Investeren & Participeren

U heeft financiële middelen over en wilt er meer mee dan op de beurs beleggen of op een bankrekening zetten? Dan is investeren of participeren in succesvolle ondernemingen een andere mogelijkheid voor u! Company Brokers begeleidt verkopers en kopers bij hun transacties. We ontmoeten veel ondernemers die niet alleen hun expansie willen financieren maar ook graag een adviseur of zelfs een partner zouden willen hebben. Wij zien dan
ook vele mogelijkheden voor investeerders en participanten.

Groeiende markt

De markt in bedrijfovernames trekt weer aan. Maar financiering van een bedrijfsovername blijft nog steeds lastig. De koper ontbreekt het vaak aan voldoende eigen middelen voor de aankoop van de onderneming en het benodigde werkkapitaal. Dus is er aanvullende financiering nodig. Een bank is goedkoop (zeker met de huidige lage rente) en de financiering lijkt eenvoudig. Maar een handelsbank financiert slechts een beperkt gedeelte, vaak ook gelimiteerd door de eisen van de overheid en levert ook geen 'ondernemershulp'.

Investeren

Investeren geeft (ex-)ondernemers die financiële middelen over hebben een goede kans om:

  • ondernemers te helpen hun zaak te laten groeien
  • mee te participeren in een goede en winstgevende onderneming
  • daardoor een goed rendement op hun investering te behalen
  • als ervaren (ex-)ondernemer kennis en ervaring te delen

Company Brokers zit vooraan in de markt en kan u in contact brengen met vele interessante mogelijkheden en een selecte groep van (mede-)investeerders.Interim participeren

De interim participatie biedt (ex-)ondernemers met financiële middelen goede kansen om:

  • jonge ondernemers hun zaak te laten starten
  • mee te participeren in een goede en winstgevende onderneming
  • later bij het uittreden de groei van het bedrijf en uw hulp gehonoreerd te zien in cash
  • als ervaren ondernemer de startende ondernemer te adviseren

Dit kunt u alleen doen, maar ook in teamverband met andere investeerders. Company Brokers kan u vele interessante mogelijkheden aanbieden.


Kapitaal, kennis & kracht

Uw bedrijf draait goed en u kunt uitbreiden. Vaak is daarvoor naast geld ook meer kennis en capaciteit nodig. Het is moeilijk de juiste personen te vinden. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een partner-ondernemer. Er zijn veel mensen die weten wat ze kunnen en bewezen hebben succesvol te zijn. Zij hebben enig kapitaal opgebouwd en willen nu graag hun capaciteiten inzetten als ondernemer. Deze mensen zoeken het juiste bedrijf met de ook voor hun juiste man of vrouw om de stap te zetten.

Company Brokers heeft zicht op vele potentiële MBI’ers (Management Buy In).
Onze kracht is de juiste match te kunnen maken en u, na grondige selectie in contact te brengen met die ene, voor u unieke compagnon.