Voor uw bedrijfsovername zoekt u een professioneel adviseur. Want in dit complexe proces wilt u alles weten en op alles voorbereid zijn: de cijfers, de prijs, de presentatie en de talloze fiscale en juridische aspecten. En niet te vergeten heeft u als ondernemer een deskundige nodig die met alle emoties van een bedrijfsovername weet om te gaan. U zoekt daarom een bedrijfsmakelaar voor wie een bedrijfsovername juist wél dagelijkse kost is. U zoekt de specialisten van Company Brokers.

Want wij beschikken over een aanzienlijk netwerk van kopers, verkopers en specialisten. Bovendien beheersen wij als oud-ondernemers zowel de zakelijke kant als de kunst van het één kant op krijgen van alle neuzen: die van de kopers, verkopers en adviseurs. Dit vereist daadkracht, persoonlijke aandacht en discretie. Hiermee verzorgen wij uw succesvolle bedrijfsovername. Neem hiervoor nu contact met ons op. Profiteer van gratis advies van onze adviseur.

 

Bedrijfsovername adviseur nodig?

 

De doortastende adviseur in bedrijfsovernames

Company Brokers levert geen eindeloze rapporten of ingewikkelde, exclusieve contracten. Wij werken liever aan alle zaken waar het uiteindelijk om gaat: de aankoop of verkoop van uw onderneming. Hiervoor nemen wij u alles uit handen en adviseren wij u stap voor stap. Pas als uw bedrijfsovername succesvol is afgerond, brengen wij onze succesvergoeding in rekening, tegen een bescheiden percentage van de opbrengst.

Alles goed geregeld

Mocht het zo zijn dat er vakkennis en vakkundigheid nodig is op een andere deelgebied dan die van onze eigen specialisten, dan schakelen wij zelf de benodigde partij in. Door deze in-house expertise en ons grote netwerk is Company Brokers instaat uw juridische kosten sterk te beperken, zowel voor als tijdens de afronding van uw bedrijfsovername. Hierdoor leveren wij u de maximale opbrengst.

Wat doet uw bedrijfsovername adviseur?

U krijgt bij Company Brokers niet één maar twee adviseurs. Want uw specifieke bedrijfsovername is een uniek project dat om persoonlijke begeleiding vraagt. Zo zet u alle stappen succesvol, dankzij specialistische kennis en ervaring. Indien nodig brengen wij u in contact met juridische en fiscale adviseurs die gespecialiseerd zijn in bepaalde deelgebieden. Belangrijke stappen die uw adviseur zet:

  • het waarderen van de onderneming
  • het opstellen van het informatiememorandum
  • het inventariseren van geschikte kandidaten
  • het aandragen en benaderen van kandidaten
  • het voeren van de onderhandelingen
  • het opstellen van de intentieverklaring
  • het uitvoeren van de due-dilligence-opdracht
  • het afronden van de overdracht