Het succes van uw bedrijfsverkoop is grotendeels afhankelijk van de bemiddeling. Want hoe goed u het ook getroffen heeft met de andere partij, blijft het een kunst om alles tot in de details geregeld te hebben. Hiervoor neemt u slimme bemiddelaars in de arm, die u begeleiden in elke stap van het proces. Bij voorkeur zeer ervaren bedrijfsmakelaars, voor wie bedrijfsverkoop door bemiddeling dagelijkse kost is. Bij voorkeur werkt u met Company Brokers. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Succesvolle bedrijfsverkoop door bemiddeling

Resultaatgerichte bedrijfsverkoop bemiddeling

Zoekt u een partij met specifieke kenmerken? Wij vinden deze voor u, middels een gerichte zoekopdracht. Hebben wij eenmaal een aantal kandidaten gevonden, dan maken wij een passende selectie voor u. Ook brengen wij u in contact met deze partijen. Gedurende het hele proces van de bedrijfsverkoop staan wij garant voor professionele bemiddeling, onderhandeling en afsluiting. Zonder dikke en kostbare rapporten, met daadkrachtige en persoonlijke actie.

De kunst van bedrijfsverkoop bemiddeling

Omdat u de bemiddeling bij uw bedrijfsverkoop graag overlaat aan de beste vakspecialisten, is het goed om te weten dat Company Brokers bestaat uit makelaars die zelf ondernemers of directeuren zijn geweest. Zo kennen wij het klappen van de zweep. Want het gaat niet alleen om het bij elkaar brengen van de juiste partijen, maar ook om het beheersen van de details en zelfs de emoties. Wilt u iedereen met de neuzen één kant op krijgen, dan deelt u de ambitie met Company Brokers.

Ook bemiddeling bij uw financiering

Even waardevol als bemiddeling bij uw bedrijfsverkoop, is de bemiddeling bij uw financiering. Vooral in deze tijd, waarin u geconfronteerd wordt met banken die niet snel ‘thuis geven’, is het waardevol om met de nodige creativiteit toch nog uw financiering rond te krijgen. Ook hierin blijkt ons uitgebreide netwerk van bedrijven, instellingen en banken van toegevoegde waarde. Company Brokers weet altijd de juiste mensen en bedrijven bij elkaar te krijgen.

Inspirerend bedrijvenaanbod

Wij bieden u een divers en actueel aanbod van uiteenlopende bedrijven. Zeker 15% van alle Nederlandse bedrijven zullen in de volgende 5 jaar in de bedrijfsverkoop komen. Veel hiervan vindt u terug in ons bedrijvenaanbod. Hun beschrijvingen zijn informatief, maar wel discreet beschreven. Wilt u meer van hen weten, vraag dan om meer informatie in het formulier naast de beschrijving.