een gemiddeld verkooptraject niet in enkele weken is afgerond. Om straks te kunnen verkopen, zul je nu de eerste stappen moeten zetten. Het te koop zetten, onderhandelen en afronden van een bedrijfsoverdracht kost al gauw enkele maanden tot een jaar. Dus als je er voor kiest nu nog geen stappen te zetten, dan zul je dat ongetwijfeld straks wel doen. Tel daar dan de looptijd bij op van het proces van bedrijfsoverdracht en voor je het weet is het ineens later. Om kort te gaan: wil je STRAKS je bedrijf verkopen? Handel dan NU. Wil je LATER je bedrijf verkopen? Handel dan STRAKS!

Ondernemen op halve kracht.
Twijfelen over de verkoop van je onderneming heeft in negen van de tien gevallen een achterliggende oorzaak. Vind je je werk nog wel leuk? Ben je aan iets anders toe of is er iets gebeurd in je leven waardoor je bent veranderd? Veranderingen horen bij het leven, maar soms zijn ze lastig te combineren met bestaande verantwoordelijkheden. Als je interesses en behoeften verschuiven, verschuift ook je focus. Het kost dan extra energie om door te gaan. Energie die je anders volledig aan je zaak had gewijd. Verkopen kan dan bevrijdend zijn, bovendien draag je je bedrijf op het hoogtepunt over.

Per Sempre Toys, de verkopende partij, is een online speelgoedwinkel voor de verkoop van voornamelijk poppenhuizen, speelkeukens, speeltenten en buitenspeelgoed in meer dan 6 Europese landen. De huidige eigenaren, Hetty en Erik van Egmond, hebben het bedrijf in 2012 overgenomen en het verder uitgebouwd. Gezien hun drukke andere werkzaamheden, besloten ze hun bedrijf te gaan verkopen.   

Company Brokers werd ingeschakeld om het verkoopproces te begeleiden. Een mooie tocht volgde, waarbij in Dominio de juiste koper werd gevonden.   

Dominio is het vehikel van koper Soredi van der Laar. Op zoek naar een webshop, viel Soredi al snel voor het producten pallet, de veelzijdige markt en het internationale karakter van Per Sempre Toys.

Hetty en Erik: ‘We zijn blij een enthousiaste partij gevonden te hebben, die de tijd en middelen heeft om ons bedrijf verder uit te breiden’.

Soredi zit vol plannen: ‘Voordat ik in Nederland kwam wonen, werkte ik jaren in verkoopondersteunende functies en klantenservice. Met Per Sempre Toys kan ik invulling geven aan mijn creativiteit in combinatie met mijn werkervaring. Mooie producten en tevreden klanten, daar wordt ik blij van en met Per Sempre Toys gaat dit zeker lukken’.

Voor Company Brokers een zeer geslaagd project, waarbij weer een loot aan het succes is toegevoegd!

Het bedrijf is 18 jaar geleden opgericht en is gevestigd in Twente. In 2008 kwam er de mogelijkheid om een bedrijfspand in de vestigingsplaats over te nemen. De eigenaar heeft dit met beide handen aangegrepen en het pand gekocht. Dit is in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een universeel autobedrijf wat een goede naam heeft in de regio. Ook worden er voornamelijk tweedehands auto’s verkocht.

Klanten kunnen terecht voor het complete onderhoud van hun auto. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over een goed ingerichte werkplaats welke van alle apparatuur is voorzien.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Een dynamische IT organisatie, gevestigd in de Randstad, die zich volledig richt op Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. De organisatie werkt voor gerenommeerde namen waarbij social media filters, Web-AR en native applicaties worden ontwikkeld.

Hiermee helpen zij organisaties om hun business te versterken, maar ook om de doelgroep op een unieke en interactieve manier te kunnen benaderen. Het IT bedrijf ontwikkelt ook trainingsapplicaties, Proof of Concepts en marketing- communicatie gerelateerde applicaties. Tevens is veel ontwikkelervaring opgedaan voor verschillende VR/AR/MR hardware.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Twee afzonderlijke vennootschappen die zich richten op flexwerk in de bouwsector. De activiteiten zijn zowel gericht op het bemiddelen van zzp-ers als uitzendkrachten. De ondernemingen werken onder aparte labels maar zijn gezamenlijk eigendom.

Beide bedrijven hebben vanaf de oprichting zowel de belangen van de opdrachtgevers als die van de uitzendkrachten en zzp-ers voorop gesteld. De trouw van zowel de zzp-ers als de uitzendkrachten heeft gezorgd voor een vast en groeiend bestand aan arbeidskrachten. Opdrachtgevers hoeven daarom maar zelden teleurgesteld te worden. Het heeft inmiddels geleid tot hechte en langdurige relaties met het in omvang diverse klantenbestand: van nationale bouwonderneming tot lokale aannemers. Sinds de oprichting begin deze eeuw is de omzet autonoom en gestaag gegroeid tot het huidige niveau.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

COSMANIA, de verkopende partij,  voert merken en beauty supplies met een sterk eigen verhaal die in Nederland (veelal) nog niet te koop zijn en exclusief in de webshop worden aangeboden. Marije Hoff en Marcel Dekker hebben van Cosmania een succesverhaal gemaakt. Toch besloten ze eind 2019 om hun bedrijf te gaan verkopen.

Company Brokers werd ingeschakeld om dit verkoopproces te begeleiden. In de  LOOkX Group werd de ideale koper gevonden.

LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, het begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Van een droom in een Hollands dorpje zijn ze uitgegroeid tot ‘global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen in 9 landen en via e-commerce.

Marije en Marcel zijn enthousiast: ‘Een compleet team enthousiaste beauty lovers heeft het stokje overgenomen en houdt zich dagelijks bezig met het ontdekken van nieuwe merken en selecteren van te gekke producten’.

Cindy van der Peet en Bas van Duivenbooden van LOOkX vinden de acquisitie ‘Een zeer waardevolle versterking en verbreding van het assortiment, waardoor de groei van Cosmania nog verder en sneller zal doorzetten’.

Voor Company Brokers was dit weer een geslaagd project, waar alle betrokken partijen zeer tevreden op terug kijken!

Juist nu is het moment om in te stappen. De onderneming richt zich nl. op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren. Hoewel de aanvragen voor de wintersportactiviteiten voor begin 2021 momenteel ‘on hold’ staan, staat het team in de startblokken w.b. het aanbieden van de outdooractiviteiten.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Het bedrijf is één van de eerste opleiders met een volledig online erkende opleiding -en examensysteem. De gegeven opleidingen zijn in deze vorm uniek in Nederland en dan vooral de cursus BHV.

De opleidingen zijn erkend. De kwaliteit van de opleidingen en examens is gegarandeerd. Daarnaast voldoen ze aan de eisen van de huidige Arbowet.

De opleiding Bedrijfshulpverlening is de meest verkochte. Klanten die dit eenmaal hebben gedaan, moeten jaarlijks terugkeren voor het vernieuwen van het certificaat. Hierdoor komt jaarlijks 90% van de klanten terug.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

Het betreft de verkoop van een productiebedrijf van matrassen met bewezen groeipotentieel. De matrassen worden geleverd in Nederland, Duitsland en België. Dit zowel op bestelling aan retail-bedrijven dan wel via gerenommeerde webshops aan de consument. De matrassen worden in kleine productie batches geproduceerd voor specifieke toepassingen. 

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.

De unieke fietsenspeciaalzaak heeft een ruim assortiment fietsen van alle gerenommeerde fietsfabrikanten. De nadruk ligt op de verkoop van Race- en ATB fietsen. Maar ook stadsfietsen en E-bikes zijn ruim aanwezig.

De fietsenspeciaalzaak is gevestigd op een goed bereikbare locatie in de omgeving Nijmegen. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter. Op eigen terrein zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Voor meer informatie, zie ons bedrijvenaanbod.