Een bedrijf kopen? Uw interesse is logisch. Want de succeskans bij het kopen van een bedrijf is volgens onderzoek van de ING meer dan 95%. Een bedrijfsovername heeft bovendien een gunstig effect op de strategie en marktpositie van het bedrijf. Is de financiering rond, dan maakt uw bedrijf vaak al vanaf de eerste dag winst.

 

Bel mij vrijblijvend voor de mogelijkheden

 

Er zijn dan ook veel bedrijven op de Nederlandse markt. Maar liefst 15% van de ondernemers is van plan hun bedrijf te verkopen binnen 5 jaar. Dit houdt in dat er jaarlijks ongeveer 20.000 ondernemingen worden overgedragen. Ook voor u staat ons team klaar met ondersteuning op ieder nodig vlak.

Hoe een bedrijf kopen?

Bij Company Brokers profiteert u van een uitgebreid netwerk van ervaren specialisten. Juristen, accountants en andere deskundigen leveren direct de juiste adviezen en werkzaamheden. Niet 1 maar 2 makelaars helpen u met het aankopen van het juiste bedrijf. Als oud-ondernemers gebruiken zij hun expertise en ervaring om voor hun bekende problemen te voorkomen en mogelijkheden te benutten in het hele traject van een bedrijf kopen.

Zoekt u bijvoorbeeld een bedrijf met specifieke kenmerken, dan gaan wij direct actief voor u op zoek naar de bedrijven die aan deze kenmerken voldoen. Vervolgens begeleiden wij u tijdens het gehele aankoopproces: de bemiddeling, de onderhandeling en de afsluiting van de bedrijfsovername.

Ruim aanbod van te (ver)kopen bedrijven

Het kopen van een bedrijf draait om timing. Een slimme ondernemer laat zich daarom begeleiden door makelaars die door gericht zoeken en identificeren het bedrijf vinden dat bij ze past. Hiervoor is tevens een ruim aanbod nodig van diverse bedrijven. Company Brokers biedt u op deze website dan ook een gedeelte van zijn actuele bedrijvenaanbod. Dit aanbod wordt doorlopend aangevuld met nieuwe bedrijven.

Financiering voor het kopen van uw bedrijf

Company Brokers bemiddeld ook regelmatig bij de financiering. Hierdoor hebben wij goede contacten met diverse banken, bedrijven en instellingen die aanvullend risicodragend kapitaal willen verzorgen. Wij laten hiervan de juiste partijen met u ‘klikken’. Door de huidige terughoudendheid van de banken vormt dit netwerk , gekoppeld aan onze creativiteit, een krachtig middel voor het succesvol kopen van een bedrijf. Hiernaast zijn er financieringsmogelijkheden zoals factoring, payrolling en crowdfunding. En met sale and lease back van uw bedrijfspand zorgt u tevens voor extra liquiditeiten, met behulp van onze vastgoedspecialisten.

Dus: bedrijf kopen? Eerst contact opnemen met Company Brokers!