Succesvolle overdracht van groothandel in gereedschapstaal.

11-09-2017 - Company Brokers heeft de succesvolle overdracht georganiseerd en begeleid van Metallum, een sterke nichespeler in gehard en op maat geproduceerd gereedschapstaal aan Plaat- en Constructiewerken Denis.

Company Brokers heeft de succesvolle overdracht georganiseerd en begeleid van Metallum, een sterke nichespeler in gehard en op maat geproduceerd gereedschapstaal aan Plaat- en Constructiewerken Denis.

Maarten Denis, eigenaar van Constructiebedrijf Denis B.V., is enthousiast over de synergiën en groeimogelijkheden die de overname biedt aan zijn onderneming en de activiteit in gereedschapstaal. Wesley Deckers, oud-eigenaar van Metallum, is zeer tevreden met de nieuwe eigenaar van zijn bedrijf en enthousiast over de het nieuwe potentieel dat deze overdracht biedt aan zijn onderneming. Hij zal dan ook nog zeker 1 jaar zijn kennis en kunde ter beschikking stellen.

Wesley Deckers dankt Company Brokers voor de actieve en creatieve werkwijze gedurende het hele verkoopproces.

Company Brokers wenst Metallum, Plaat- en Constructiebedrijf Denis en beide ondernemers veel succes toe in het realiseren van hun ambitieuze doelstellingen.