ONZE MEERWAARDE

Onze meerwaarde: Discretie, Doelgerichtheid, Succes

Waarom zou ik me laten ondersteunen bij de overname van mijn bedrijf? Waarom zou ik het niet zelf doen? Dat kan mijn accountant of jurist toch ook?

Bedrijfsovernames zijn lang, intens en tijdrovend. Daarbij wilt u uw klanten, personeel en leveranciers niet onnodig ongerust maken. Het is bij iedere bedrijfsoverdracht dan ook van belang dat uw bedrijf blijft draaien zoals het moet, omdat uiteindelijk dát hetgeen is wat straks verkocht wordt. Intussen – en buiten alle bedrijvigheid om – organiseren wij de overname van uw bedrijf. Dat is onze meerwaarde.

Dat geeft u de gelegenheid om de focus op uw onderneming te houden. Alleen in de gevallen waarin een kandidaat-koper zich kwalificeert, zullen wij deze aan u voorstellen. De onderhandelingen doen wij. Dat voorkomt dat u en de koper tegenover elkaar komen te staan.

No cure – No pay

De kosten blijven uiterst beperkt en doordat Company Brokers bijna volledig werkt volgens het No cure – No pay principe, heeft de klant een garantie voor een optimaal resultaat tegen een minimaal kostenrisico. Voor onze organisatie betekent dit principe een constante focus op klantenresultaat.
Lees meer >

Kwaliteit

Advies en begeleiding bij bedrijfsovernames is een vak apart. We hebben ons met onze collega’s verenigd in de BOBB om kennis en ervaring uit te wisselen. Vanaf het prille begin zijn we daarbij betrokken, aangesloten en gecertificeerd. Meer informatie over de BOBB treft u aan op www.bobb.nl.

Een bij BOBB aangesloten bedrijfsmakelaar is een specialist die zijn volledige tijd besteedt aan bedrijfsovernames. Hij of zij regisseert het proces van de overdracht en realiseert uiteindelijk de deal. Als er in dat proces specialismes nodig zijn zet de bedrijfsmakelaar de expertise van derden in.

Garanties voor marktpartijen;

De BOBB waarborgt de kwaliteit van de advisering en bemiddeling door de bij haar aangesloten leden. Zowel voor de ondernemer die zijn bedrijf wil verkopen als de partij die een bedrijf wil overnemen.

Kwaliteitsbewaking;

De BOBB streeft naar transparantie en kwaliteit onder meer door het delen en bewaken van een gedragscode voor de leden. Wanneer zich een geschil voordoet met een bij de BOBB aangesloten bedrijfsmakelaar, dan kunnen partijen dat voorleggen aan de BOBB geschillencommissie.

De specialisten van Company Brokers zijn verder aangesloten bij DCFA. De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met ongeveer 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector die corporate finance en fusies & overnames als specialisme hebben.

Internationaal

De makelaars van Company Brokers hebben allen ervaring met zakendoen in diverse landen zowel binnen als buiten Europa. Onze makelaars spreken naast Nederlands vloeiend Engels, Duits of Frans.

Uw bedrijf kan interessant zijn voor buitenlandse strategische kopers. Europese bedrijven maar ook bedrijven buiten Europa zijn op zoek naar uitbreiding in de Benelux markt. Nederlandse bedrijven een goede reputatie in het buitenland en zij kunnen voor buitenlandse strategische kopers de deur openen naar exportmarkten.

We hebben in het verleden meerdere overnames buiten de landsgrenzen gerealiseerd en we zijn permanent op zoek naar buitenlandse kopers voor onze Nederlandse klanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem eens vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

📞 Tel. +31 345 72 52 70
📧 informatie@combrok.nl

Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier

Dan nemen wij contact op met u.