Paul Denis gecertificeerd BOBB-lid

30-06-2016 - Onze bedrijfsmakelaar Paul Denis is een nieuw gecertificeerd lid van de BOBB en is onlangs gecertificeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).

Een BOBB aangesloten adviseur is een specialist, iemand die zijn volledige tijd besteedt met advisering over dit onderwerp. De adviseur is regisseur van het overdrachtsproces en dealmaker. De BOBB wil de kwaliteit van advisering en bemiddeling door de aangesloten leden waarborgen ten gunste van de ondernemer die zijn bedrijf wil verkopen en de partij die een bedrijf wil overnemen.

Tevens is Paul onlangs gecertificeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Een Register Adviseur Bedrijfsopvolging voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die noodzakelijk zijn voor het vakkundig begeleiden van bedrijfsovernames. 

Dit, samen met zijn ervaring in M&A activiteiten voor diverse (buitenlandse) MKB-bedrijven zorgt voor een goed inzicht in de onderneming en de belangen van de ondernemer.

Paul beheerst het vak om de verkoper en koper én alle andere betrokken adviseurs 'met de neuzen één kant op te krijgen en te houden. Dat zorgt voor het succes!