Company Brokers mengt zich in de consolidatiegolf onder kleinere IT bedrijven

13-07-2020 - Company Brokers heeft als adviseur van eigenaar, Erol Saydam, het IT bedrijf Selectron-IT helpen overdragen aan DWE ICT.

Om de Selectron-IT kwaliteit en diensten in de toekomst te kunnen waarborgen en uitbreiden, is Erol enige tijd geleden op zoek gegaan naar een grotere ICT partner met gelijke eigenschappen als Selectron-IT.

Na een uitgebreide selectieprocedure, nodig omdat er vele reacties binnenkwamen, kwam DWE ICT als de beoogde kandidaat naar voren. Eén van de triggers was het feit, dat Selectron-IT en DWE ICT een grote affiniteit hebben met dezelfde branches.

Volgens Ron Groen, Algemeen Directeur van DWE ICT, ‘een strategische stap voor beide partijen en supermooie match met onze activiteiten in de diverse branches’.

Erol Saydam ziet het als ‘een stap, die weer meer mogelijkheden biedt om de technische focus en nog betere dienstverlening bij klanten te kunnen waarborgen; Een perfecte match qua werkwijze en mentaliteit, waardoor we onze trouwe klanten ook in de toekomst goed kunnen blijven ondersteunen ’.     

 

Company Brokers ‘Groot in het begeleiden van IT overnames’